- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Tegnap jó kis WARokat nyomtunk!
-
kavicssli
addikt
Honlap Frissítva! Most csak apróságokkal foglalkoztam..fejléc,képek stb stb stb
http://www.blizzard-clan.extra.hu/ -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #10136 üzenetére
Nézd meg az enyém..
17,16
-
Napster01
tag
válasz
cucmalajmc #10188 üzenetére
kitiltott? beugattál, mondtam h a köv warra amire jönni akarsz nem engedünk be, aztán még te sértődtél meg, de annyira nem ütött szíven a "távozásod", hogy ne folytassam
- már csak 1 hónapod maradt a játékra....
-
cucmalajmc
tag
válasz
Sirandrish #10171 üzenetére
1 hónapja meg sincs a cod4
Most "szerzem be" újra és lecsapok! Napster kitiltott a cod2 klánjából azóta nem vettem elő a cod-ot
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10185 üzenetére
Ma inkább az apró részleteket szeretném megcsinálni! hogy jövőhéten az angol nyelvü lapot is eltudjam kezdeni!
..ja és várom a 2 új tagunknak az adatait mert azt is minél hamarabb megszeretném csinálni! De még nem irt vissza senki sem!
Ja a CB oldalon egy linket is dobhatnál mert azt is felraknám a weblapra!
-
kavicssli
addikt
Csak 20.00 után leszek WAR képes addig ne is keressetek mert soha nem fejezem be a weblapot!
tegnap is elcsaltatok a weblap elől és miletta vége? 23.00ig nyomtuk a gámét
-
kavicssli
addikt
most neztem hogy Oakland bol USA is neztek a weboldalt...
meg Finnorszagbol is akadt latogatonk -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10180 üzenetére
ahogy tesomek hazajonnek a nyaralasbol en meg csajom ugy lepunk le.. pentektol-keddig..addig kicsikavics fogja tolni a WARokat...
sorrz masik gepnel vaok nincs HUN bill
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10176 üzenetére
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #10173 üzenetére
Megnéztem a BlizZarD weboldalán a fragmovie-dat. Háttérzene: Lordi.
Alap.
Amúgy egész jó kis múvíí
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10173 üzenetére
-
kavicssli
addikt
Tele vagyok melóval
-
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc #10169 üzenetére
hon jártál teee?
-
Boci_83
őstag
válasz
cucmalajmc #10169 üzenetére
Csaó PAMdzsabieMszííííííííííííííííí !
Régen láttunk errefelé!
-
cucmalajmc
tag
hamár úgy is megy az OFF:
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #10166 üzenetére
Mi ez? Homokozó?
-
Sirandrish
legenda
nah jó reggelt kivánok
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #10162 üzenetére
Ha van valami ötleted amivel még jobbá lehet tenni szóljál és megcsináljuk!
Délután még alakitgatok rajta! Felrakom a 2 új tagnak az adatait! Csinositgatom,javitgatom a weblapot mert péntektől megyünk pihenni Badacsonyba pár napig és addig a weblapot szeretném megcsinálni! -
kavicssli
addikt
Jó reggelt
-
válasz
Sirandrish #10156 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #10154 üzenetére
passz. Tedd ujra
-
válasz
Sirandrish #10152 üzenetére
49 minnyá
-
válasz
Sirandrish #10150 üzenetére
Hát pedg szoktak. Lőtek már ki plafonon kapaszkodva csüvek közül. Olyan combost kaptam hogy nem kaptam levegőt
-
válasz
Sirandrish #10148 üzenetére
Hát nincs sok
Mondjuk vannak akik nagyon jol kenik
Viccen kívül sok codos mozzanatot lehet hasznosítani
csak ugye itt nem az R betű a tárazás meg hasonlok
E
-
válasz
Sirandrish #10144 üzenetére
Élőben. Airsoft powa. Itt nincs cfg, csak kék folt
-
kavicssli
addikt
Naén léptem mert 4.15kor kelés mert meló!
10142hsz! Majd holnap
de ott van a friss infóba!
-
válasz
Sirandrish #10141 üzenetére
Megyeget
Mondjuk mostanában inkább warozok / fogok warozni mint archlord. -
kavicssli
addikt
válasz
athomi #10138 üzenetére
Na most kell megnézni!
még vannak "gyerekbetegségei" az oldalnak de minden nap javul 1 kicsikét!
majd lassan kezdem az angol részét! Egyenlőre egy nagy feketeség van!Még arra is lusta voltam hogy egy "dolgoznak a weboldalon" képet beszúrjak!
...és üdv a 2 új tagnak a klánban!
-
Nocsak hát itt mi történt?!
Blizzard meg mifene. nem igazán olvastam vissza meg nem tudom hogy ezitt ezmiez de sok sikert hozzá
Remélem sikerül egy értelmes csapatot összehozni!!
-
athomi
veterán
egész pofás lett a honlap :-)
-
Sirandrish
legenda
egyábként alakul a dolog
Már vagyunk páran CB-re.
Én,Kiflee,Kavics,Force,Zeee,Booz és holnap jön egy srác gamelni szvsz...Tomi az akit szermányoltál..rákérdeztem hogy most kere vagy mi...bár HIGHskill-re keres TGF-et..hát nemtudom...a multkor tuti ő játszott?
-
Sirandrish
legenda
nem akarok menőzni de nézzétek csak azt a gyilkolási rátát
[link] -
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #10124 üzenetére
Maximum Önt
böszélhet úgy mivel ő szögödi, nem ííín
-
Boci_83
őstag
Hát én igazából számítottam rá, hogy velünk tartasz most is, de ismét nem voltál köreinkben fellelhető gyakorlatilag a nyaralásodból visszatérve sem. Nem tartalak vissza, de sajnálom, és egyben lehet meg is értelek.
Egy valamit szeretnék tisztázni, hogy bármikor is összeszólalkoztunk, az hirtelen felindulásból adódott, én nem haragszom rád, sőt hasonlóképpen örülök hogy megismertelek. A pénzt a mit a szeróra küldtél, visszautalom, majd küld el a számlaszámodat kérlek!
Remélem sokerül beilleszkedned az új klánba, és szivesen játszunk ellenetek.Ja, remélem hogysenki sem veszi úgy ezt a klánmegszűnést hogy valakivel is bármi bajomlenne, csak egyszerűen elfogytunk. Nem kivánok kitérni rá hogy ki mi miatt nincs, de hozzá kell tennem hogy az mai napig nagyon rosszul esik, hogy a klán nagyrésze nem volt képes válaszolni a privát üzimre, onnantól fogva nekem megváltozott valami. Valami amit előtte úgy hivtak hogy tisztelet, becsület, és bizalom. Nekem a klán onnantól nincs!
Mégegyszer mondom, nincs senkivel sem személyes bajom!
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #10128 üzenetére
bekapod-e...? "a TS változatlan..csak az IP más" Jah hogy ts-t használtok??? baz+, és az ip-t meg a passzt az ujjamból szopjam ki???
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #10123 üzenetére
"Zeee szintén uj Cod4es srácokra lelt uj munkatársai személyében"..... tényleg... A fiúk kb 2 hét alatt megunták a cod4-et, úgyhogy mostanság egyedül játszom... ÉS A TS-T IS ÖSSZE VISSZA VÁLTOGATJÁTOK HOGY VÉLETELNÜL SE TALÁLJAK FEL VALAMELYIKRE...
-
kavicssli
addikt
Nagyon szép hsz-ok voltak!
-
Sirandrish
legenda
remek kis szösszenetet hoztál össze ismét
Hát énis nagyon jól éreztem magam a PH-val..és az igazat megvalva nagyon bánom hogy megpróbáltunk rálépni a CB-s WARok rögös utjára mert talán ott kezdődött a csapat vége....de ezen már nem lehet és nem is szabad változtatni...Tsunami ugyis melózik meg PUBol inkáb..Kisa is más Klánba találta meg azt amit nálunk nem....Zeee szintén uj Cod4es srácokra lelt uj munkatársai személyében, Saint ugye nem tud mostanság játszani....CsZ is inkább CoD2....Napster szintén zenész...Bagarja...hát igen..Bagarja...ő vele vajon mi lehet?
..te pedig...hát reméljük az a csapat csupa olyan elszánt tagból áll mint te
Tomi(kiflee) és én azért még együtt maradtunk ha a többeik szét is szoródtak és ugye ki is egészültünk eddig 2 emberkével...Force és kavics személyében...
A vicces jelenetek nekem is rengeteg felejthetetlen percet okoztak és Ent nyugodt lehetsz rajtad is kacagtunk eleget...TÁBORNOK...csak egy a sok közül..."teszem B, teszem B teszem B"
Az hogy néha beugranál warozni szvsz nem gáz és szívesen lát mindenki..
1 szó mint 100...hiányzik a régi csapat de talán mindenkinek ugymond ugródeszka volt az első PH-s klán és talán mindenki meg is tudta mit is szeretne ebben a játékban ugymond elérni...és azt is remélem hogy minden volt tag hasonló szép emlékekkel zárja le ezt a fejezetet...
a Béke legyen veletek!
ui.: Nem is vagyok szabad-száju
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish #10120 üzenetére
Sziasztok, szia Andrish! (tartozom még neked egy telcsivel)
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy személyem, mint a -=PH!=- utolsó kilépet tagja, összejött egy másik társasággal. Ezzel a kilépéssel véglegesen megszünt a PH! előtagot viselő csapat.
Itt szeretném megköszönni azoknak a tagoknak, személy szerint SirAndrishnak, Kiflinek (alias Boci), Bagarjának, Saintnek, Zeeenek, Kisanak, Tsunaminak, Napsternek, CsZnek és azoknak akik véletlenszerűen és lelkesen csatlakoztak eme REMEK TÁRSASÁG-hoz, hogy szereztek számomra sok-sok elfelejthetetlen percet, napot, hetet, hónapot, ~évet. Voltak kisebb nézeteltérések, melyek szinte azonnal el is felejtett az ember. Visszatekintve buta, hisztis gyerekre emlékeztető magatartások voltak, semmi más, biztos vagyok benne.
Borzasztó érzés belegondolnom, hogy nem igazán fogunk már nagyokat együtt kacagni. Együtt kacagni pl Andrish szabad-szájúságán (természetesen jó értelemben), Kifli hátán, Saint lelkesedésén, Zeee lagzásán, Tsunami fejetlenségén (megyek és ölök!), Napster (húú ezen most gondolkodnom kell, kacagtunk Napsteren vha? segítsen vki), CsZ vicces!! tájszólásán és nem utolsó sorban Bagarja gyötrelmén. Az a baj, hogy nektek nem biztos, hogy volt olyan ami miatt rajtam nevettetek volna, én nem vagyok olyan jó fej mint ti. De ha van vkinek ilyen infója az gyorsan vesse a monitorára.
Ha lehetett volna, akkor a kacagások helyett óriásit röhögtem volna, de tudjátok a család felébred...
Összekovácsolt minket az éter és úgy érzem olyan barátok lettünk, akikkel remélem itt a fórumon vagy esetleg ts-en beszélhetek még. Barátként mindenképpen szeretném ha nem vetnétek meg a lépésem miatt (csapatváltás). Félreértések elkerülése végett nem azért nem a blizárdot választottam mert vmely személy nem megfelelő, hanem csak egy kis tapasztalat szerzésr vágyom.
És legutoljára egy komoly kérdés gyötör napok óta: vagytok e olyan jó cimbik, hogyha egy 3nT nevezetű nikk rátok ír: visszatérhetek-e?, akkor visszafogadjátok-e? Hasonló érzéssel néztek felém is mint én rátok? Na jó ez már két kérdés, de összekapcsolódik. Ez fontos számomra, fontos mert ez mindent elárul az itt töltött időkről, bárkitől is jöjjön válasz.
Még egyszer fasza csávók vagytok, remélem élőben is megismerhetlek benneteket életemben, sőt remélem első cbs wárotok a mostani csapatom ellen lesz. Nem is lenne rossz ötlet!!! 4vs4 a mostni beregelt felállás (Andris ezt te neked kell választani, hogy ?v? cbs warokon akartok részt venni, melyet növelni és csökkenteni is lehet szabadon, bármikor).
Jó lenne, ha mindenki leírná, hogy érezte magát együtt a csapatban.Sok sikert az új csapathoz és kívánom, hogy minél több klán tartson benneteket csíternek!!!!!! Ez egy mutató arra vonatkozóan, hogy jól játszotok!
szerk: bocsánatot kérek Csypaa tól, őt kihagytam a felsorolásból, neki is köszönöm...
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10118 üzenetére
Végülis akkor most Tagokat kellene "vadászni"?
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10113 üzenetére
Nem sok ismerősömnek van origi játéka
De azért remélem sikerül még 1 embert valahonnan beszervezni!
(minimum)
-
gyerpi
aktív tag
más de jó
József felvevé nemzőköpenyét, s elméne Máriához. Így szóla hozzá:
- Jer Mária, légy az enyém, nemzzünk!
- Most inkább ne József, nincs hozzá kedvem. - felelé Mária. S lőn, József rosszkedvűen elballaga. Másnap József ismét felvevé nemzőköpenyét, s elmenvén Máriához, így szóla hozzá:
- Mária, légy az enyém, nemzzünk!
- Most ne, József, fáj a fejem.
S lőn, József mérgelődvén elballaga. Másnap József ismét felvevé nemzőköpenyét, elméne Máriához, s így szóla hozzá:
- Mária, légy az enyém, nemzzünk!
- Most inkább ne, József, majd talán holnap.
Erre József dühösen megszólala:
- Akkor az Isten ...sszon meg!!!
S lőn. -
kavicssli
addikt
Fentebb kérdeztem de nem nagyon kaptam választ!
A CB-re hányan leszünk?4en? -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #10105 üzenetére
Azért van, mert pettyet és kötőjelet nem tehetsz egymás után, főleg nem ugyanabban a szóban.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10100 üzenetére
tizen5.én
Nyeeeeeeeeeeeeeeeee
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #10098 üzenetére
Hátha az ilyen buzeráns configos gyökereket is megfogná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest