Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Sok helyen már az előrendelőknek sincs már. De egy próbát mindenképpen megér!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SipiBcs
őstag
Én is így jártam. Semmi gond. Rakd be még egyszer a lemezt és reinstall. Szépen fel fogja pakolni, de előtte nem árt ha megcsinálod a steam accot és regisztrálod a serialod, online hagyod magad. Akkor nem fog kérni semmi serialt, hanem csak felcsúszik. Én már tolom az SP-t, csak megálltam pisilni!
A többieknek köszönöm a válaszokat, nem vagyok steam kérdésekben otthon!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
gege71.hu
addikt
Nekem kb tizedik nekifutásra végre már a lemezről rámolja a telepítést de kb 4MB/sec-et tud olvasni a plextor dual layeres cucc ami a zsiroskenyeret is szokta irni/olvasni. Röhej. Ezt a kurva steam-et, hogy mi a bánatos Jóistennek kellett belekavarni?! Nem tudom. Békaphassák
12+ k-ért azért ennél nagyobb gördülékenységre számítottam.
Gondoltam egyet estére feldobom ha már ma megvettem, nyomok egy install nex-next-finisht, majd PLAY.
Ehelyett itt baszódok már vele lassan egy órája[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Priorizálható vele több párhuzamos kapcsolat. Én azért használom, mert ha p2p elkezdek letölteni akkor lassú a böngészőm, lassan jönnek be az oldalak, de ha ez fennt van akkor tökéletesen tudok netezni letöltés közben és persze multizni is. Azért került szóba mert tud olyat is hogy a pinget javítja a sávszélesség rovására, tehát akinek magas a pingje de a nete amúgy bőven jó annak érdemes bepipálni mert segíthet.
Hardverlesen
-
Fortissimus
őstag
a steam menti, csak rakd fel ujra a jatekot
a single menteseket nemtom[ Szerkesztve ]
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Fortissimus
őstag
en tegnap raktam uj rendszert, uh nem toroltem le a jatekot csak a steam-et tettem ujra ugyan oda, aztan jatek install-nal megtalalta a regi jatekot es pillanatok alatt ujra fennt volt
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
-
Laraxior
titán
megkérdezem anyukámat hogy bekapcsolva maradhat-e a gép, és anyázhatok-e 6után
Természetesen, amíg van rá igény és ember,addig szívesen vállalom a host szerepet.
Kipróbáljuk ma hogy alacsonyabbra veszem a grafot,hátha segít a laggon...nem mintha olyan sok panasz lett volna,de ha csinálunk valamit,hát csináljuk rendesen"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Undoroid
őstag
Szia!
Igen,eléggé necces lesz úgy tolni a játékot,hogy közben folyamatosan dolgozik majd a rendszervinyód!
* * *
Értettem Én csak most vissza akartam adni a marásod! Sikerült?
" azért úgy láttam nem kíméltetek " A többiek veszedelmesen tolják a témát!Időnként sikerül egy körön belül 9kill-nél többet is csinálnom!Néha jut Nekem is ellenség! Ahogy leszedtél,már ment is az árulkodás,hogy hová kell nekik figyelni és lőni!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
Szia!
" nem mutatja a game a győztes kill-t " Ez már Nekem is feltűnt.Sokáig látható volt a Domination-nál,de már régen nem láttam Én sem!Legutóbb tegnap láttam,de csak Sabotage-játékmódnál!Az pedig lényegtelen,hogy a csapatom vesztette avagy nyerte az aktuális meccsett!
Nem lehet,hogy az aktuális HOST-nál van valamiféle belebabrálás a játék mappájában?Pl.: szinte mindenhol látom a módosított ping-kijelzést is!
szerk:
Most látom csak!
Gratula a #12000. hsz-hoz!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
Szia!
Kicsit játszottunk...Hárman voltunk és szokatlanul hamar sikerült csatlakozni a játékhoz!Már az első 10perc után kezdett unalmassá válni a sok csatlakozás és azonnali leszakadás... Tényleg minden maradt a régiben!
* * *
Másik kártyával tényleg egészen más volt a játék!
-
LamaCube
addikt
-
Screamer84
tag
Hát igen, de valljuk be 10 ből 9x akkora szerencséje volt, hogy az csak na. Én még 1x nem használtam azt a kést, valahogy jobban bejön a semtex meg a gránát. Lehet nekem is be kéne próbálni, igaz ha jól tudom HC meccseken nincs célkereszt a késnél sem és úgy elég nehéz dobálni.
-
Lajkó
őstag
Nem rossz kis videó! xD Bár én is tudnék ilyet csinálni, ha unalmamban bökővel a kezemben szaladgálnék vagy egy hétig...
Tupa: Te vetted meg? Nem tudom hogy hol, de úgy rémlik, mintha olvastam volna már nyelv átválltásról, beleintegrálásról, vagy hasonlóról... Lehet hogy itt a PH-n? Egyébként neked már a Combatot kéne nyüstölni, mert ledarálnak Söregen mint a ....-T!
szerk.: Tegnap, vagy tegnapelőtt msn-en felvett egy thegamerz@windowslive.com-os srác, és arra kérlelt, hogy regisztráljak már egy lockerz.com nevü oldalra! Természetesen nem tettem! Lehet hogy ez is valami account-tolvaj oldal?
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
gondolom ugyanúgy megállsz mint a prestige mód előtt én is ott vesztegelek, de a kedves Ranger társaim már nagyon fűznek hogy csak rá kellene nyomni arra a prestige módra
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
jelenleg én nem tudok hívni senkit nem jön fel a steam ablak..holnap jön az alaplapom... win reinstall lesz..game-stől mindenestől
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest