Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Nem tudom hogy volt-e már. Új videó.
-
Hunter2
addikt
Ezt se a single része fogja eladni hanem a multi, na meg a hype.
-
Hunter2
addikt
tud valaki youtube linket adni az MW2 single részéről? Próbáltam keresni de csak a régieket találtam.
-
Hunter2
addikt
válasz LackoMester #744 üzenetére
Nincs. (még)
Na itt is Keldor papa videója: Youtube
-
Hunter2
addikt
ha nem lenne 60%-al több a steames ár mint a bolti akkor simán megvenném a steamen.
COD4 meg akciós (szerintük): ~8600Ft
-
Hunter2
addikt
Itt van a 3 videó youtubon, ne kelljen a letöltéssel szenvedni.
Single gameplay 1
Single gameplay 2 - Moszkva
Single gameplay 3 - Petropavlovsk-Kamchatski -
Hunter2
addikt
bH forumon írta valaki:
"valaki az nfohump fórumon írta:brief summary of the best buy chat:
No Console commands
No Mods
No Dedicated Servers
No lean
No Record Feature
9vs9 max playes on PC"What sort of ping have you guys been getting on IWNet?"
"We've been getting around 100ms and its been great""Is it fair to say the PC version is a console port"
answer..
"No, the PC version has many added features, such as MOUSE SUPPORT, IN-GAME CHAT & GRAPHICS OPTIONS.YOU HERE THAT BOYS, MOUSE SUPPORT. YES.
Ha ez mind igaz, egy a játék egy rendőrvicc lesz.
100ms ping egy online FPSben nagyon sok.
Nincs konzol, nincsenek modok, nincs dedikált szerver, nem lehet jobbra-balra hajolni, nem lehet felvenni (demot), és max 9v9 online (hozzátenném, hogy ez elég ritkán fog normális pinggel működni a p2p matchmaking miatt).De nézzétek a jó oldalát. A PC-s verzió nem konzolport, hiszen van benne EGÉR TÁMOGATÁS! EL SEM HISZEM!"
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz Neil Watts #822 üzenetére
Látom nem követted az eseményeket. A dedikált szerverek helyett lesz az IW-net nevezetű okosság. Ami annyit tesz hogy az IW fogja üzemeltetni a szervereket.
Ezzel meg is nehezítik a tört játékkal próbálkozókat ugyanis ha nincs dedikált szerver akkor nem lehet törtszervereket csinálni (elvileg). De ha megnézed a kapcsolódó cikkeket akkor minden világosan le van írva. -
Hunter2
addikt
a K3mod is jó volt amíg le nem kapcsolták a szervert amin játszani szoktam
-
Hunter2
addikt
ITT láttátok hogy az AK47 csak lvl70-től elérhető?
-
Hunter2
addikt
válasz phanzetomox #899 üzenetére
Azért az M4-el is el lehet játszogatni. egyébként ha online stat lesz akkor az lvl hack felejtős.
-
Hunter2
addikt
válasz Axel pRo #922 üzenetére
Maga a steam kliens ingyenes. Letöltöd (~1mb) felrakod és beadod neki a cod mw2 termékszámát, ezzel hozzátársítottad a steam accountodhoz. Ezek után ha elhagytad a lemezt meg a számot akkor sincs gond mert a kliensel bármikor letudod tölteni a megvett játékaidat. A steamen csak a játékért fizetsz, vagy a kiegészítőkért. Nincs olyan mint wow-nál a havi online előfizetés.
-
Hunter2
addikt
Mintha láttam volna hogy a MediaMarkt-ban is 10k lesz. Lehet tudni hogy 10.-én elérhető lesz-e a Pécsi MM-ban?
-
Hunter2
addikt
Ez az eperlekváros feture nekem nem tetszik az meg elég nagy szopás mikor az A130 az ellenfélhez kerül. Azt nem értem miért nincs olyan videó ahol lelövik a helikoptert.
dokee78
Ilyen nem fordul elő, ugyanis hiába generálsz kódot azt a steam nem fogadja el (már próbáltam több játéknál ). De ha mégis akkor vagy visszaviszed a boltba és ha jó fejek cserélik, vagy marad a hivatalos út hogy elküldöd a dobozt a számlát az Actision-nak (vagy a Steam/valve-nak??) és ők megoldják a dolgot neked. Ha jól emlékszem ezt olvastam valamelyik steames játék dobozán.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Na felhívtam a pécsi Mediamarkt-ot, a srác azt mondta lesz náluk bőven.
-
Hunter2
addikt
válasz flurider #1510 üzenetére
Ami azt illeti a lemezre meg a dobozra magasról teszek, amióta megvettem a CS Ahology-t azóta nem is volt a kezemben a doboz, a 60 eurós ár jobban visszarettentett a steames vásárlástól. Én nem rendeltem elő hanem besétáltam a MediaMarkt-ba és ott megvettem, igaz 600ft-al többe fájt (buszjegy oda-vissza) de legalább itt van nálam és települ.
Azt írja ~10 perc és fentvan. -
Hunter2
addikt
Mi a faszt kell csinálni ennél a kibaszott jégcsákányos marhaságnál. Hiába mászok tovább mikor megment utána mindig leesik.
update
Na csak sikerült megcsinálni, esküszöm ezt csak szopatásból rakták bele.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Na végig toltam a 2. nehézségi szinten a single-t, 5óra 36 perc.
Nekem a 4 sztorija jobban bejött , ezek az összeesküvés elméletek annyira nem jönnek be. -
Hunter2
addikt
multiban csak ezekkel a fostalicska fegyverekkel lehet menni ha LVL1-ben vagy?
Állítólag az M4A1 ia elérhető lenne LVL1-től.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Ami eddig nem tetszik:
-A fegyverek teljesen hatástalanok. M4A1-el 6 találat után még mindig szaladgál az ellenfél. Sörétessel mellbelőve vígan szalad tovább.-Túl bonyolúlt pályák. Mindenhol tereptárgyak, 40 centis fű. Miért nem lehetett legalább pár egyszerűbb pályát belerakni (mint pl COD4-ben a showdown)
Nekem az ezeréves PIO110D DVD-íróm simán beolvasta és kb 10Mb/sec sebességgel fel is telepítette.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
nekem az adatlapomon lévő cuccokkal simán megy 1280x1024-ben minden fullon.
Lehet tudni hogy az xfire mikor fogja támogatni az MW2-öt?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
ezek a multi térképek egyre jobban nem tetszenek. Egy FFA meccs a Brazil pállyán full értelmetlen, Itt max a szerencse játszik , ha cserencséd van épp arra nézel ahol felbukkan valaki.
ezek a multi map-ek ritka szarok szerintem. -
Hunter2
addikt
A spec-op-ot csinálja valaki? Van benne olyan amit csak ketten lehet megcsinálni.
Van a multiban HC mód?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Mondja meg valaki hogy a copycat mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest