Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
a cdg ha jól tudom csak kis változásokat eredményez a játékon felbontás, rate, maxpacket, fps limit stb ha megváltoztatod mondjuk az életet ahogy mondod a pb kivág vagy a grafikát pl. ne legyen füst, levelek a fán, fű ne legyen stb. stb. mert ha minden igaz és ezek nincsenek akkor elvileg több az fps. de ezeket a változásokat a pb érzékeli és nem enged fel vagy kivág a játékból
de amit ezen az oldalon van az mindegyik 1 különálló program a jól ismert a cod2-ből WH és aimbot tovább fejlesztett változatai. Mondjuk a cod2 ben aki clánozott nagyon jól tudja, hogy a WH-t és az aimbotot waron nem nagyon használták főleg cb waron ahol demókat kellet készíteni, de azt a csalást mert szerintem az is csalás hogy a fegyó meg sem mozdul mikor lősz azt nagyon sokan és nem győztél csodálkozni, hogy az mp44-el majd minden mapon az átfutókat csak úgy lövöldözték le a játékosok hogy én csipával sem tudtam volna lelőni, vagy a superzoomot is sokan használták és ezekre rá sem jöttél meg bizonyítani sem tudtad, és az egésznek a teteje hogy már mindenki mindenkit gyanúsított már nem hitt senki senkinek
és ha valaki nem is csítelt, de jobb volt mint a másik már az is rohadt csíter és anyád stb.stb.
hát ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Tekken 7 Playstation 4
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest