Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Remélem ebben nem lesz ilyen Online Profile, mert a CoD5 is ezzel lett elbaszva. Megvettem, erre most olvasom a neten, hogy a mai napig nem működik a szerver és nem lehet létrehozni/bejelentkezni Online Profile-ba, így szervert se tudok keresni... pedig már 1 hónapja kint a játék. Kész vicc, hogy ma ezt, meg a GTA4-hez hasonló szarokat kapunk a pénzünkért.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz fpeter07 #240 üzenetére
Van értelme. Ami 7k-ért jön ki (CD Galaxisnál ha neten rendesz akkor 6k) azt szívesen meg is veszem.
engineeeer: Mert szarrá van hájpolva ez a játék, és ezt a hiénák ki is használják sajnos. Pedig ha 50%-al olcsóbb lenne biztosan sokkal többen megvennék, de ha nekik ez jó. Szeretem a CoD sorozatot, eddig a 2-4-5-t a megjelenéskor meg is vettem, ezt nem fogom. Alig van újítás már benne, nem hagyom magam lehúzni.
#245: Milyen öt éves játék? A CoD2? Novemberben lesz 4 éves, ne túlozzunk azért, mire 5 éves lesz kevesebben fogják játszani.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nekem ez a listám:
Wolfenstein 2 - 2009. augusztus 17.
Need for Speed: Shift - 2009. szeptember 18.
Forza Motorsport 3 - 2009. október 23.
CoD: Modern Warfare 2 - 2009. november 10.
Assassin's Creed 2 - 2009. november
Left 4 Dead 2 - 2009. november
Dirt 2 - 2009. decemberBioshock 2 - 2010. január
Mass Effect 2 - 2010. január
Battlefield: Bad Company 2 - 2010. első negyedév
Splinter Cell: Conviction - 2010. első negyedév
Mafia 2 - 2010. tavasz
Alan Wake - 2010. tavasz
Aliens vs. Predator 3 - 2010. tavasz
Gran Tourismo 5 - 2010/2011
Crysis 2 - 2010/2011De az 50%-a szerintem akkora csalódás lesz, hogy magamhoz se fogok térni 1 hétig...
Meg a játék is kevés, eddig 2009 nálam nagyon mélypont, ilyen szar és kevés játékfelhozatal szerintem még sose volt.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz jozefgucci1 #543 üzenetére
Nagyon helyes, ne legyen törtkorszak, aki játszani akar igenis vegye meg!
Így kevesebb cheat próbálkozás lesz majd és nagyon helyes, bánjanak vaskézzel a csalók ellen!
Ennek én/mi tisztességes polgárok csak örülni tudunk!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nekem így is teljesen jó, mivel már évek óta nem vagyok klánba. (öregnek érzem én ehhez már magam, mert a szint gyakran hagy némi kívánni valót maga után...)
Ettől félek csak: "mindig akkor indul 1 game amikor valaki elindítja, a saját kis otthoni netjén, ahogy ez a konzolokon is megy." Remélem nem lesznek brutális laggok...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Teljesen más a célközönség a kettő játéknál, ezt én se értem.
Nekem megvan a TF2, Orange Box-al vettem... Csak a HL2: Ep2 kellett volna belőle, de most már mindegy.
2007-ben indítottam el utoljára a TF2-t, engem is kb. annyira nyűgözött le, mint téged.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
Srácok, kellően nehéz lett a játék, és úgy látom jó hosszú is. Izgalmas nagyon!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
Hát jó, kezdem...
Figyelem, aki nem akar spoilert látni, az ne olvassa tovább!
Sok fegyver ugyanaz, csak más a skin, de vannak újak, illetve hybridek. Van pl. AK47+ hozzá ragasztva Shotgun. Az új "bombázás" kiba jó! Neked kell irányítani rá az ellenségre.
Valamilyen Droid a neve... pályák elég változatosak, a havas pálya, amit mutogattak az a Himaláján van, keleti részén. Lopakodni kell végig szinte, ki kell használni a vihart, alig lát az ellenség. Az első pálya Afganisztán, nagyon szépen ki van dolgozva minden. Rio de Janeiro is nagyon odabasz, nagyon hangulatosak a helyszínek, sokkal jobb, mint az első rész... (utálom a sivatagot, itt nem nagyon van araboknál csata, már ahol eddig jártam...)
Megtámadják az USA-t is, ott is vannak harcok, a pályák zseniálisan ki vannak dolgozva szerintem... egyébként nagyon szépen megtanultam gamepaddal FPS-t játszani, egy wart is simán bevállalnék az Xbox-on... aki azt mondja lehetetlen megtanulni az butaságot beszél... akarni kell...
Van dupla, uzi, desert, shotgun...Nézegettem már a multiplayer mapokat, valamelyik elég nagy... pl. a Skidrow
Azt gondoltam ez a motor már gyenge lesz 2009-re és nem! DX11 és egyéb bullshitek (bár a tesszelátor az engem meggyőzött.) nélkül is a mai napig jó ez a motor, nagyon szép pl. a brazil kőfejtős map.10.-én a kezemben akarom tartani a PC dobozt, és multizni, 10000Ft-ért ez higgyétek el, megéri!
ÓÓÓ meg ami majdnem kimaradt: civil mészárlás Moszkvában... naggyon durva, a játék azzal kezdi, hogy megkérdezi elég erős e az idegzeted 1-2 misszióhoz.
Nagyon sok ártatlant kell szó szerint kivégezni, én élveztem, persze a valóságban sose tennék ilyet... de itt jól esett "etetni" azt az énemet, ami mindenkiben benne van.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Engem se hívtak még. (576)
Én nem tudom mit kapnak majd, de én hálás vagyok.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Csináltam nektek videót, 6:30-ast. Youtube-ra megy fel, 100MB feletti a méret.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Spoiler:
Price él.
boogie84: Megy fel. Ha van rá igény, akkor rakok fel még pályákat.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ne röhögjetek, reggel bekapcsoltam, elindítottam, de elfelejtettem mivel mit csinálok, így picit láma voltam. De 5 perc és újra megszoktam a gombokat...
Első Call of Duty, aminek a Single részéért is fizetnék simán...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Na előbb végeztem a dolgommal, csinálok egy gyors gameplay-t nektek.
Jó kis spoilereset.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
gameplay:
feka: Több kolléga és kérte, mert ha már nincs demo, legalább gameplay legyen, mondták...igazuk is van, valahol. Én csak "segítek" mert kérték.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
De multiznék már... olyan jó pályák vannak, megnéztem mind.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Neil Watts #813 üzenetére
Biztos velem van a baj, de nekem egyik sem fog hiányozni...
-40 fős szerver eddig is faszság volt, ez nem battlefield, kicsik ahhoz a pályák.
-nincs konzol és? nem lehet cfg-zni a játékot, ez a baj, mi? sok magyar vérpistike csak így tud játszani
-kihajolás miért ne lenne?
-modok nekem nem fognak hiányozni, szánalmas némelyik[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Hívtak 576-tól.
Kedden (10.-én) kapom meg.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Remélem nem leszünk az IW.net bétateszterei... én bízom az új rendszerben, de félek is egyben, hogy milyen ping lesz pl.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz LackoMester #919 üzenetére
A Steam az jó, 5 éve használom és tetszik. Nekem a 9v9 is elég lesz, a pingtől félek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
Észak? Mire gondolsz, mert a 3 Skandináv ország bármikor...
Igazából Magyarországnál csak két területet tartok jobbnak majdnem minden szempontból: Az egyik Észak-Amerika, nem is annyira az USA, hanem Kanada, imádom azt az országot.
A másik Nyugat-Európa. +Dél: Spanyol, Olasz +észak: Dánia... Skandináviába igazából azért nem mennék élni, mert hosszú és sötét a tél, rövidek a nyarak. Ausztráliában félnék, mert ott van a legtöbb veszélyes állat... Ázsiát utálom... szóval ja.
Amúgy gondolom Szlovákiára gondolsz.Én még nem találkoztam előítélettel nyugaton, nem foglalkoznak vele. Kanadában végképp nem, ott aztán van mindenféle nemzetiség. De úgy hallottam USA-ban se foglalkoznak vele, csak legyenek rendben a papírjaid.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Az a három ország "nyugathoz" tartozik, legalábbis úgy tudom. Nem akartam mindenkit kiírni, de akkor még Ausztria, Svájc, Franciaország, UK, Írország etc...
Persze azokat sehol se látják ám szívesen... kanadai rokon is mesélte, hogy ott is tudnak nagyon jól a problémáról és nem szívesen fogadják be oda se őket, pedig Kanada az a befogadásáról híres, de azt az egy népcsoportot ők sem szeretik... Cseheknek nem véletlenül kell megint vízum Kanadába... nem a tisztességes cseh állampolgártól "félnek" hanem a barnáktól...
Bécs meg ugye a legközelebbi, oda kijut sok mocsok, főleg mióta határ sincs...Na de ez már nagyon OFF
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Honnan tudod, hogy a szülőhazám? Azt se tudhatod, hogy állampolgár vagyok-e egyáltalán, úgyhogy stfu nvfanboykám... de ha ennyire nem tetszik, akkor csak azért is tovább mondom: tetű ország.
Más: Ne beszéljetek a warezról, mert topiczárás lesz, mint 2 éve...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ugyanúgy a lakosság is hibás. Ha a klímát nézem, akkor igen, élhető persze, de ha a tipikus magyar embert, akkor nem annyira... nézzünk is körbe, hogy hol vannak a legnagyobb kerítések, és miért... és nem csak "miattuk". Hogy szép-e az szubjektív, nekem az Alpok, a Sziklás-hegység, a Horvát, Nyugat-Olasz, Görög, Francia tengerpart is jobban bejön...
De ne OFF-oljunk, mert ez legalább olyan rossz, mintha warez lenne a téma.
Úgy se tud senki meggyőzni, mert nyitott szemmel járok, és a történelmet is ismerem.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Szatesz #1018 üzenetére
Beírod Steam-be a kulcsot, hozzáadja a játékot az accountodhoz, te letöltöd, vagy CD-ről telepíted (mindegy), és gondolom majd Steam-en kell keresni szervert, mint a CS: Source-nál is. Viszont dedikált szerver az nem lesz. Az profilt végre online menti el.
Egyébként tényleg nincs kihajolás, én se találtam boxon.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Left 4 Dead 2 is itt van már Steam-en, csak elindítani nem lehet még... és ez rosszabb, mert "fizikailag" már nálam van.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest