- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm a segítségeket, igazából direkt nem akarom hogy dolgozzatok a kóddal mert sajnos semmi értelme, ami nektek egyértelmű az nekem teljesen új...
szóval ha kérdezek akkor inkább az elméleti megoldásra vagyok kíváncsi, a többit megírom én a saját "nyelvemen" amit tudok, majd később ha tanulom valszeg nem így fogom írni a programot, ez az amit tudok most később majd meglátjuk mi lesz
de közbe még 1 dologba ütköztem nem nagy de kérdezem, karakterként tároltam el számot, na már most ezeket össze kellene adnom, arra rájöttem hogy karakterként hiába adom össze
viszont emlékszek hogy régebben tudtam árírni karaktert számmá, asszem az sscanf-el, de most valamiért nem akar működni
csak részlet hogy lássátok hogy hogy írom, tisztában vagyok vele hogy nagyon szar... meg vannak egyszerűbb megoldások, de jelenleg ezt tudom
int main()
{
printf("1. Feladat: Beolvasas\n");
FILE *f=fopen("veetel.txt","r"); if(f==0) return 1;
FILE *o=fopen("adaas.txt","w");
qw adat[500],csere;
int i,j,m=0,k,l;
char farkas[7]={'f','a','r','k','a','s'},uzzi[11][91];
while(fscanf(f,"%d %d\n%[^\n]\n",&adat[m].ns,&adat[m].ras,&adat[m].uzi)==3) m++;
printf("2. Fealdat: \n");
printf("Az elsot rogzitette: %d, az utolsot rogzitette: %d radioamator\n",adat[0].ras,adat[m-1].ras);
printf("3.Feladat:\n");
for(i=0;i<m;i++)
{
k=0;
for(j=0;j<strlen(adat[i].uzi);j++)
{
if(adat[i].uzi[j]==farkas[k]){ k++;} else k=0;
if(k==6) printf("%d nap %d radioamator\n",adat[i].ns,adat[i].ras);
}
}
printf("4.Feladat:\n");
int db=0;
for(j=1;j<12;j++)
{
db=0;
for(i=0;i<m;i++)
{
if(adat[i].ns==j) db++;
}
printf("%d nap %d feljegyzes\n",j,db);
}
printf("\n\n5.Feladat:\n\n");
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest