Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Holnap meg kiszopkodhatják a pirosat is.

-
Winne
nagyúr
Köszi a gamet, a keménymag kitartott. A többiek most már cumizhatnak.

-
Lankadatlan
tag
Én is köszönöm a tegnapi aprítást

Jó volt egy kis I<0CI<UlÁs
-
Wans
aktív tag
THX a hentet!

-
albert8
veterán
THX a gamet

kijöttem a gyakorlkatból
-
LackoMester
addikt
Köszi a ma esti játékot.

-
cashback
őstag
Hat mondjuk azt eddig meg nem neztem, de este lefigyelem.
Ez a pinges kereses eleg gaz... 20 szokott nekem cod4 kozben lenni. Viszont cod6 100-110nel tesz be valahova. Mar ha berak... volt hogy 20percig csak ott figyelt.. de legalabb jo laktam kozben.

Olyan lehetoseg hogy steam-es csoporthoz csatlakozok es kovetem oket ahol ok jatszanak?
-
cashback
őstag
Hytok.
Kerdes...
Megoldhato az hogy leginkabb magyar jatekosok koze keruljek jatek valasztas soran?
Vagy teljesen random a dolog?Cod4 - xfire parost ezert csipem... tudom kb melyik szerveren milyen jatekosok, tarsasag van... igy elvezhetobb a jatek szamomra.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Én is pontosan ezért nem szeretem.
Bár szintén a nagymama bicskelekvárját én is visszasírom ! -
LackoMester
addikt
Nemszeretem a lekvárt, nincs benne hús.

Azért a nagymamám eperlekvárát palacsintába, az igen, nagyon komoly.
-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
Én is köszönöm az esti kis játékot. Kár, hogy tegnap lekvár voltam és nem maradtam sokat de ma nincs megállás!

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Én is köszi. Lackó amint kiléptél este egyből visszaváltott Stormra.

-
LackoMester
addikt
Köszi az esti gémet
, nem tett jót a kultúra, holnap már nem megyek szinházba. -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Az avatarodra tekintve te jöttél a Kék Osztriga bárból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@(#26371) LamaCube: +1
-
LamaCube
addikt
Srácok nem kell itt vitatkozni . Ki kell kapcsolni a voice chatet és nincs gond, hogy ki mit szól be.
Ettől függetlenül, hogy először játszottam ezt elég szarul is ment
Simán játszhatnánk velük privát játékban. A lényeg, hogy egyetértés legyen a kritériumokban.
Legalább gyakorolnánk ezt a módot is és tudnánk, hogy nem csalók ellen játszunk. -
LackoMester
addikt
Nem tudom pontosan, ( én 2 emberkére emlékszem ) hányan meg ki ( csak azt tudom, h. Sephi NEM ). Eszembe sincs szítani a feszültséget, már bocs.

Lankadatlan
nem lesz gond a kultúrával.
KösziLara a Crysisből nemkérek, köszi.

Angel maximálisan egy zakó lesz rajtam, szmoking helyett, nálunk az nemmennő.

-
Lankadatlan
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Tudjuk mi azt Svájci
és emlegettünk is téged pontosan emiatt
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor lehet, hogy szmokingban fogsz játszani ?
Majd szorítunk Neked egy helyet.
Winne: Ti lehet, hogy nem is a pudding szobában voltatok, hanem valami meleg bárban valami ismerkedési esten ? Engem aztán marhára szokott érdekelni, hogy kinek tetszem és kinek nem játék közben.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
"mindenbe belekötöttek" "Tanker sem tetszett nekik"
Azért ne szítsuk a feszültséget, egy ember szólt össz-vissz.

-
Lankadatlan
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nah Lackó akkor jó "Ki"kapcsolódást, de aztán nehogy túl"kúltúrált" legyél

-
Laraxior
titán
válasz
LackoMester
üzenetére
ha itt rossz akkor go Crysis 2...nah az tényleg szar...amikor bebasz 4 enemy közé...vagy a kör elején közvetlen veled szemben van egy..lelövöd,tiszta happy,utána meg leütnek,mert mögöttem is volt valaki..mint a dominó

-
LackoMester
addikt
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Az egy dolog, h. a respawn remdszer rossz, de akkor sem lőttem azt, szóval vicc, h. mindenbe belekötöttek, ha jól emlékszem a Tanker sem tetszett nekik, mert lemetélte Őket.

Este csak 21:00 után vagyok, megyünk kultúrálódni.
( színházba, valami vígjátékra ) elfelejtettem a címét 
-
Winne
nagyúr
Megszervezhetem Fezo mesterrel, ha szeretnétek, de szvsz nem kell ebből prestige harcot csinálni, egyszerűen jó olyan meccseket is tolni néha, ahol nem debilek vannak az ellenben, és nem dobtok ki mindenkit, aki le bír lőni valakit.

-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Persze, hogy lesz játék ! 20 óra fele szokott kezdődni. Bár tegnap néhány kocka, nem akarok személyeskedni - Hyper, Lacko, Tanker.
- már előbb is tolta. -
Lankadatlan
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nos erre csak azt tom mondani amit mindenki alátámaszt, hogy az MW respawn rendszere valami Trágya és ha egyszer van akkora "mákom", hogy mögéjük rak be a respawn akkor nem mehetek el mellettük, hogy jólvan skacok ez egyszer most nem pörkölök a feneketek alá. Nem tube-oztunk, se nem g18-aztunk, szerintem csak símán rossz napja volt a srácoknak, (nekem is) és ez lett a vége!
Am én is benne lennék egy visszavágóban, ha lenne kedvetek!
Ma este lesz valami forgalom urak?

Am köszöntem a tegnap esti játékot!

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nálunk minden ilyen tiltva volt. GL, rpg, claymore, egy csomó perk is. Még a kedvenc kis barrettem is.

Lankadatlan: engem is spawnkillereztek már le. Kérdem én, hogy ki nem élne vele ha lenne rá lehetősége ? Mindenki élne vele ! Nem értem miért kellett ezen felkapni a vizet. Mondjuk ha engem lőttek volna, lehet, hogy én is felkaptam volna. De nem engem lőttek.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Még az volt a jó a HC szerón ahol nyomtam a COD4, h. toob után automatikus bann járt.

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Pedig ezen a mapon szét lehet szivatni az ellent ha A-n kezdünk.

Én COD4-et nem sokat játszottam azon a mapon szerencsére. Ment a kukába ez a map is a szerónkon. -
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A Vacantos toobolást utálom a legjobban, még a COD 4-es időkből, HC módban öröm volt rajta játszani.

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Egyébként nagyon rühelem a toobot, csak ritkán használom.

Busman erős, kibírja.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Engem is többször kigl-eztél és pont a legrosszabbakkor..

@(#26350) Svájcinéger: próbáld meg teljesen nulláról újratenni steamestől játékostól az egészet. (bár a cloud miatt lehet, hogy mind1...)
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Scrapyardon már én is elővettem .... már mint a GL-t.
Egy-kettőtöket kiszedtem, mert már Subbase-on is kezdett a vége felé elgurulni a gyógyszerem. Nem mostanában volt talán 18:31-es statom, aztán jónéhányan Scrapyn is azzal jöttetek. Szegény Busmant sajnáltam, mert Ő nem tubolt, de párszor pont Őt találtam meg. mELLNÉZÉST. 
-
LackoMester
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Köszi az őszinteséget, megtistelsz ( minket ).
Nincs semmi akadálya a visszavágónak, persze nyukodt körülmények között. 
Egyénbként fogalmam sincs kivel vitáztam.
Angel az nagyon komoly volt, csak úgy süvített az RPG, de elég is volt belőle 1 pálya.Eltudom képzelni mennyire kedveltél mikor kilőtelek vele.
A billentyűt meg tedd ki a kukák mellé, majd csak valakinek jó lesz.
( nálam az egér szokot kifagyni, bár nagyon-nagyon ritkán ) -
Svájcinéger
őstag
Csak annyit, hogy nem tudok menni és lőni is csak egyesével. Amúgy minden más működik. Hogy Close szavaival éljek, nekem nem volt kedvem POGÓZNI egymagam valahol egy sarokban és várni, hogy lelőjenek. Ilyenkor csak a kilépés és a cfg felülírása segít. Még jó, hogy ilyen olcsó billentyűm van.
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Őszintén megmondva nem nagyon vagyunk hozzászokva erős ellenfelekhez, főleg nem olyanokhoz, akik hónapok (lassan évek) óta együtt tolják és azt játszák, amit kell. A két hat-os embert nem ismerem, csak pluto hívta be lobby-ba őket, róluk nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre egy visszavágót megnéztem volna.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Mit is csinált?

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Hát nekem sem volt egy leányálom mikor ellenbe kerültem GW-n. Ferihegyen nincs ilyen légiforgalom, mint ami Subbase-en volt.
Nem értem ezt a szar billentyűt. Mióta új gép van még nem csinálta, most meg 2x egy este. Mindegy. Kibírtam. -
LackoMester
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Köszi játékot,
sajnos pár csapattársad rosszulviselte, h. kilőttem ( lőttük ) Őket, állítólag én a spawnt lőttem, na ez persz nem igaz
Bocs,
de ha nálam elgurul a cérna akkor ez van, főleg ha valaki oktalnul gyanusítgat. 
Azt, h. csapattársam, azthiszem Lankadatlanról beszélsz, mit csinált, nemtudom, nemfigyeltem.
-
F e Z o
veterán
Tökre örültem, hogy összesorsolt minket a rendszer, s nyomtunk egy jó party-t. A végén az acsarkodást nem nagyon értettem, 2-3-an beszéltek folyamatosan. Én kétszer írtam annak a hat-os srácnak, hogy ne használjanak rpg-t. Kár érte. Jól nyomtátok, gratu.

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Na majd meglátjuk mi sül ki a zsírosdeszkából.

-
LackoMester
addikt
Ez is igaz.
Angel az a n-es dolog sem rossz, sőt. Ha összejön a buli, tutira emlékezetes lesz.
Nagyon jó lenne.
Zsíroskenyér, hagyma, pogácsa és sör, bor, pálinka, jó társaság, kell ennél több egy jó kis bulira ( a nőket direkt nem említem, mivel páran házosak vagyunk
) nemhiszem. 
-
Svájcinéger
őstag
Én még sohasem gondoltam piára. Ha elhelyeznénk eme kiváló szóban egy "n" betűt, akkor egy másik kiváló szót kapnánk, amire már lehet, hogy gondoltam.

LackoMester: köszi !
Én többféle pálinkával és borral fogok készülni, bár Badacsonyba bort vinni, szerintem rohadtul felesleges. Annál finomabb, amikor ott kiszedik a lopóval a finom borocskát és beletöltik a poharamba nincs. Mellé finom kis zsírosdeszkát hagymával, és akkor jól belelehelnék az arcotokba. 
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Sokminden más is okozhat rosszullétet.

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ahogy így mondod, még meggondolom.

Le!
Személy szerint fimon sörrel ( Zlaty Bazant 12-es ) és Borovickával készülök. Együttes fogyasztása nagy mértékben, rosszul létet okozhat.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Jól van na. Nem tudtam kihagyni. Azért remélem leviszel majd Badacsonyba.

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
hmmm...vicces vagy

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is szoktam lövöldözni, ha lebombáz egy harrier, vagy éppen akkor halok, amikor jön valami, akkor váltom is a classt.

-
Winne
nagyúr
Köszi, meg a segítséget is.

Tegnap toltam már én is a B2-t, de a danger close se dob sokat, ha nem arra vannak az emberek.
Na de majd GW-on! 
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Neked is gratula Lackó, hogy nyugodt voltál végig !

-
LackoMester
addikt
Köszi a tegnapi gémet
, gratuláció Winne alias Macseté kolégának. 
-
Wans
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Akkor én is ráállok. Nekem most kell 3db a 250-hez. Majd nyomom az UAV-ot mind2-nek (+ én még biztonság kedvéért beteszek egy DangerClose-t is) és hamar meglesz.

-
Winne
nagyúr
Csak ennyi:

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Majd én is beteszem szerintem azt, van az a challenge, hogy 1000 airstrike kell, úgyhogy mindhárom az lesz.

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Én meg akkor jól visszapattintom a riotommal és te robbansz fel!

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ott szoktam maradni védeni.

-
Winne
nagyúr
Igen, már tuti meglesz ma este! Azt hiszem 29 kell, de ha 39 az is meglesz.

-
Wans
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az már tényleg közel van. (Hajrá Winnie!)

És te a StealthBomberrel, hogy állsz?
-
Winne
nagyúr
Köszöntem a játékot, meg a sentryket, már a célegyenesben vagyok.

-
Polllen
félisten
Persze, hc hq meg mosh pit esténként 1-1500 játékos.
Amúgy a killcam hiánya nem gond. A kempereket első-második kill után már szedjük is ki. A csalókat meg relatíve egyszerű anélkül is kiszúrni, mivel jellemzően nem ügyelnek semmire, mert azt hiszik nincs mitől félniük. (falon át csokorban lövik az embereknek a fejest, stb-stb.)
És csak akkor csap le a banhammer, ha mindenki azt mondja csaló és 100%.

-
Winne
nagyúr
válasz
albert8
üzenetére
Nem csak azért, mivel egyedül sem dob be, egyszerűen túl sokan elmentek a BO miatt, ezáltal kevesebben játszották, amiért ritkábban indult el, amitől még kevesebben játszották és így tovább. Ez egy ördögi kör, ami megölte a HQ-t, a CTF-et, a Sabaotage-t, meg lassan megöli a demet is.

-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
THX a game-et mindenkinek.

-
Polllen
félisten
Viszont megjelentek újra a haxorok... Mióta kijött az új cod a héten láttam újra őket először...
Persze a régi banhammer még megvan, uh tegnap már azzal játszottunk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tube: 1 töltet, rpg tube combo kizárva.. stb

. csak ne lenne ez a sok bosszantó hiba benne (pl.: nem talál ellent néha, csak egy fél óra múlva)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)