Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Reggelre torokfájásra ébredtem, és az állapotom sajnos nem javult a nap folyamán. Már köhögök is, kapar a torkom, és ég a szemem. Lefekvés előtt veszek is be valami gyógyszert.

A gyakorlat második napja is megvolt. Áttetek egy másik csoportba. Itt azonban nem érzem olyan jól magam. Érdekes stílusa van a gondozónőknek, és nehezen tudom megszokni. Nem hagyják, hogy bármiben is segítsek - sem öltöztetés, sem játék. Így elég kirekesztettnek érzem magam.
    Mindenesetre a megfigyelést sikerült megcsinálnom, és estére összeszerkesztettem. E-mailben pedig elküldtem a vezetőnek. Remélem így megfelel neki.

A nyulunkra meg egyre jobban dühös vagyok. A szőnyeg szélét lerágta folyamatosan a két év alatt, azt megemésztettem, de most már egyre több mindent kezd meg. Megrágta a paravánunkat, a szekrény szélét, a rattanfotel alját. És ez a szemtelen disznó most a párnának is nekiállt. Minden nap szétrág egy darabka anyagot, és a tömést kihúzkodja. Gondolhatjátok, hogy ez a vattás anyag milyen jól szét tud terülni a szőnyegen!
    Szóval nagyon pipa vagyok, és bizony azt fontolgatom, hogy valakinek odaajándékozom. Szeretem, meg sajnálom, de azt még jobban sajnálnám, ha csak a ketrecbe bezárva élne. Meg hát szeretnék már új szőnyeget venni, és normális fotelekbe beülni, mert így elég lerobbant képet mutat a nappalink. :(

Aktív témák

Hirdetés