Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15908) Acheron válasza csƵ (#15900) üzenetére


Acheron
őstag

Core módban nem lesz egyszerű aratni velük, de a használat módjától sok függ, Rush -olásra nem igazán jók, érdemes mellettük egy nagyobb tűzgyorsaságú fegyvert (SMG, esteleg AR) tartani, és akkor használni, ha jó eséllyel fejest tudsz lőni. HC -n talán kicsit jobb a helyzet, bár duplázni is ritkábban van lehetőség, ha az első nem talál. Én az EBR-14 és az MK2 Carabine után épp a KAR -t goldozom, egész jól halad sokkal jobb, mint amire számítottam.

(#15881) agazsa: Rendszeresen. Random módon, de leginkább frissítések után átvált Fullscreen -ről Borderless -re, és 50 % -ra veszi a felbontást. A ramaty képről szerencsére hamar kiszúrható, de már játék közben visszaállítva nem egy killt szedtem be emiatt.
A Borderles -en hagyás sem megoldás, mert ott sehogy sem engedi a monitor natív felbontását beállítani.

Más: A (jó) múltkor olyan jelenetnek voltam tanúja, ami simán belefért volna a vicces momentum videókba. Az Azhir Cave pályán az A pontnál tett le minket a helikopter, és amikor a második kopter is letett mindenkit, szokás szerint leoldották a kötelet, a heli el. De a kötél két éppen letett csapattársra esett - és mindketten ottmaradtak kifeküdve. Látott már valaki hasonlót?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.