Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm a segítségeket, igazából direkt nem akarom hogy dolgozzatok a kóddal mert sajnos semmi értelme, ami nektek egyértelmű az nekem teljesen új...
szóval ha kérdezek akkor inkább az elméleti megoldásra vagyok kíváncsi, a többit megírom én a saját "nyelvemen" amit tudok, majd később ha tanulom valszeg nem így fogom írni a programot, ez az amit tudok most később majd meglátjuk mi lesz
de közbe még 1 dologba ütköztem nem nagy de kérdezem, karakterként tároltam el számot, na már most ezeket össze kellene adnom, arra rájöttem hogy karakterként hiába adom össze
viszont emlékszek hogy régebben tudtam árírni karaktert számmá, asszem az sscanf-el, de most valamiért nem akar működnicsak részlet hogy lássátok hogy hogy írom, tisztában vagyok vele hogy nagyon szar... meg vannak egyszerűbb megoldások, de jelenleg ezt tudom
int main()
{
printf("1. Feladat: Beolvasas\n");
FILE *f=fopen("veetel.txt","r"); if(f==0) return 1;
FILE *o=fopen("adaas.txt","w");
qw adat[500],csere;
int i,j,m=0,k,l;
char farkas[7]={'f','a','r','k','a','s'},uzzi[11][91];
while(fscanf(f,"%d %d\n%[^\n]\n",&adat[m].ns,&adat[m].ras,&adat[m].uzi)==3) m++;
printf("2. Fealdat: \n");
printf("Az elsot rogzitette: %d, az utolsot rogzitette: %d radioamator\n",adat[0].ras,adat[m-1].ras);
printf("3.Feladat:\n");
for(i=0;i<m;i++)
{
k=0;
for(j=0;j<strlen(adat[i].uzi);j++)
{
if(adat[i].uzi[j]==farkas[k]){ k++;} else k=0;
if(k==6) printf("%d nap %d radioamator\n",adat[i].ns,adat[i].ras);
}
}
printf("4.Feladat:\n");
int db=0;
for(j=1;j<12;j++)
{
db=0;
for(i=0;i<m;i++)
{
if(adat[i].ns==j) db++;
}
printf("%d nap %d feljegyzes\n",j,db);
}
printf("\n\n5.Feladat:\n\n");
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
viszont emlékszek hogy régebben tudtam árírni karaktert számmá, asszem az sscanf-el, de most valamiért nem akar működni