Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Megcsiccsent 2 liter finom babgulyásom.
Pedig egy részét le is akartam fagyasztani. Ennek már annyi, kiöntöttem.
Ráadásul ma elég korán keltem. Borka fél 5-kor jött, hogy rosszat álmodott. Lefeküdtem mellé, és aludtunk tovább. Aztán fél 6 körül Réka nyöszörgött. Odavettem magam mellé, de már nem tudott aludni, így 3/4 6-kor kénytelen voltam vele felkelni. Mire 7-kor Borka felébredt már túl voltunk a reggelin, és előkészítettem az ebédet is.
Délelőtt 9 felé már nagyon nyűgös volt Rékus, 10-kor lefektettem. Csak 12-ig aludt, és sírva ébredt. Félek vmi betegség fog kijönni rajta.
A délutánt nehezen bár, de átvészeltük. Sokat voltunk levegőn. Átjött a szomszéd kislány, 2 óra hosszat játszottak a lányok.
Borkára reggel elég rendesen rá kellett rezzentenem, de aztán egész nap nem volt gond vele. Sok sületlenséget beszél össze, de ezt akkor teszi, ha produkálni akarja magát. Ebben profi nagyon.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest