Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDC
csendes tag
Jó napot kivánok mindenkinek!
Nem a RIOS, hanem a saját bugom...
Nagy bajban vagyok, és remélem, itt rátalálok valakire, aki segít megoldani! A probléma a következő: "Játékos" nick-el vagyok itt regisztrálva a PH!-n, de észrevettem, az adataimnál, hogy hibás a mailcímem, és ki akartam javítani, aminek az lett a vége, hogy nem "chello.hu"-t írtam, hanem "chello.huu"-t .
Ennek kapcsán erre a címre kaptam új jelszót (amit így nem kaptam meg) és nem tudok belépni a saját nevemmel. Írtam a rendszergazdának, hátha reagál rá valamit, de napok teltek el azóta, és semmi...
Hogy tudnám ezt megoldani?
Köszi meindenkinek...Én "Játékos" vagyok, csak kizártam magamat véletlenül...
-
SAIKON
tag
Hi!
Nemtom jóhelyre íroke?
A notimon elég inkorrekt a fórum.
A felbontásom 1440*900, de 1024*768-ban is ez van:A fórum topic része eltolódik jobbra
pl. az apróhirdetésből nem látom magát a hirdetést sem, csak a hozzászólásokat és azokat is eltolva és összenyomva
Explorer és firefox esetén is.
Javat, BIOS-t, video drivert már frissítettem
Mit nézzek még meg?
Más fórumnál nem tapasztaltam. -
Badman 4ever
őstag
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
föccer
nagyúr
Hát, az őszintét megvalva a bannerek engemet ugyan nem zavartak, viszont ez az egész hátteret kitöltő izé eléggé szíven ütött. Bár az is igaz, hogy reklámnak abból a tekintetben jó, hogy megnézi az ember, hogy mia f***??? ^.^
Bár tudom, hogy a szavam semmit nem ér, de egy szavazat a bannerekre. És mielőtt megkérdezitek, nem, nem használok adblockot, és semmi ilyesmit. Egyszerűen sokkal szolídabnak, sokkal inkább oda illőnek találom, mint ezt a hátteret kitöltő óriás plakátot.
Általában nem vagyok az újítás és a reklámok ellen, de ez szerintem most eléggé melléfogás. Kb egy kategória, mint amikor a popup reklámok mentek. Inkább havonta töltögetek nektek idióta reklámstatisztika kérdőíveket, ha ezzel elejét tudnám venni ennek az újdonságnak
üdv, föccer
mod:
lezsó: Nem is tudtam, hogy a Sony-nál szerezted a szakmai gyakorlatodat
viktor: Nem a különböző fórum témák, vagy kategóriák vannak különböző szélességre beállítva, hanem a különböző domain alatt megjelenő fórum van máshogy beállítani. Én ezt akkor vettem észre, amikor a jelenlegi aláírásomat készítettem, és a mobil aránáról máshogyan tördelte a RIOS, mint a prohardverről.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
shteer
titán
az alapelvek szerint szűrni nem tilos, hozzászólásaimban pedig senkit sem buzdítottam ilyen tevékenységre.
amennyiben úgy érzed mégis erre utal valamelyik, megkérlek, hogy töröld azt. köszönöm.nem írtam, hogy dolgozzatok ingyen - sőt, várom az igazságosan fizetős apróhirdetési revolúció megvalósítását - ahhoz szívesen hozzájárulok a bevezetése után, ha már a vita tárgyával nem tudok
szerintem jónak tűnik..
-
tag
Köszönöm a választ....nem azért mert a "dedoban" vagyunk de miért nem lehet ne megjelentetni a régi piros pontok számát?
106 az a szöveges értékelés volt...vannak akiket érdekel az értékelés és írogatnak...van aki csak pontoz...
Szerintem hitelesség szempontjából nem mind1 ,hogy pár száz vagy több százÜdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu
-
andrej71
csendes tag
hát igy a 121 pozitivom hejet a 41 pozitival a meg bizhatóságom értékelése megint a minimumon van, akkor ezek szerint mindegy adok -e vagy veszek akkor is csak 1 pozitiv jár.
nagyobb értékű küldeményt semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
-
yodamester10
őstag
Igaz én nem vagyok itt régóta hogy ebbe beleszóljak vagy csak halkan megjegyezzem,de azért csak lehetett volna egy felmérés,hogy kinek hogy fog tetszeni az új pontozás.Sokan velem együtt pedig nincs sok eladásom vagy vételem de szeretünk pontokat gyűjteni,most pont elvesztette ezzel a varázsát a hardver apró
-
olymind1
senior tag
Régebbi aktív hirdetések voltak, az oldal frissítése után állítódtak át, nem sok volt egyesével visszaállítottam őket kínálóra.
Régi archiváltaknál nincs gond.
Valószínűleg jó lett, mert részletes keresésnél kínálókra keresve igen sok találatod ad ki pl. videó kártyák esetében.
[ Szerkesztve ]
-
mkn001
csendes tag
Hát sajnos van igazság abban amit írsz, az 5:2 talán túlzás is volt, ez én szememben valahol a 2:1 eladó:vevő pontozás tűnik reálisnak. Erről, ha másról nem is, szerintem elfért volna egy szavazás a bevezetés előtt, de már mindegy. Végül a nagykereskedők szava (pénze) dönt úgyis, nem a kishalaké. Egyelőre sok sikert a csótány/bolhaírtáshoz!
-
csigabig
tag
Szia
Elég régi tag vagyok főleg aprón vagyok jelen.
Adok veszek cserélek.Nem reklamáció csak javaslat hogy az eladó részéről legyen 2 pontos az értékelés még a Vevő részéről lehetne egy."Milyen volt a vevő?Pontos megadta-e a kialkudott árat stb..."
Eladó részről első pontban lehetne a megbízhatóságot pontozni másikban pedig mind azt az 5 pontot ami volt a régi rendszerben.Gondoljátok át nyugodtan szerintem mint javaslat megérne megkérdezni az felhasználókat.Üdv CsigaBig
-
joccadoki
senior tag
Nézd Parci.
Itt nem arról van szó, hogy a piros pontok helyett zöld keresztek lesznek. Hanem arról, hogy kitaláltatok annak idején, egy olyan rendszert, ami működött éveken keresztül, és szuper volt, meg hozzá egy olyan oldalt ami annyira nem volt olyan szupi, de használható volt. Most meg kidobtok egy oldalt, ami több sebből vérzik (nagyjából használhatatlan jelenlegi állapotában, és tudom hogy javítva lesz, de addig sok embert veszítetek), és egy olyan értékelési rendszert, ami majdnem olyan, mint a régi atw-s rendszer. Hidd el nem azért mondom, mert jobban néz ki a 330pozitív, mint a 99, vagy nem azért mert nem volt negatívom, mert VOLT. Hanem az a gond, vannak olyan kollegák akik mindenbe belekötnek (esetemben a fotókba), és így a 4pozitív 1 negatív helyett, 1 komplett negatív üzleti értékelés lesz. Mondom a későbbi problémákat ezzel. Ha bejön amit mondtam, a moderátoroknak egy nyugodt percük nem lesz, mert igazságot kell tenniük az üzletfelek között, majd ha ez nem megy, felesleges lesz ez a rengeteg munka, mert elmegy mindenki.
Azért ezen érdemes lenne ezen gondolkozni.
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Pikari
addikt
Köszönöm! Félre ne értse senki, én szeretem a hardveraprót, és szeretek itt üzletelni, ezért is jelentettem ezt bugreportban.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
s7evcsenko
addikt
Gondolom akkor az UP-ok alapján vannak a hirdetések rendezve,
Eddig ez látszott is a hirdetéseknél, így tudtam követni az oldalt, hogy mondjuk legutóbb 14h-kor néztem fel, akkor onnan nézem a hirdetéseket.
Most viszont szerintem a hirdetés feladását mutatja az utolsó UP ideje helyett.
Ezt nem lehetne visszacsinálni?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Nem kellenének apró betűk, mert csak az aktuális napon UP-olt hirdetéseknél volt "ma: 14:06" (dátum nélkül), ami éjfél előtt volt, az ugyan így volt, mint most.
Ám valóban nem ez a legfőbb gond most, egyelőre így is tökéletes!(#9337) lezso6 :
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
canniball
nagyúr
És újra előkerül az évek óta fennálló probléma: jó lenne, ha a RIOS-privik (a felhasználóktól kapott üzenetekhez hasonlóan) látszódnának mobil felületen és jönne róluk értesítés mailben. Nem is értem miért pont a (talán) legfontosabb üzeneteknek van ilyen mostoha sorsa...
Ha túl lesztek a HA kikalapálásán ezt is elővehetnétek!
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Astroboy
őstag
"PH!ont-gyűjtő akció keretében, magyarán, forint mellett ilyen pontokkal is lehet fizetni (a jövőben a bankkártyás fizetés mellé automatikusan adunk pontokat)."
Ok de akkor tényleg vegyük komolyan, és legyen PH!ontgyűjtő füzetecske is. Akinek betelt, PH!-s fűkasza a minimum.
-
iHeszi
csendes tag
No, majd csak kimoderáltok engem is.
Bocsi, de megszólítattam..
Megértem persze, mert titeket is szintén mindenünnen lehúznak.
Ez a divat egyre jobban sajnos mindenütt.
Régi szép idők, akkor egyszerűbben, normálisabban ment minden.
Mi olykor, olykor hirdetők is szeretnénk azonos esélyekkel, dizájnnal felrakni dolgokat.
Sztem így egyre kevesebb is lehet a látogató.
Én pl akik idáig is kereskedtek itt, azoknak nem is nagyon szívesen néztem meg a dolgait, mert azok (tapasztalat) jóval drágábbak voltak, mint az azonos sima hirdetések.
Persze érthető, mert megvették vkitől, rászámolták hasznukat, no meg még a hirdetés árát is.
Postaköltség, adó, stb.., szal nem ért annyit az egész.
Most ebből a szempontból úgy látom jobb a helyzet, mert ők csillaggal még meg is vannak jelölve..
Bocsi, bocsi, és nyugodtan töröljétek, ha nem ideillő..
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs