- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Borka hajnalban(1/4 6) jött, hogy mellémfekszik, de nem sokáig bírta. Fél 7-kor már vicánkolt, énekelt, és próbálta vhogy elfoglalni magát. Így hát kénytelen kelletlen én is felkeltem.
Felöltözködtünk, reggeliztünk, aztán Rékus is felébredt. Elvittük Borkát oviba, majd bevásároltunk, és haza. Nagyon hideg volt ma, és emiatt se délelőtt, se délután nem tudtunk kimenni. Amikor hazaértünk, fényképeztem kicsit, addig voltunk az udvaron, de aztán ki sem jöttünk. Ráadásul még az eső is elkezdett zuhogni.
Egész délelőtt játszottunk, csak 11 felé álltam neki az ebédnek, de az is hamar elkészült - gombakrémlevest főztem, és dióstészta volt utána.
Réka szokásához híven evés után rögtön elaludt, és 2 után kelt fel.
Borka hazaérkezve az oviból megint nehezen nyugodott meg. Aztán áthívta a szomszéd kislányt. 2 órát játszottak, de néha engem és Rékát is bevonták a játékba. Rajzoltak sok húsvéti képet, sőt Borcsi annyira belejött, hogy minden ajtóra készített egy rajzot.
Délután is jót játszottunk, majd 7 körül végre Kedvesem is hazaérkezett. Vacsiztunk, majd hamarosan aludni mentek a drágák.
A tojásfa, Réka és Mogyoró.
Ajtódísz.
Két húsvéti rajz Borkától:
Nyuszifiú, nyuszilány és bárány.
Nyuszi és hímes tojások.
Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest