- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11699 üzenetére
Megnézzük Force reakcióját is
Délutáni WAR?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11697 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish #11693 üzenetére
Miért, ez nem elefánt?
-
válasz
Sirandrish #11688 üzenetére
Őszinte leszek, nem tudom azt se, hogy mi akar lenni?! Vagy csak nem vagyok játékőrült?
Először elefántnak néztem, utána meg a Csodalámpának. -
-
Gergello
addikt
válasz
kavicssli #11683 üzenetére
5 perc az egész kb, nekem is megmutatta Andris, köv waron már öltem azokkal a nadekkel.
Általában az a baj, hogy az ellen gyorsabban játszik (nah meg nem tudjuk lelőni
). Tegnap is olyan gyorsan betámadtak A-ra vacanton, hogy nagyon észnél kellet lenni az elején. Sok ilyet kellene warozni mint a tegnapi, mert abból lehet fejlődni. Amúgy nem is játszottunk rosszul, pár elszúrt kör volt csak (persze ez éppen elég....).
-
kavicssli
addikt
Még a szöveg stílusán lehetne változtatni! Ebben kérem a segítségeteket hogy milyen stílusú legyen!
Innen válasszatok,délután megcsinálom és lehet válogatni több darab közül is majd! A képen nem szeretnék változtatni mert ez bejövős! -
válasz
kavicssli #11681 üzenetére
Vacantra, Crashre azt gondoltuk, hogy nem megy rosszul, sőt... Aztán tessék! Az ellen nem tudsz mit tenni, ha max. 3 golyóból lelőnek mindíg...
M14-et kéne jól megtanulni használni, jó kis csúzli. Meg ugye egy csípás is kellene a csapatba. Nem is feltétlen az, hogy lelő embereket, hanem már az óriási segítség a csapatmunkában, hogy csípával nézi, aztán mondja, hogy merre futnak az emberek.
Vacanton meg mindenkinek kutya kötelessége lesz megtanulni a csípás kemphelyek elleni nédeket! Ezt Andrissal beszéltük tegnap. Eddig én is lusta voltam nédeket gyakorolni, de sajna pl. a hordók mögött álló csípás ellen az az egy ellenszer. -
válasz
kavicssli #11678 üzenetére
Banános Dzsó vagy mi a rák nevűre írtam, hogy tegyen fel demót... Tanulni ebből? Abból, hogy AK74-gyel kb. 70-80%-os találati rátával lőttek? Mozgó célpontra is, ráadásul pl. Crashen A ház tetőről a kék ház mellé... Aztán meg nagy AK-val még csak a közelünkbe sem lőttek... De majd azért megnézem én is.
Volt egy esetben, hogy volt egy hosszú sorozat lövés AK74-gyel, be is szóltam TS-en, hogy "Hallom Kifli Te lősz!" -
kavicssli
addikt
Hétvégére lehetne egy konkrét tervünk pl a Crash vagy a Vacant Mapokra és úgy játszani!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11677 üzenetére
Uhhh! CB? Demokat kérhetnétek legalább megnézzük hogy hogyan játszanak és tanulnánk belőle!
-
Sirandrish
legenda
nah most igazán elpicsáztak minket..Crashen kaptunk egy laza 18:2t
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11675 üzenetére
LooL
-
kavicssli
addikt
Estére jó WARozást nektek!
-
válasz
Sirandrish #11671 üzenetére
És engem hol érdekel, hogy max. 20:45-re vagy? Dehogy várunk meg!
-
Elvielg este 8 körül leszek.!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11667 üzenetére
De igen! úgy volt!
Csak most az én gépembe nincs VGATesóm gépébe meg kell egy vinyó+RAM! Szóval 1 gép sincs teljesen készen
Csak minél hamarabb kellene egy új VGA de úgy néz ki a srác kifogja fizetni majd!
Na megyek weblapozok egy órát
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11665 üzenetére
Direkt kinéztem magamnak egy zsír új VGA-t és tartom magam ahhoz! HIS 3850
-
Sirandrish
legenda
hu várjatok csak
Miket irt a tegnapői ellenfél?annyit skerült leszürnöm nem csak a hsz-ükből hogy ugy hivtam ki őket hogy elvileg még le se játszottuk...ha visszavonom a kihivást akkor nem is buktunk mi?
-
válasz
Sirandrish #11659 üzenetére
Ejj de jót aludtam 19-től 5-ig!
Sajnos ez a baj, hogy ha du-s héten este 11-re jövök, már nincs gyakran senki, de-s héten meg mindenki este 10 után akar lenni. Én meg ha 10-kor elkezdek warozni, éjfél utánig, akkor az egész másnapom el van qrva, mert napi 4 órás alvás nekem kevés, vagyis egyszer még elmegy, de egymás után többször már nem.
Ez volt tegnap is, vas. későn keltem ,így vas este alaig tudtam elaludni, aludtam 3.5 órát. Így aztán hétfőn este qrva álmos voltam, s lefeküdtem a TV elé, ami kb. egyenlő azzal, hogy elalszom. -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11658 üzenetére
de mostmár majd én hivatom ki magam és BOG lesz a map..rohadjanak meg..majd kérdezik hogy mi a mapotok..megmondom vacant..ok..kihiv..lenyomom BOG-al ha meg nem tetszik akkor leléphet..faszom az ilyen buzikba..
De most akkor nyomtatok CB-t?!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli #11657 üzenetére
ááá de feébaszott ez a kurva cb...kerestem egy 2v2-t magamnak meg Tominak és én hülye fasz nem kérdeztem a mapjukat..erre 2v2 broadcast..hát rohadjon meg a kurva anyja az összes ilyen kis szarláma gennycsomónak annak...
mondjuk én voltam a hülye mert nem kérdeztem..de mostmár majd én hivatom ki magam és BOG lesz a map..rohadjanak meg..majd kérdezik hogy mi a mapotok..megmondom vacant..ok..kihiv..lenyomom BOG-al ha meg nem tetszik akkor leléphet..faszom az ilyen buzikba..már mé nem Creek? az nagyobb
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11656 üzenetére
Force?!
Én estés vagyok a héten de ezt már mondtam is! Azt láttam hogy aVacanton voltál Tomival -
Sirandrish
legenda
nah ilyen mint map már hosszu ideje nem volt..egy WARt se nyomtam ma..és nem azért mert nem volt kedvem hanem egyszerüen nem voltunk..először voltam én és Ger1 aztán ő 22:00körül lelépett..majd maradtam én és jött még tomi..így 2en vagyunk...sehol senki
-
kavicssli
addikt
Én azt mondom hogy B-re elég lenne 1 ember aki a plantnél kempel mert ha elkezd mászkálni akkor szabad a pálya B-re és bekerítenek mint atom!
-
válasz
Richard #11645 üzenetére
Ha mi védünk, A teraszon a hordó mögé nem jöhet fel az ellen csípása, azt a mi csípásunknak le kell vennie, különben nagy a gáz... Támadóban meg fedezettűz, hátra füst, előlre flash, aztán roham be. B kert, meg az ilyen haláltusákat el kell felejteni. A folyosót 1 embernek néznie kell, vagy 1-2 freg, hogy aki klotyóra ment, szoruljon is bent.
-
Taktikailag jól leégtünk, ez az igazság. Mi csak, mint az Úttörők... ELŐRE!
Hát ennek ez az eredménye.
Ők meg nem nagyon mentek még csak a plant közelébe se fedezettűz nélkül... -
válasz
Sirandrish #11647 üzenetére
Naja.
10 felé/után vagyok, aztán felőlem.
Amugy arra nekünk is rá kéne szokni hogy valaki folyamatosan lő amég a másik plantel, mert akkor nem hallják a csörrenést csak a fegyver hangot. Füstben így simán le lehet rakni.
-
Sirandrish
legenda
nah mivel megnéztük a demot és semmi extra nem volt benne így visszaigazoltam a vereséget
sajna így 1120.ak vagyunk az "előkelő" 812helyett
de ma megint CB-zhatnénk -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11642 üzenetére
OMGna lépek aludni!
-
Semmi extra. Tipikus helyeken lőtte a falat. Ennyi. Amugy meg annyira kapkod, hogy alig talál el valakit az esetek nagyrészében. Ez a raklap alatt lövöldözősdi viszont tetszik. Annyi volt a trükk, hogy mindig ketten mentek egy emberre. A végén meg ha nagy volt az emberelőny akkor egyszerűen egyesével körbevettek és kiírtottak.
-
kavicssli
addikt
Ezt a Vacantot csipás nélkül feletjsük el
Jó kis demo! xD
Nézem tovább!
a 10. körben mintha pingelne!
és lehozza mecsett!
-
Boci_83
őstag
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11627 üzenetére
Viszont egy tag most írt rám hogy amit szerdán feladtam DVD írót az nem jött még meg neki!
De előreutalás
-
kavicssli
addikt
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish #11621 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
jah mégvalami.
Ger1 és Forceha jól rémlik ti intéztétek..hova van irva hogy töltsenek fel demot? sehol sem látom
-
kavicssli
addikt
Tényleg tényleg!Remélem expert feltolja a demot! Amúgy mi van ha nem tolja fel?
A héten éjszakás vagyok illetve leszek ezért csak este 19.00ig érek rá!Viszont a délutánjaim szabadok így nyomhatunk akár délutáni CB WAR-t is!
Tegnap CLoud a Crash mapon jók azok a granyók!
-
Sirandrish
legenda
nah ma jo volt:9
4 CB WAR
2 bukás..1 győzelem és 1 döntetlen
vagyis az egyik bukás még lehet nyerés mert nem nagyon sietnek a demo feltöltésével -
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish #11612 üzenetére
Mostani waron is volt 1-3, sőtt 21-3 is
Én mostmár csak cb-t játszok, ebből lehet tanulni. -
válasz
Sirandrish #11610 üzenetére
Jó kis meccs volt, végig kiélezett!
-
Sirandrish
legenda
CB WAR....WINS
-
-
booz
senior tag
sziasztok lenne 1 bejelentésem saját döntésböl kilépek a BlizZarD klánbol mert mostanság nemsok idöm van játszadozni ami meg marad azt szeretném a nyev-re forditani ez természetesen nem azért van mert nem szeretek veletek gamelni!!!ha minden visszatér a régi kerékvágásba természetesen szeretnék vissza lépni a klánba márha visszavesztek.já és persze ha gépelött vagyok és nincs ki a csapat szivesen beugrok.köszökön mindent és bocs a helyesírásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest