Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9175) Sirandrish válasza beteg (#9160) üzenetére


Sirandrish
legenda

Bocs bazzeg de ha esetleg te is írnál néha ide ÉS ilyen néven lennél fennt akkor nem téged rugnálak ki...egyértelmü hogy inkább egy haver/barátot látok szivesen a szeron mint egy Vadidegent.

Annyit még hzzátennék hogy téged márláttalak tehát ha ilyen neven lettél volna nem lettél volna kirugva...elnézést nemkérek mert ugyanezt csinálnád te is...ennyi..

Jah és mindenkinek elmondom akinek nem tetszik valami...többezer szero van..biztos van még hely máshol is...

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.