Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyerpi

aktív tag

válasz Sirandrish #1625 üzenetére

a cdg ha jól tudom csak kis változásokat eredményez a játékon felbontás, rate, maxpacket, fps limit stb ha megváltoztatod mondjuk az életet ahogy mondod a pb kivág vagy a grafikát pl. ne legyen füst, levelek a fán, fű ne legyen stb. stb. mert ha minden igaz és ezek nincsenek akkor elvileg több az fps. de ezeket a változásokat a pb érzékeli és nem enged fel vagy kivág a játékból
    de amit ezen az oldalon van az mindegyik 1 különálló program a jól ismert a cod2-ből WH és aimbot tovább fejlesztett változatai. Mondjuk a cod2 ben aki clánozott nagyon jól tudja, hogy a WH-t és az aimbotot waron nem nagyon használták főleg cb waron ahol demókat kellet készíteni, de azt a csalást mert szerintem az is csalás hogy a fegyó meg sem mozdul mikor lősz azt nagyon sokan és nem győztél csodálkozni, hogy az mp44-el majd minden mapon az átfutókat csak úgy lövöldözték le a játékosok hogy én csipával sem tudtam volna lelőni, vagy a superzoomot is sokan használták és ezekre rá sem jöttél meg bizonyítani sem tudtad, és az egésznek a teteje hogy már mindenki mindenkit gyanúsított már nem hitt senki senkinek
    és ha valaki nem is csítelt, de jobb volt mint a másik már az is rohadt csíter és anyád stb.stb.
    hát ez van :W

Új hozzászólás Aktív témák