Hirdetés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKiwi
újonc
csak én nem tudok értékelni ? rákattintok az értékeles irása és nem történik semmi.
-
Winner_hun
titán
Hirdetésben lévő képre rányomok, bejön a nagyobb felbontású kép. Az egéren nyomok egy visszalépést, az előzőleg látogatott oldalra dob. Megnézem ismét, jobb felső sarokban van X, azzal lehet eltüntetni a képet és visszajutni a hirdetéshez. Amikor a kinagyított képet nézem akkor oldalt a gördítősáv aktív és működik is, de az oldalon nincs semmi változás. A kép bezárása után látom hogy a kép mögötti hirdetést lehet így scrollozni. Ez normális?
Hardveraprón: ha a jobb oldali oszlopból (jelenleg az itt szóltam hozzá) részből kitörlök egy topikot akkor feldob az oldal tetejére.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Dealer95
őstag
Mobil nézet.
Privátok.
A csillagozott és az olvasatlan üzenetek nincsenek megkülönböztetve.
Ez lesz módosítva? -
KKiwi
újonc
iVqFjE19Dtx6Asktls4c4kziACdsJIeXmN3gOJZNW+6iv5PTnhSxI59E8csRAkFCqvuXZRb4lfYysivu0yR
sqllebvQmibpBTJI/GTR4Lt9vMYqxuO+tXRPUluwqqj6tOPRkJTB865Rzsy0oKF0OUr21l6WhKOZbk3uFaL
Z2221LV2cR8JUGTc7v0z7VwojMjboVsjiVw7BV/WrhWXMBxQkiP6YaXvqKXyw2NLMiKP49NrR+wbk6CbG++
5exSzok4Pl7RO/hSWevEVGOS2vNQAfEMKpY0+4SSCmIM4ZX860kOBfV5TpxBF+XApZ07kDZHk1SSX2QbiJV
LCKhQ7tNaiKEQWMEQvJnY1AucbpeS6TpSECWUW1JY/kGVudUymilLcs3COf++qllibvvlldwFoDdG3gO9ZD
Sbnb+3PeJOqaCAznFVspt2hIrviTZdss0C/hkOaNSxODKcre+wHTthwxERHZxJd34tbhskr6b5DrVJLE8kh
GF3FbMQ09a1Iqyj4W3LlhsmNKGOw9qPHefG8VbdIbJGUfoBQl6maq/Zy+X7BMKfNWdPKkg5AxN+g8vIc6WR
w9ccCiLeOpqJq94ReehAP6t6ttZH9MIjRciLw4C3e/t6UJPzDbMHz+/yib5THI1ZbyNPfWcduOxd9i0iClU
EiBkBe1JhSWx+5VRjolmRzcVEQJv+TladTIAPgouOUbcq299d0Ff09PqTAdK+eBVUDQDB5vtonDAqpE2cBf
iWYoH4T/9LJzdHyrNoZVffBMQAPaj3hQHzyWN+u3S+Y0CBzE1yGaX/rG3UOhfqX/PUoEO7dmYvtoMUSsnNP
Ln5zXbf0mKm9yOB0jtrL1fFJ7oWva8lCLojmvOb8U+eqEujVPe2zgvwCJWlNy+zV1k422bSiq4dBH3anfEF
YqiqquMTaxOXw5CuK0l8xn5xDFLkqiAOPhwcLh3XxydJxJz5OO7tJpQTUwPEs2b1jFehvH6TktzEd0QF/OF
MfjQWZjQZB5LeU/mmKUghDM73HDm7LG6Nrh9P09DxJQJkavy9iP7XAW9dxxhkz6shzBjBHQBr+YeIM5mfw/
38knNgqFqS7LJaPmOJGPpF7Yfqi8h+C1Xzryp/5kz1s0lhWZJqjpEcmuViJu52gYx9qqoA5LYamT5Coac+5
JiIv9Uv5NA8d/G2x7F5GaGOs58cHkDl8NQO5Lpj+nhkcDG5b2W9lIEWdFNHpFZbWfR9LwaHyB3N4gmsxCIp
naNmAxFe5QPznC9sBYxT3cVhaWSa8p9VXS9w5hiuSMnOQrtBK9fUTg7+iG+h01GXayXIlFVlI5HDdv47q5t
8Yt7t/EdWqGy25LVSNfJYMMTSRmZLtjPVBOx96C4HuSOpJ+bRgjXEnSERuZuKx4EwGHxL3qKZQADnXY0rZb
p6Qk8JsBLfaieK9HVdbxCk2aEJFuKSjCF7ZaxJ+0asZEUjEYKQvunyuVxzAF4lwqW9ijUdN6G/atY4y0j6U
/Nh1HDk5y9hsJ3ondFxLiNi4PSGV7UMCm/0K1aB1ZyFeyZOVFPqKFw4YcR66lMEB6VOEufvCPTZ2TWT0SnM
DHKIqjkL7POiuR9N2drBbts/3pSnTcLGU8blhsCzcUIgQgLU/ybTPbsiKCV7gDQFxV1eUFlHzu0k3lBcqTz
WqtkRFfcxHgG9NZb6/vfGlkY0AjYXNUPxYmKhaxlemERktsclAGPbCRuBeZ9RJZZAixoQMxDf9gBG6IiakH
g6xtkVpolXoysvA3AUsmYvQRMtEumguj0i32HAdwykjtp0/aJO6EwY41YUpS8qDq0KSVv6LO+7/oBdQRihh
chWrIQQag=Már tudom bár most egy ilyen hibát kaptam
valaki nagyon nem akarja hogy én ezt értékeljem -
envagyok
veterán
Sajnos nem tudok hirdetést feladni.
Mivel kép nélkül nem lehet, de képet viszont vért izzadva sem tudok feltölteni, a feltöltési csík kb 1/3-ig megy, majd megáll, és semmi további reakció.
win10 64 bit, utolsó chrome -
HÁZIGAZDA
tök jó egyébként, hogy egy plugin szivat minket (jelen esetben a képfeltöltésnél). egy népszerű, sokak által használt plugin.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
titán
Tudom hogy nem hiba, de az olvasott rendszerüzenetek eltávolítása az miként lehetséges a Privát beszélgetések részről?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Intruder2k5 #9975 üzenetére
Köszi.
-
findajob
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #9975 üzenetére
Szerintem nem túl szerencsés megoldás, hiszen biztosan lesznek újabb és újabb üzenetek
és mindig elfoglalják a helyet.
Egyszer elolvassuk és aztán 30 napig nézzük... -
HÁZIGAZDA
válasz findajob #9978 üzenetére
alapvetően nagyon ritkán szoktunk küldeni, most az apró miatt picit sűrűbb lett, de kipörögnek majd. tervezek mégegyet küldeni, ha már nagyjából elmúlt a béta állapot, de addigra szerintem kipörögnek az elsők (az első biztosan). sokan nem lépnek be minden nap, miattuk van ez a 30 nap.
-
lightbulber
csendes tag
Sajnos mobilon nem látom a hirdetéseket ,csak a hozzátartozó képeket.A szöveg sehol.
-
MODERÁTOR
válasz lightbulber #9980 üzenetére
Milyen mobil, milyen oprendszer, milyen böngésző?
-
C64
őstag
Hali. Jegelt hirdetéseket is lehet uppolni.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
Chaser
legenda
nem lenne megoldás, ha már olvasott akkor lehessen törölni? nem érintené azokat akik ritkán lépnek be - bár ebből a megfontolásból ha nem olvasott 1 hónap múlva sem törölném -, akik látták azok meg tudnák törölni, most tényleg összegyűlt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
thearc
csendes tag
Sziasztok! Nagyon nehéz használni az új rendszert. A privátokban nincs benne, hogy milyen hirdetésre ment. Sehogy nem találom a hirdetést. Google-n keresztül sem.
+36304733356
-
HÁZIGAZDA
mikori privát? a rendszer - értelemszerűen - csak akkor tudja beletenni, ha a privátot az adott hirdetésnél írták. azért ránézünk, hogy ott tuti nincs-e bug. egy lehetséges okot találtam: ha nem fent, az üzenet a feladó számára gombbal küldték, hanem lejjebb, kommenteknél, ott már nem teszi be. ezt javítjuk.
-
s7evcsenko
addikt
Szerintem arra gondol, mikor a "hirdetéseim kezelése" alatt, rákattint az egyik saját hirdetésére, akkor az egy új lapon nyílik meg.
Ez mondjuk nekem személy szerint MOST tetszik, mivel az az oldal le van csupaszítva és nincs semmi oldalsáv, amire tudnék kattintani, ezért így lehet a legegyszerűbben visszajutni az apróra."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
lacus83
senior tag
válasz Zsoleszhun #9991 üzenetére
És ezt hogy csináltad?
Android 8.0 / chrome nem ilyen.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
MODERÁTOR
-
lacus83
senior tag
válasz Zsoleszhun #9994 üzenetére
Thanks
Akkor ez böngésző kérdés is
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
darvinya
titán
válasz Zsoleszhun #9991 üzenetére
Tényleg szuper, már csak az lenne jó, ha nem bal felső sarok nagyítva jelenne meg betöltéskor Opera Béta szövegtördelés mellett.
Találati szűrést hol találom?
Pl: régiben volt város, stb, most meg nézhetem végig mindent, pedig 300km-es hirdetés nem érdekel.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
HF77
őstag
üdv
szűkített keresés nálam nem megy!!köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Razor18
tag
Szervusztok,
úgy tűnik, apróhirdetés szövegének utólagos szerkesztésekor a linket beszúró ikonra nem ugrik fel a link beszúrás ablak. Én csinálok rosszul valamit?
(Asztali PC, Win 10 64bit, Firefox 61.0.1)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest