- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8291 üzenetére
nekem is van ilyenm,csak nekem onnan,amit irtam neked...de ott irtam is a tippeket,hogy hogyha megvan az air,nyomd el(akkor kell rányomni,amikor a minimapon a harmadik repülő látszik már csak,ki tudod tapasztalni,az eltűnés előtt 1-2mp-el kell,és szinte tök mindegy,hova dobod,lesz ott ember
,és aztán uccu neki lövesd le magad,egy 50es szerón hamarabb lepuffantanak,mint az önrobbantás.másik módszer
egyél be rpg-t vagy c4-et,megvan az semmi perc alatt...egyébként a helit figyelni leht,30mp az ideje,és ott az óra,tudod,mikor telik le,elkezded nyomogatni a gombot folyamatosan,amikor aktuális,össze fog jönni.amit még én szoktam,hogy keresek egy MG-t,és lelövöm az előző helit,akkor meg szemmel is látod,mikor csapódik be,abban a pillanatban küldheted a tiéd.a spawnnál meg csak lépj hátrébb egyet,úgyis rakja eléd az embereket,1tárral 4-5fejes simán összejön a normál sorozatlövőkkel,egylövetűnél meg nyomd a tripla fire gombot.
-
Makaveli
senior tag
Jól szerepelt CoD-on az egérke. G3-nál jó, hogy lehet vele egyszerre 3-at lőni. Kés gombot beiktattam, majd holnap lesznek nagy menetek... Megyek így egyet majd Andrishal is.
-
Makaveli
senior tag
Nha, megvan az új eér, most próbálom, eddig nagyon tetszik, de még csak most jön a CoD!
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #8294 üzenetére
Előadáson vagyok... nem elég hogy 1600-ig dolgoztam, még utána 1700 - 2000 -ig tanfolyamon vagyok..
Szerintem olyan fél 10 körül már fenn leszek a szerón... + TS-en.. -
szabozeee
aktív tag
válasz
Mondtam, hogy csíter...
-
kavicssli
addikt
válasz
Szép
-
Sirandrish
legenda
Jeee...sikerült nyernem egy 52slotos FFA-n
Én vagyok a király
De azthiszem én többet ilyenre nem megyek...max majd minden fegyóbol gyorsan összedobom a Marksman challengeket oszt jóvan...egyszerüen nem birok egy helit elengedni ezáltal airt se mivel amig helim van addig nem gyüjthetek airre...az air meg hamarabb megöl millió embert mint ahogy a granyo felrobban a kezembe így megölni se tudom magam...ráadásul én nemtudom ki hogy csinálja de ha egyfolytában nyomkodom azt a szart hogy nyomja el az airt nem lehet..ha be is adja a térképet mire rányomok már valaki bekérte és nem engedi el
amugy a bizonyiték
[link] -
Moretimer
aktív tag
válasz
Sirandrish #8231 üzenetére
Lehet sok volt a háziszőttes.
Jobbúlást neked.
-
mr.saint
tag
Én a te helyedben ilyesmit vettem volna [link] Biztos ami biztos
-
gyerpi
aktív tag
Szevasztok!!!
köszi a tegnapi wart - jóvolt veletek hosszú idő után játszani
ebből lehetne rendszeres játék is -
Makaveli
senior tag
Most tényleg szar az egér amit vettem? Az X7? Komolyan mondjátok meg légyszi.
-
mr.saint
tag
Az enyémen sincs
Elősször nem is tudtam hirtelen hova dugjam ezt a hülye g5-t
Most is csak úgy működik ha közvetlenül a monitor elött huzogatom csak az a baj hogy igy nem látok semmit!Lehet veszek egy új egeret ami megy asztalról is
-
Makaveli
senior tag
Akkor most hülyítettetek?
Mod.: Levontam a következtetéseket. Igen.
-
Makaveli
senior tag
Az baj, ha nincs PS2-es csatlakozása az egérnek? Már alg várom, hogy kpróbálhassam, 6-kor visz haza fater...
Kb. 8-ra leszünk Bp-n... Azonnal gép bekapcsi-egér fel-játék!
-
mr.saint
tag
Eleve ott kezdődik hogy szerintem nagyon csúszik a hitbox! (azt hiszem így hívják) A másik hogy minden szarba beleakad az ember pl shipment-en a földön lévő lemez meg még egy csomo minden! áááááááááá de mindegy
-
mr.saint
tag
Csak az a kurva sok bug ami ebben a játékban van néha az agyamra megy! Ezt persze nem javitgatják pedig már 1.6 szarság jön ki hozzá
-
CséZé
őstag
-
mr.saint
tag
Ezt a JÁTÉKOT ELADOM ENNYI!
-
CséZé
őstag
na látom nincs itt a NYEV máris nem 3 odalt kell olvasni hanem 20 postot
Kiflee: Kitartás már csak 37 perc
-
Boci_83
őstag
Nah!! legyen már 2 óraaaaaaa!
-
mr.saint
tag
Gyere ide utánnam egy sniper mod! Hse fent leszek!
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #8256 üzenetére
De pedig van olyan
Voltam első én is még ano Majd mutatok helyeket! A másik simán meglövöd a fejeseket pikk-pakk hidd el
-
Sirandrish
legenda
válasz
mr.saint #8255 üzenetére
a Marksman challengeket hamar megelet csinálni az tény de itt fejrelőni hogy élehet?
vagy csak a mák?
engem mondjuk az idegesit a lejobban hogy szerzek 10 airt meg 8 helit és egyet se birok ellőni...meg kurvára érdekelne hogy az első helyezett aki 100at öl és csak 30szor hal az mit hol és hogy csinálja...olyan helyre én nemtudtam bekempelni ahol nem spawnoltak volna mögém...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #8254 üzenetére
Hát nem tudom néha elvagyok ilyen szerveren is
-
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!Kicsike lövöldözést valaki?
-
athomi
veterán
A war miattam szakdat meg. Bátyám szólt, hogy idejönne egy pár percre és mivel övé a monitor, így nincs választásom.
-
kavicssli
addikt
Minden COD4 topicba nagyon csend van!
Biztos megy a WAR!
-
Állandóan kidob a PB valami Ignore MD5 tool akármivel. A lefrissebb PB van fönn, tegnap még semmi baja nem volt. De szinte bárhová megyek ez van...
Tud valaki valamilyen megoldást? -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #8225 üzenetére
Felhoztad a régi NYEV topikot a süllyesztőből, a többi NYEv-es meg oda kezdett el írkálni, aztán vki szétválasztotta a kettőt. Tőlem maradhatott volna együtt a kettő.
Boci_83: Bocsi, de én voltam aki jómúlkorában ellenezte a NYEV & PH! wart illetve nem pontos a megfogalmazás, mert csak a magam nevében beszéltem, hogy én tuti kihagyom. A többiekre ne haragudjál e miatt, őket nyugodtan keresheted ezzel.
-
Sirandrish
legenda
köszönöm szépen mindenkinek...algopirin van...fürdő is...meg a fasz tudja még mi minden...most lázam nincs de fáj a fejem
-
ovecs
senior tag
Mi a közös ts jelszava?
-
BandiHUN
veterán
egyébként kinek volt az 5lete ez a szétválás?nem hiszem,hogy megoldana bármit is,vagy a PH!-sok haragszanak ránk?nem tudom mással indokolni igazán...főleg hogy mindkét brigádnak van saját honlap is,igazából ott is meg tudnánk beszélni az 1-1 brigádra tartozó dolgokat,vagy ott a ts...és külön jól is mutat a mi kis topikunk,meg ez a szép nagy...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8221 üzenetére
jobbulást!
-
Balinov
titán
válasz
forraltbor,algopirin,kalmopirin,forró fürdő,aztán jól meleg pizsamába befeküdni a meleg ágyikóban.Esetleg mézestea.Vagy 1 deci háziszőttes ráadásként
-
CséZé
őstag
válasz
izzadd ki
jobbulást
-
Sirandrish
legenda
áá a kukim kivan...38,2nél nem akar leljebb menni a lázam...eszem a kekszet amit utálok..iszom a teát amit utálok és fekszem egész nap amint szintén utálok és semmi...
az Orvos meg természetesen délelőtt rendelt -
kerlac
őstag
na most megy csak igazán a kavarc, hogy 3 klános szerver van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest