- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #11483 üzenetére
Nekem sincs kifogásom ellene, csak annyit írtam hogy győzzön meg hogy miért is..?!
-
athomi
veterán
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11483 üzenetére
Ok, és mi az IP? Bocs, csak nem tudom, hogy az első hsz-ben ami van él-e.
Ez a CB, mirc pontosabban micsoda? -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11484 üzenetére
ezeket a demokat nézegethetnénk majd miközben TSen vagyunk mert tényleg sok mindent meglehet tanulni belőle!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #11482 üzenetére
az a CB-t mostmár erőltetni kell...ha kikapun akkor kikapunk..nem érdekel.
nem azért vettem meg én se s más se 10K-ért a játékot hogy ugyanugy kulcsmentes szerveren PCW warozzak...TOP 500 a Cél...betudunk kerülni csak csinálni kell...majd ha már nem lesz csak vagy 50pontunk akkor legfeljebb ujraregizzük a klánt...CB warokon is lehet skillelődni..nem feltétlen PCW-n kell... -
feka007
veterán
Hali, szeretnék csatizni a klubbhoz.
De nem úgy komoly klántagként, annyira nem megy, csak napi 1-2 órára fellépnék játszogatni.
-
válasz
Sirandrish #11470 üzenetére
CB-t kell szervezni, mert Chivasék eredetiről nyomják.
Ellenvetésem csak egy tag iránt van! Mégpedig Zlk. Megvettem eredetiben azért, hogy CB-re tudjak menni. Sőt, rajta kívül a klánban mindenkinek eredetije van, ha jól tudom. Ha vagyunk 5-en, vagy 6-an vele, szerintem nélküle kéne menni CB-zni. Akkor talán elgondolkodna, hogy ez a kamuzás az eredetijéről már eléggé unalmas. Aztán meg ha csípázik, akkor se mindíg a csapat érdekit figyelembe véve teszi azt.
Vagy azért vettünk eredeti játékot, és azért bérlünk drágább, németországi szervert, hogy lemezkulcs figyelés mentes szerveren nyomuljunk?
Lehet, hogy kicsit erősen fogalmaztam, de:
A TGF alapkövetelménye az origi game! -
Ma 23:00-kor jövök!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11470 üzenetére
Belátom hogy én voltam annó ludasnéhény dologba és rájöttem hogy egy ilyen klánban lehet a legtöbbet tanulni és fejldődni mint a BlizZarD!
-
Sirandrish
legenda
nah kedves BlizZarD klán!!!
Bejelentenivalóm van..uj(régi) taggal bővül a csapatSokat beszéltem vele akkoriban is mikor gondok voltak és azóta is..harag sose volt bennem..remélem benne sem de most ismét jönne és én boldogan mondtam igent
BlizZarD_Chivas-ről van szó természetesen
Kavics alias webmesterünk
Remélem senkinek sincs ellenvetése...ha mégis azt nyugodtan irja le..max nyakonvágom
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11466 üzenetére
Köszke a választ! Akkor tuti ezt fogom megvenni!
Geri! Mail cimemre küldjél magadról képet hogy a weblapra feltudjam rakni!
-
-
kavicssli
addikt
Andrish! Neked ugye 1950Pro karid volt?
Tesómnak gépet építek és egy sapphire 1950Pro karit nagyon jó árban tudnék szerezni!
Neked milyen proci volt mellette? A COD4 milyen felbontásba futott?
Most a cél az 1024*768 és az 1280*1024es felbontás a legtöbb játékban! -
Gergello
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11459 üzenetére
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11457 üzenetére
Lehet reklámozni mert aug hónapba több mint 2000en látogatták az oldalt és az elmúlt 1 hónapba alig 160-an!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11455 üzenetére
Jövőhéten kész lesz a gépem és megcsinálom!
Ha találtok/találsz valamit amin változtatni kell írd meg és megpróbálom megcsinálni majd -
kavicssli
addikt
Csajoméknál megtaláltam egy frissebb weblapot!Feldobtam az ftp-re
Remélem mindenkinek jó lesz!
+Az üzifalról a f@sszopókat bannoltam IP alapján illetve töröltem az összes hozzászólást!Ha gondja van valakinek a weblappal kapcsolatban PÜ-t!
-
Gergello
addikt
Mennyit írtatok.
Szerintem nem feltétlen kell tgf, inkább a mostanit jobban megszervezni. Vagy ha nagyon kell, akkor max 1 embernek, de akkor az olyan legyen. -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #11430 üzenetére
drága andris ha szeretnél akkor tagadj ki de én szerintem ha tudok jövök bár nem a gyerek miatt nem játszom mert még pár hónap hátravan mire az apjával alszik majd el.
-
válasz
Sirandrish #11445 üzenetére
Lehet, hogy Zlk haverja a hirdető?
Mod: és te ma mikor leszel?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83 #11442 üzenetére
mindenkivel előfordul
Ne szomorkodj..tessék egy apróhírdetés a PH-ról...
csak hogy vigyorogj mégjobbantudom hogy ilyet nem szabad de nem bírom ki
PÜ-t nem irtam neki én viszont kaptam 2-t is1.
Igen, de másolt de jó én már végig vitem azért adom el kábé 3-hete!!
2.
Szia kétcédés mert másolt de müködik és én már végig vitem!!!én kiakadtam
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #11443 üzenetére
Ja! Vazz-al sz@rrá vertük őket!!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #11440 üzenetére
Az már reflexből ment!!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #11439 üzenetére
Ma 2v2 nyomtunk. Én Vazzal, ZLK meg Boozal. Egyfolytába csipa után csipogott...
-
Sirandrish
legenda
válasz
athomi #11432 üzenetére
okéss..Boozal nincs is bajom mert ő legalább tudom hogy nem ér rá.
Hát igen..zLk-nak énis minden war elején azzal kezdem hogy ne csipázzon de csak azért is nyomja..0:4es statnál is csak annyit hajtogat hogy jó lesz az meg menni fog...ha meg rászólsz hogy nah jó márpedig most leteszed akkor jön azzal hogy "mindjárt kilép a picsába"...meg hogy mé mondjuk meg neki hogy mivel menjen stb
mé? szerinted Crash támadóba mennyi értelme van?
-
athomi
veterán
A tegnap esti Kiflee-s akción szétröhögtem magam.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #11430 üzenetére
Azért a gyerek jövetele még odébb van. Gondolom az asszony nem szereti ha játszik.
Tegnap mikor játszottunk este pont az volt az első mondatom, hogy "zlk ugye leteszi a csipát". Nem bántásképpen mondom, de nem való a csipa a kezébe.
Backloton meg nem is értem miért erőlteti a csipát, főleg támadóban, ahol semmi értelme. Csak egy emberrel kevesebb...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83 #11429 üzenetére
Akkor Napstert törlöm is CB-ről.
jah..TGF lehetne mivelhogy ugye zLk nemtudom hogy megbékél-e az anticsipás megoldással...de ami mégnagyobb probléma az az Origi hiánya...
szóval 1 ember szerintem is befér..booz-t meg bennthagyjuk hátha majd ha a gyerkőc elalszik akkor tud jönniÉnis tudok kempelni...az a legjobb hogy mindenki tud csak senki se szeret..pedig 10-20%os javulást tuti hozna a csapatnak ha nem az ellen kezdőjén szambáznának sokan kör kezdés után 20 seccel...
Demot a CB oldalán nézegettem...rákattoltam a CB EU 1.-re és szedtem a demoikat...
Leginkább Crossfireset néztem mert azon nagyokat tudunk bukni -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #11427 üzenetére
Én hajlandó vagyok csapatmunkára. Most már nem annyira érdekel ha nem jó a statom. Nem tudom feltűnt-e, de ha kell kempelek védőben 1 percen keresztül is a rácsnál Vacanton. Mostanában inkább probléma hogy célozni nem tudok...
Néhány jó demo linket dobhatnál be, szívesen megnézném én is majd.Napster egyértelmű már nem kíváncsi ránk, semmi baj, nem az egyetlen aki ilyen módon szakad le közölünk.
Booz újra szerelmes, de ma is volt, és játszottunk is. Ha gondolod kereshetünk is embert a klánba, egy elfér minden képen, többen nem hiszem. Te sem komálod a 6v6-ot. Más sem annyira. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11427 üzenetére
jah és bocsi a sok hibáért...így utólag átolvasva van benne néhány
csak sok gondolat volt a fejemben és nem akartam elfelejteni -
Sirandrish
legenda
nézegettem néhány CB-s demot..persze TOP5ös csaptokat és az tünt fel hogy ezek semmi extrát nem csinálnak..
Mármint semi izé hogy így ugyrik meg ugy...egyszerüen azt csinálják amit kell...pl Crossfiren 4on4-be(támadó) 1 csipa kezdő házban..alul még egy ember aki nem hagyja hogy felmenjenek a csipáshoz..2 B-n..
B házból nem mennek ki...onnan skubiznak...Plantet is csak akkor teszik mikor tiszta a levegő..pl amit nézte az ugy csinálta mivel hogy A házba mindig van védő hogy szépen kiszedegeték..nem planteltek semmi..és mikor A házat tisztának találták akor elkezdett a csóka plantelni (buszhoz közel ahova nem lőnek falon át) csipa figyelte hogy a letört romokhoz ne szaladjon oda Senki..A házba még ha lenne is valaki akkor se látná mert a 80%át a busz kitakarja és ha nem a szélső ablakból nézi (ami tuti mert a másik ablakról jobban rálát) akkor semmit sem lát belőle és utánna védig a plantet...nem ellenfél kezdőjén...nem A házba..hanem B házat figyelik..csipa átfutókat les és ha eksőnt hallanak sem rohannak segiteni...ha elkezdik szedni akkor elkezd közeledni és ha tudja leszedi...Nem azt mondom hogy ez mindig bejön meg hogy ha ők megcsinálták akkor mi is de talán el kéne gondokodni néhány dolgon.
pl nem kell a kezdőjükre rohangálni...meg sehova nem kell...a Plant környékén kell lenni és nem a map másik végén..komolyan mondom...nézttem a demot CB eslőket alázták (nah jó szoros volt) és nem csináltak semmit csak amit kell...semmi extra...ugyanugy lőttek mellé,,,csak egyszerüen őket nem puffantották le map közepén szaladgálás közben meg hasonlók...
a Másik amit szerettem volna megbeszélni csakhát ugye ide hiába írom (mivl nemigen forumozik) az a zLk féle csipázás...
ezt meg kell vele beszélni...
ha nem hajlandó AK-zni a csapat érdekében akkor szerintem meg is lehet tőle válni..kurvára irritál...komolya...ha megy neki akkor jól csipázik..ezt aláirom..de ha megy neki akkor legalább 30-40%al több fraget szerezne AK-val csak neki ahhopz nincs kedve..
ami mégjobban bosszant az az hogy mikor izgi meccsek vannak akkor csipázik pedig igencsak jól jönne akkor mondjuk még egy ember darába mikor meg csipázhatna mert 2v4be lehozná akárki olyan gyenge az ellen akkor darál mert most darálni van kedve..engem nem érdekel ha megsértődik de ezt meg kell értenie...persze szeretném a többiek véleményét is olvasni ezért is irtam...Ger1vel és Tomival már beszéltünk erről ők ha jól rémlik egyet értettek velem...
a harmadik
Ugye jelenleg a CB-s klán eképpen néz ki:
forceberg
Ger1 (wa)
InVisiblE
Kiflee
Sirandrish
vostok
YooDaa
ZeeeNah ebből akit aktivnak lehet nevezni azok
forceberg
Ger1 (wa)
InVisiblE
Kiflee
Sirandrish
Zeeeszóval a Kérdésem mi legyen Vostokkal és Napsterrel..
Tomival erről is beszéltünk már..
Hát Napsterre akárhogy szar meg fáj már nincs szüksége a csapatnak..nem azért mert rosszul játszik hanem mert egyszerüen elérhetetlen cod4-re...
a másik Booz...hát ő most a gyerkőccel meg asszonykával van elfoglalva ez ok...
később persze fellendülhet még az érdeklődése...Tehát?
akire vonatkozik az is írhatszeretném hogy ezekre a dolgokra mindenki reagálna aki olvassa
a béke legyen veletek
-
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc #11423 üzenetére
-
Boci_83
őstag
válasz
Press any key to continue, press any other key to exit -
Gergello
addikt
válasz
Ilyesmi nincsen gyárilag. Max át van configolva, hogy ezt írja ki, ha az adminok dobnak ki.
-
cucmalajmc
tag
Múltkor kidobott a PB ilyen szöveggel:
Your skill is to Hard.
Nem tudjátok mi a probléma?
-
Sirandrish
legenda
most néztem meg egy demot
az Elite Atojik kérte egy tagtól..akitől mi kértük az kérte nah
Meg is kapta...semmi extra nincs benne...mondjuk a gyerek nagyon keményen nyomja meg vannak ám megérzései de amugy semmi...
gondolom baszta a csőrét hogy ő csal és mégis lenyomják -
booz
senior tag
valaki a ts ip-t elárulná nekem köszi
-
Boci_83
őstag
-
Gergello
addikt
Itt a meccs vége, amit megconflictoltunk.
link Mi nyertünk forfeit win-el (ez akkor van, amikor az ellenfél megszegi a szabályokat) -
Gergello
addikt
pedig micsoda logót összedobtam logó
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #11408 üzenetére
A másikat sehogy nem tudok módosítani!
Itt van a gépemen és behal a DW tőle
Azt a kurva üzifalat akarom kiszedni mert teleszemetelték de bírom megcsinálni! De ha nagyon kell akkor visszarakom a másikat ezen nem feszünk össze!
Töltöm is vissza...és kakilom az egészetbeletelik egy kis időben de a faxom fog kínlódni!
-
kavicssli
addikt
válasz
Gergello #11406 üzenetére
szia Ger1
Persze hogy csinálhatsz logot!Csak valamilyen formában hasonlítson a weblapra! Csak lusta voltam még feltenni a PS-t!
+ PÜ be rólad is jöhet kép meg info!Inkább hallgassatok egy kis Black Hawk Down zenét!
én most a BHD OST-t hallgatom és ebből a kedvenc zeném ez
Hans Zimmer-Barra Barra -
Gergello
addikt
-
kavicssli
addikt
Őőő! Kicsit más lesz a weblap mivel hiába szedtem le az origit nem tudom DW-be megnyitni! Így maradt egy másik! Este lefekvés előtt rakom fel!
Feltöltés alatt még nem végleges!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kavicssli #11403 üzenetére
jólvan...de annyit így előljáróba elmondok hogy ha esetleg visszatérnél...vagy ha a weblapot csinálod...SEMMI SEM KÖTELEZŐ!!!
Nem kell napi 2-3 órát a weboldallal foglalkoznod..nem kell napi 2-3 wart nyomnod stb stb...akkor csinálod amikor akarod..ha hetente csak 1 órát szánsz a weblapra akkor annyit...ha 3-4 naponta csak 1-1 warrra jössz akkor annyira...ez nem gáz...mindenkinek van dolga -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #11402 üzenetére
Jövőhéten majd rendezgetem és a weblapot és beszélünk
-
kavicssli
addikt
Holnap rendberakom nagyjából a weblapotmert szegényke nagyon szarul néz ki!
Meg az üzifalat is leveszem ha nem gond mert tegnap ránéztem és eléggé gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W