- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Lanparty-t én is szoktam szervezni, sőt március 19.-én lesz is a szlovákia Nagymegyeren ( 20 km Győrtől ), de az csak COD4+ minden, vegyes a társaság.

Igazából MW2 csapatba nem akarok belépni, a mi MW2 mondhatom, baráti társaságunknál
jobb nem kell. 
Keresgess hátha találsz másokat, akiknek van kedvük csapatba nyomni.
-
albert8
veterán
-
LamaCube
addikt
Én felvettelek, de sokat nem ígérhetek. Hála a sorsnak nagyon sokan vagyunk esténként, de ha van hely szívesen látunk.Természetesen előnyt élveznek a régi tagok, így ha valaki beesik és nincs hely, akkor az újak adják át vagy 2 csapatra osztódunk , ha nagyon sokan vagyunk

-
Rav3n02
senior tag
Nem vagyok egy guru, de szerintem a gépre nem ment olyan fájlokat amikkel vissza lehetne álltani előző prestige-re vagy ilyesmi

Gondolom ezt online adatbázisban tárolja, mert ha bármilyen más gépen jelentkezel be a fiókodba akkor is ott lesz az összes statod classod, stb..
szóval ezért mondom, hogy szerintem nincs megoldás

-
Mappa
addikt
vááh amikor lehullik 4 UAV akkor agyam eldobom ...de aránylag hamar elérhető a Emergency tehát no problem

úgy látom mozgás,fegyver használat ugyanaz mint a MW2ben ...remélem is hogy megtartják a MW2 ver mindent ezen a téren

-
-
Black Dragon
addikt
Harriert akartam irni bocs.

amikor bejött a harrier összeszed kb 3-4 killt, amivel összejön a chopper utána azt behívod és ölsz vele annyit, hogy az elég legyen a nukra.

Akik éppen abban a szobában vanna, persze néha játszok haverokkal is, de ők velem 1 csapatban szoktak lenni.

-
Black Dragon
addikt

TDM be csináltam, nincs trükk, berohanok aa12 vel a tömegbe, összeszedem a 7 killt, jobb esetben 6 ot, utána bevonulok valami biztos helyre, és várom amig a heli pusztít, utána chopper és jo esetben meg is van a nuke.

A másik lehetőség a végig camp, csak azzal az a gond, hogy nem mindig jön össze tdm be, ezért sietni kell.
-
believil
tag
WH= Wall Hack ...átlát a falon, tudja ki mikor merre szaladgál... CSALÁS.
AIM= Célzás segítő progi, amivel mindíg betalál a lövedéked, még ha körbe is lövi az ellent, akkor is mind talál...leggyekoribb eset a folytonos fejlövés...CSALÁS
Mindkettőt balfácánok használják.
Wh észrevétele killcamből a legegyszerűbb, ugyanis gyanús, hogy a falon keresztül pontosan lekövetik merre jársz, és amikor egy réshez érsz egyből leszednek...
Aim, hogyha azt látod, hogy másodpercenként gyilkol valaki...főleg, hogyha egymás után 30-ból 29 fejlövés...
Az aimot nehezebb észrevenni, hogyha nem orbitálisan buta módon használják, viszont a wh-sokban meg van anyi ész (gondolom), hogy nemkövetnek le a falon keresztül, szóval észrevenni szemfülesség, és szerencse kérdése. Tehát érdemes mindíg killcamot nézni,és ha egy ember többször csinálja meg ugyanazt a mozzanatot, akkor valószínűsíthető,h goy wh/aim, nem pedíg reflex ami a győzelemhez segítette. -
Mappa
addikt
Hát passz de annyira érthetetlen....mondjuk ilyen velem is volt hátba elkezd darálni valaki ugrásból hátra fordulok majd hasalásba át és kinyírom...gondolom ilyenkor ő anyázik
...amúgy meg olyan is van hogy háta mögé lopózok és ACR szép kényelmesen fejbe durrantom és van hogy 2. golyóra sem hal meg ....tehát nem lepődöm meg ezeken csak továbbra is furcsa.ACR az nekem úgy nézett ki hogy
perk1 - Bling ---> silencer+red dot
perk2 - Stopping power vagy Hardline de most Stopping powerre szoktam rá
perk3 - legtöbbször NinjaSCAR - sztem az egy baromi erős fegyver de én ritkán használom sőt alig
FAL na azt már annál többet
..mivel pötyögtető fegyver így FMJ ..vagy GL tolok rá ...semmi scope nem tudom nekem a scope egyáltalán nem jön be egyik assault fegyverre sem.perkekre meg ...gyors újratöltés,bling,stopping power,hardline,ninja általában mindig ez
Szerk.: dokee78
LOL -
believil
tag
Most látom, hogy még írtál utána... sztem azt, hogy:
"1) ACR + sleigh of hand pro + stopping power pro + FMJ + Holographic" nem lehet megcsinálni, mivel sleight hand helyett bling kell hozzá, hgoy egyszerre legyen FMJ-d, és Holographic sight...Egyébként Szerintem a SCAR+sleght hand+stopping pávvvá+steady aim FMJ-vel már nagoyn ütős.. az egyetlen hátránya, hogy hamar kifogy a tár, he killstreakekre mész... szóval olykor a scavanger pro is jó tud lenne, jobb mint a bling próval berakott extra mags...
-
Mozso26
senior tag
Technikai paraméterekkel nem tudok szolgálni , én hivatalos szerver bérlésre gondoltam. Feraban volt szerverünk(havi 4 ezer ft , szeritem nem sok), onnan másztunk át ide , bizakodva hogy lesznek dedikált szerverek. Bf Bc 2 ben példul nem lehet magyar szervert bérelni(ha jol tudom) , csak németet igy számunkra elég felejtös.A jo szerver meg nem a mi dolgunk csinálni, hanem a szolgáltato adja , de annak jonak kell lennie, hisz ez a dolguk. Remélem kielégitö választ adtam ha nem irj privit.

-
Cadal
őstag
Itt volt egy 39/6-os meccsem TDM-ben, senki nem szólt érte (persze nem gyakori dolog hogy ilyen jó a statom
). Szóval ahogy előttem is írták, nem lehetetlen. Persze azt is sokan tapasztalják, hogy sok a csaló, vagyis a gyanú sem teljesen alaptalan. Elég rossz így játszani, hogy az ember azon rágódik, hogy az aki leszedte vajon csaló-e....Mondjuk b@szottul pipa lennék, ha egy begőzölt user egy ilyen meccs miatt smúzolna be a steam-nél.
Béke. -
Wans
aktív tag
Én így látatlanban mondom, hogy valószínűleg nem az.Egyrészt mert az én csapattársaim is naponta több atomot ledobálnak, illetve ennél sokkal jobb statokat is képesek elérni.
(Néha én is.)
Ha az ellenfél hagyja akkor lehet,
ha nem akkor mi is néha kikapunk nálunk jobbaktól, akik ráadásul nem is csalnak.(ez azért mostanában nagyon ritka.)
Ennek a cod-nak az egyik legnagyobb érdeme az, hogy akár egy átlagos szintű játékosnak is lehetnek nagyon szép statjai, mindenféle cheat nélkül.MÁS: Nem ide tartozik ugyan, de én is méltányolom (bár nem fogom soha megvenni), hogy a BFBC2-ben kizárt a csalás!
[link]
Undetected! -
Black Dragon
addikt
Attól hogy még az emberünk 36-3 mas statot csinál, miért csal?

Nekem is voltak már jo statjaim, főleg sd n.
Azt tudom mondani, hogy get skills. Mindenki elkezdi, hogy csaló ez, meg az. Néha tükörbe kéne nézni, és azt kérdezni: lehet én vagyok low?

Játszatok többet, belejöttök, nektek is jobban fog menni.
-
@rglaaf
veterán
Valójában az engine régi mivolta miatt lehet annyira könnyen irni alá haxot vannak egyszerübbek de vannak drága multihack-ek amiket semmilyen anticheat program nem észlel még az UAC2 sem nem hogy a béna VAC(Valve anti cheat), vannak ugy mond okos lúzerek akik úgy használják hogy nem feltünő és a büdös életben nem mondod meg hogy csalt csak elkönyveled hogy biztos egy "pro" vannak agyatlan lúzerek akik észnélkül használják a haxot beállitják pl a csalást auto aimbotra de bármire lehet van pár kombináció, kiállnak a map közepére és csak lő a gép helyettük mondjuk csak headshotokat. És még ugye most ott van a konzol hack ott meg ugye azt modosit amit akar a használója millió xp-k örök löszer no gravitáció stb ezeket azért észre lehet venni elég könnyű kiszúrni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jobb nem kell.

hackelt szét módolt meg efféle helyeken igen.már itt is jelezték hogy package-ben esett le nuke ....

)
...amúgy meg olyan is van hogy háta mögé lopózok és ACR szép kényelmesen fejbe durrantom és van hogy 2. golyóra sem hal meg ....tehát nem lepődöm meg ezeken csak továbbra is furcsa.
). Szóval ahogy előttem is írták, nem lehetetlen. Persze azt is sokan tapasztalják, hogy sok a csaló, vagyis a gyanú sem teljesen alaptalan. Elég rossz így játszani, hogy az ember azon rágódik, hogy az aki leszedte vajon csaló-e....