Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Megint te kezded a faszságodat
szépen leírtam hogy hogyan gondolom a tegnapi napot! Semmi sértegetés semmi offense!!!
.pont
-
Sirandrish
legenda
nah héhahóóó..mindjárt kiosztok két olyan nyakast hogy beszartok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kavicsusz
tag
-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
fogadd el!Én kértem meccs alatt demot de felesleges!
-
Megint kiakasztotok ezzela sok f@szsággal. A sniper az egy TÁMOGATÓ fegyver.. A snipeesnek nem az a dolga, hogy előre fusson aztán abáljon, meg hogy az hozzon le minden egyes kört. Nekem mégis ezt kell csinálni, mert szentül meg vagytok róla győződve, hogy a sniperesen múlik az egész játék. Pedig ez nagyon nem így van. A sniperes nem közelharcra van.. De egészen addig nem lehet érvényesülni amég ti kinnt vártok a jó isten csodájára pl vacanton a terasznál.. Ilyenkor durran el az agyam midnen körben és megyel előlre. Kavics te meg már megint osztod itt az észt anélkül hogy fogalmad lenne akárcsak egy hangyányit is, hogy hogy kell sniperezni
Sniperesnek az a dolga, hogy FEDEZZE a többit még azok CSINÁLNAK valamit. nem az, hogy kinnt vártok egy sarokban zumolva meg falat lőve és várjátok hogy na majd a csipás kiszedi. Eléggé nehoz 3 AK*-st meg egy csipást ugy kiszedni, hogy csak engem látnak és rám figyelnek. Ezt már gerivel is kitárgyaltam tegnap este. És nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek hogy egy űberhigh csipás majd megmenti a csapatot. Ez már rég elveszett. Multkor is a srác aki tgf-elt volna. Nagyon jó sniperes. Csak a ti hülyeségeitek miatt nem tudja a saját tempóját játszani (ahogy én sem ) azért lőtt többet AK-val mint sniperrel szerencsétlen....
Támadóba védtek, védőbe támadtok. Röviden ennyi. És tudom hogy hááá héé megin én leszek a hülye mer hogy én aztán nem értek hozzá, pedig szörnyen low----- így a csapatjáték.
Tegnap is bombát letettük 3v1! Erre geri mondja hogy rámegy nyertek ti is. Erre ráugrik, kifli kifut a teremből kavics meg elbujuk a hordo mögé.... Borzalom. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kavicsusz
üzenetére
akkor az azt jelenti hogy 13:7re vertek el Vacanton titeket...ami elég gáz..de még nem is ez a baj..hanem az hogy Strike 8:0...nem nagy eresztések? lehet Striket ha végigtoljátok sem szereztek 2 pontot sem...ami azt jelenti hogy Vacantot kurva nagy fölénnyel kelett volna nyerni

szóval én így látatlanba is azt mondom hogy kemények voltak
...tökmindegy hogy vacanton szoros-e a meccs ha a saját mapjukon 15-18pontot gyüjtenek
jah és elfogathatom a meccset? 21:8al? vagy kértetek demot? vagy valami?
-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
amúgy nem voltak nagy eresztések!
Vacantot simán hozhattuk volna!Igaz Strike 8-0 nál vége volt
-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
[link]
én,kiflee,ger1,ricsi -
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Főleg hogy 13-23KB megy fel
-
Kavicsusz
tag
8 perc múlva fel lesz töltve

-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sziasztok!
Ez az én DEMO-m
CB volt 
Mit kell nézni?
A taktikánkat
meg a térképet -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg hogyha estetleg ténylegesen jól menne a csapatnak és tegyük fel eljutnánk a döntőig akkor kb az van hogy 3-4 órára érjen rá 5 ember amit szvsz picit nehéz kivitelezni...
jogos -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
kavicssli
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
a Link nálam nem jó de sejtésem szerint a Netcups-t linkelted...jobb mintha PCW-ket nyomnánk ez tény..csak mikor olyan a szervezés hogy 30percet várunk arra hogy kiderüljön az hogy nem jön az ellen plussz magadtól kell felvenni a kapcsolatot a kövcetkező ellennel akik közül ha senkit nem irmersz akkor elég érdekes...ráadásul olyan ellennel játszol aki nem ismeri a szabályokat és így csalással nyer de nem tehetsz ellene semmit mert a szervező gyerek épp játszik és szarik rád akkor kicsit elborul az agyad és leszarod az ilyeneket...
Meg hogyha estetleg ténylegesen jól menne a csapatnak és tegyük fel eljutnánk a döntőig akkor kb az van hogy 3-4 órára érjen rá 5 ember amit szvsz picit nehéz kivitelezni...
-
kavicssli
addikt
én a mai napig ezt is támogatom! Bajunk lehet belőle?! Nem! Akkor meg!? jobb mintha PCW Warokat nyomnánk
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
a legjobb beszólások a "nem a térképen játszok" szövegek

Pedig csupán mindent látsz rajta..piros pont ahol lő az ellen..látod hogy a térsak hol és merre néznek stb..ezáltal pl normálisabban be lehetne védeni a tatyot ha azt elejti az ellen de ezzel is az a baj hogy ha megszolalok hogy héj ne ugyanazt meg nézt a térképet akkor csak leszolnak...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
Mit linkeljek mikor 9 emberből 3at ha érdekel az egész...akit érdekel az tud keresni...
Ittvan...ez az első 40...rákattoltok valamelyik klánra és ott már látjátok is hogy melyik meccsről van demo..azt is megtudja mindenki nézni hogy melyik mapon volt az adott war így nem kell azokat letölteni amik nem érdekelnek...
remélem azt senki nem várja el hogy végignézzem az összeset és jelentsem hogy nah ebbe van mit nézni...Amugy igenis van értelme..pl én 2 demot néztem meg és Crashre tanultam is egy nadet...többek között...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ha megnézzük majd a demot amit feltöltök most majd nézzétek a térképet
ketten B-t "védik" egy kiugrik rusholni lelövik jön a következő azt is lelövik!Rajtam sem múlik!

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hej. Én is irtam korábban hogy jó lenne ha linkelnétek demót, amit érdemes megnézni. De semmi. Egyébként nem csak azzal van a baj hogy nem együtt mozgunk, vagy nem csapat munka amit csinálunk, avagy nem rusholunk be a házba. Igazából néha még lőni sem tudunk, tegnap hányszor volt hogy 3V1-et lehozott az ellen,
bár Te pont nem voltál ott, de ilyen nem ritka, és ez csúnya. 
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem ezt vagy most kellene megbeszélni vagy tényleg hagyjuk az egészet!

és szerintem a demo nézegetésnek is van haszna nem is kevés!én most beletekertem a tegnapi Vacant mapra és már az első 7 körben olyanokat csináltunk hogy ajjj!
Délután akár meg is lehetne nézni 1ütt
Én nem értem meg hogy amikor B-t védjük miért kell kiugrani rusholni és rambozni!?
Védeni kell kempelni és kész!Egy bejárata van ha azt betudjuk védeni akkor nincs probléma! -
athomi
veterán
Végy egy jó csipást...vagy ha nincs végy egy ennek megfelelő mapot.

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
már most nem azért de ezt a demonézegetést emlékeim szerint én hoztam fel elsőnek..tehát nem nekem kéne rá reagálni hanem pl mindenki másnak

és ha jól rémlik akkoriban mikor én hoztam fel kb annyi volt a reakció hogy: "felesleges attól nem leszel skillesebb" meg "ugyse csinálnak semmi extrát" illetve "tök8 mert annyit csinálnak hogy saját ritmusba játszanak" szóval én bennelennék csak az akkori rekciókat elnézve halva született ötlet

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még reakció sem jött rá

-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli
üzenetére
az ilyen hsz-eken már sírok...mindig ez van..minden vesztett war után..taktika hiánya és mapismeret...hát könyörgöm..csináljuk...ne minden este a war legyen az első...gyakoroljunk...hétvégére is ez volt a terv nem? mi lett belőle? keressünk wart..á nem cb..nemis maradok..kb ennyi...
de amugy teljesen igaza van..

-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
Neki van a legnyagyobb tapasztalata csipával..ez tény..de az is tény hogy van mikor neki se megy és van mikor pl nekem is nagyon megy..pl Strike támadó mikor Feka is ottvolt...3 kör alatt 10fragem volt csipával..vagy mikor 3v3ba nyomtuk te én meg tán Force...az első kört egyedül hoztam le és utánna se ment rosszul...ez mindig attól függ hogy kinek milyen napja van...ugyanez van kiskavicsnál is...valamikor semmi valamikor minden...ha mindenki elkapná a fonalat egy adott napon...a map tökmindegy lenne..akkor csipás nélkül is nagyon jók tudnánk lenni mert valljuk be azért mindegyikünk szokott villogni...nekem is van olyan hogy akárhova megyek nemtudnak lelőni..neked is..Kavicsnak is és mindenkinek..
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Cső Andrish
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás
Map gyakorlás 

és még taktikánk sincs!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83
üzenetére
nem az összeakadás ott a gond..nemis az hogy valaki "hátulról"indul...az a 2 méter nem számit...az a gond hogy félünk...jön egy nade egyből vissza kékházba és máris az van hogy az ellen rég elhelyezkedett mikor mi még kezdőröl alig mozdultunk ki...Millióféleképpen lehet menni...kuka mögé is belehet futni..a csapatok 80%a oda már nem dob nadet mint régen mert mindenki a kék ház beáatot célozza...kilehet menni a kékházból középen is ahova tényleg ritka a nade..max azt a piros kocsit dobják ki de azt meg simán el lehet kerülni...
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Tegnap a Srike-Vacant mapon mindegy lett volna ha én csipázok vagy valaki más! Nem tudom miért kellett erőltetni akár a Vacanton akár a Strikeon mert szerintem nem ment neki!
Volt 1-2 szép ellövése de szerintem ez édes kevés volt hozzá! Szerintem ha AK-val ment volna tuti eredményesebb lett volna...
Reméljük csak bal lábbal kelt fel és azért nem ment neki!
NO OFFENSE!!! 
-
válasz
Kavicsusz
üzenetére
Mi volt, s mennyivel ment el? Vacanot szerintem nekünk mint saját map, mellőznünk kéne, mert elég sokan tudják a nédeket + a fallövéseket. Meg ugye nem tudunk berássolni...
Mod: amúgy melózom, ja vas. éjjel.
Jól indult az éjjel, csőrepedés volt a szerverszoba felett, aztán mi segítettünk a IT-s csávónak elhárítani az ázást... -
válasz
Gergello
üzenetére
Hát ja, legalább kimondtad az igazat. Már régen tudjuk ezt, múltkor azért is néztük meg a no TGF helyzetünk ellenére azt a magát med+-nak valló csípást, de az is többet ölt AK-val...
Szerezz egy jó csípást... Így indul egy jó csapat építése, de jó csípást nehéz találni, főleg csapat nélkülit.
Killhouse-on elég jól lehet csípa 1v1-et nyomni, tegnap éjjel Kiskaviccsal nyomtam egy kicsit, abból kiindulva néha még én is makkolnék csípával. Ugye Kavicsusz, volt 1-2 makkom?!
Én gondolkodtam, hogy kipróbálom a csípázást, csak hát én vagyok csípával kb. a leglowabb...
Nagyon sokat kéne gyakorolnom hozzá. -
Kavicsusz
tag
Vacant map

Simán nyerhettünk volna nagy fölénnyel! -
Gergello
addikt
Kellene egy jó csipás. Helyezkedjen rendesen map egyik végéről a másikra, ne csak annyi legyen, hogy utolsónak hal meg kp-val. Annyit én is tudok.
Szóval valaki igazán továbbképezhetné magát
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Gondolom a szőkét szánod nekem...

De ha motort szeretnél nekem akkor...
Kiflee-nek!

-
booz
senior tag
na szevasztok kedd este számoljatok velemis 6-7db warra ha beférek kivagyok nem játszottam már 2 hete legalább

-
Sirandrish
legenda
Nekem

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Irány a Tour de France!

-
Boci_83
őstag
Este jó lenne vagy 2 CB meccset nyomni. Ti mit gondoltok erről?

-
Gergello
addikt
Van még hova fejlődni. 1:10-nél azt hittem telibe veri a fehér Levint (ez volt az előző videókban)
Azért 1:40-nél szép a terhelés váltás, meg vannak szép jelenetek.

-
Na, akkor végleges: CoD4 PnkBstrB.exe handshaking hibával lelép a szerókról, FF, IE egy klikk után van, hogy csak kb. 1p múlva indul el. Meg ugye az egyre gyakrabb pingelés...

Átmásoltam, letöltöttem mindent, veszem a sisakot, azt' újra windózerelem a gépet! 10 után valahogy várható leszek!
-
Boci_83
őstag
Na csecs! Most jöttemhaza sárkányrepülőzésből. Vittek egy kört. Elég baba!!

-
Sirandrish
legenda
jah és Jóreggelt mindenkinek!
Megint hanalba kellet kelnem...még 1 óra sincs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kavicssli
addikt
Andrish!Ha van PCW war eredmény feltölthetnéd oda ahova múltkor és Privibe küld át!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se jön be ez a Csájná Tón

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Csecs!

BigStone: nem is igaz. Vagyok én minden nap!
-
Kavicsusz
tag
Egész jó ez a Chinatown map

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lesz jobb is!Nehogy depresszióba esetek skacok!

-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ezt most miért küldte 2*

-
Kavicsusz
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem baj tanultunk a hibáinkból

-
ovecs
senior tag
Hű de rég jártam erre

-
Gergello
addikt
ae86
jövő héttől nem eszek
-
kavicssli
addikt
LEjárt a MOD iső! Várom a beszámolót a mostani WARról is!

-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap nagyon eltűntél!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vacantot simán hozhattuk volna!
CB volt

NO OFFENSE!!!