Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz s7evcsenko #433 üzenetére
Természetesen van, amit te töröltél az az IE cookie-jait törölte.
Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik megtekintése / Összes süti törlése
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
M.Edina
csendes tag
-
veterán
válasz s7evcsenko #9261 üzenetére
Milyen böngésző? Bármilyen kiegészítő hatással lehet rá?
Illetve nem lett elállítva a reszponzív nézetről?
Mert nekem jól működik (Firefox dev 62.0b9)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9324 üzenetére
kikerült=már látható megint
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9329 üzenetére
de, ez kell -- kész is
[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #9332 üzenetére
Mikroszekundum nem kell? Az új hardverapró már ilyen felbontásban méri az időt, bizony! A legjobb feature.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9335 üzenetére
nyugi, srácok, egy hajóban evezünk, csináljuk!
amúgy tényleg óra:perc is volt? ahhoz megint marha apró betűk kellenének, azt nem szeretnénk
[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #9335 üzenetére
Ja bocs, nem gúnyolódni akartam. Csak agyf.szom van, lemaradt a smile.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9339 üzenetére
jaaaa... ezt megcsináljuk, mert jó
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9737 üzenetére
eddig egy teljesen más kód volt egy teljesen más szerveren. lehet, hogy hekkelhető kód volt, de lehet, hogy a keresője ügyesebb volt. vagy gyorsabb. vagy sok szervert raktak alá.
a 10 mp-cel az a baj, hogy ha nem csak te keresel, hanem sokan, pláne, ha rosszindulattal, lehal a vas. az nem lehet.
-
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #9784 üzenetére
nem, csak arról van szó, hogy melyik dátumot írja ki (a feladásét vagy a last up-ét), a rendezés ugyanúgy jó attól még.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #9861 üzenetére
Szoval?
Mobilon se jeleníti meg a képet és itt is csak az én hirdetésemmel van baj.
Chrome (legfrissebb) mindkettőn a böngésző."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #9861 üzenetére
Nem lehet, hogy túl nagy méretű, felbontású, stb. a kép?
Most kipróbáltam saját hirdetéssel, nekem is ugyanez van.
A netről kukáztam két képet, nem nagy méretű, nem nagy felbontású, de a keresésben nekem sem mutatja.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #9339 üzenetére
Megcsináltátok!!! Nagyon király!!!
Még "tegnap" is van, nem csak "ma".
Köszönöm szépen!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Chaser
legenda
válasz s7evcsenko #9990 üzenetére
Igen erre gondolok, vissza szoktam lepkedni ha mar nem kell, v ranyomok ugyanezen a lapon a ph konyvjelzore
Szerk:
jano6220
kiirtak apro fooldalara is, atalakult a rendszer[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Faterkam
addikt
válasz s7evcsenko #10277 üzenetére
Inkább segíjjjé neki!
(#10276) omnitronik: Olvasni való!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Chaser
legenda
válasz s7evcsenko #10356 üzenetére
nálam működött szegednél, most próbáltam
viszont...2,5" hdd-k voltak a tesztalany, 3 méretkategória van, ha átmentem a következőre már elfelejtette szegedet és újra be kellett állítani, pedig ha először szegeden kerestem nyilván utána is ott akarok
a másik amit észrevettem, listázásnál ott volt a város, de hirdetésen belül nem találtam feltüntetve melyik városról van szó, ha csak az eladó a hirdetésben nem jelezte különszerk:
átvétel helyét közben megtaláltam
most bp-n kerestem, lehet választani bp-et, kilistázza még az első 4 kerületet és ennyi[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Norbert38
csendes tag
válasz s7evcsenko #10356 üzenetére
Szia!
Szegeden lakom ezért elsőnek itt keresek a hirdetések között, ezért nem jelölöm be a csomagküldést.
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #10620 üzenetére
köszönöm szépen !
Tehát ha 30 nap letelt nem tudom újra aktiválni hanem újra fel kell adnom a hirdetést ? -
findajob
csendes újonc
válasz s7evcsenko #10624 üzenetére
A formázásokat nem viszi át a copy/paste és a képeket is újra fel kell tölteni,
elég nagy macera.
És mi értelme a tárhelyet fogyasztani az új pédányokkal, ha úgyis jár még az embernek
8 ingyenes
Szerintem is jobb lenne az ingyenes keretet kihasználhatóvá tenni. -
titán
válasz s7evcsenko #10762 üzenetére
Van ilyen.
A kérdés inkább az, hogy nekem megint egy időzítési problémának tűnik, mert normál beállítású működésnél az MVCC nem akadna ki.
Küldjük a debug információkat a 504 Gateway Time-out-ra, meg mindenre abból nem derül ki hogy most akkor szoftver vagy hardver probléma van?
Nem én találtam, de ilyesmit írnak:
A PostgreSQL rendelkezik azzal a képességgel, hogy a párhuzamosan futó lekérdezések egymást nem zavarják illetve amennyiben egyik lekérdezés változtatást eszközöl az adaton, úgy az az indítás sorrendjében kerül csak rögzítésre.
A változtatás egészen a tranzakciós blokk zárásáig nem kerül bele az adatbázisba, így eredményével nem zavarja a többi lekérdezést.
Ehhez szükség esetén az adatbáziskezelő zárolhat táblákat, amellyel lekérdezési várakozást illetve ebből eredő dugulást okoz, amely elkerülése a helyes adatbázis szervezés, tervezés feladata. A tranzakciókezelő függetleníti az időtől függő függvényeket (pl. now()) a tényleges futási pillanattól.
Még egy érdekes statisztika a 504 Gateway Time-out-ra itt a topikban:
2009 4 hsz, 2014 1 hsz, 2015 1 hsz, 2018 16 hsz.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz s7evcsenko #10852 üzenetére
Hát ha valaki ifgyelmesen elolvassa, akkor nem félreérthető...
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz s7evcsenko #10856 üzenetére
Egyáltalán nem, mert ha jobban megfigyeled, akkor láthatod, hogy a képen listázva van egy bizonyos tétel, amivel kapcsolatban feltettem a kérdésem...
The Truth is out there...
-
dejvid8
őstag
válasz s7evcsenko #11010 üzenetére
Nem. Értékelés írása gomb van, engedné hogy megint értékeljek.
Tehát az értékelés megtekintése gombot megnyomva ezt irja:
"XY értékelési kezdeményezését jóváhagytad. Mindketten értékelhettek"
Holott már ez megtörtént, értékeltünk is.[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
válasz s7evcsenko #11153 üzenetére
Javítottam, elírtam az eredeti számot, nem 3-assal, hanem 4-essel kezdődik. A prémium nem drágult, csak ugye a Paypal ár most az alap.
-
válasz s7evcsenko #11155 üzenetére
4690 / 12 = ~390.83. Eredetileg 390-et írtunk, innen a 83 fillér.
De ugye most a Paypal ár az alap, de kapsz 5% PH!ontot, hogy ha barionnal fizetsz, szóval effektíve 395.04 Ft / hó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #11160 üzenetére
Igen. De a lényeg az amúgy, hogy szerintem hülyeség havi ~20 forintból ekkora ügyet csinálni.
-
addikt
válasz s7evcsenko #11198 üzenetére
Szerintem elofordulhat, hogy 2 kulonbozo termeket veszek ugyanabbol a hirdetesbol egy heten belul, de megsem egyszerre.
-
addikt
válasz s7evcsenko #11200 üzenetére
Jogos; az 1 nap korrekt hatar. Bar aki nagyon szeretne pozitiv ertekelest generalni, az meg tudja kerulni, barmilyen hatar van beallitva.
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #11200 üzenetére
Véletlenül azért elég nehéz értékelést leadni, mert ugyebár az nem két kattintás, véleményt kell írnod, a másik félnek jóváhagyni, stb.
-
titán
válasz s7evcsenko #11286 üzenetére
Eredetileg többen is ezt a félreértelmezhetőséget kifogásoltuk. Én arra gondoltam az hogy azután is megmaradt az egy hiba. De úgy néz ki, hogy valamiért szándékosan van ott. Így már csak az okára vagyok kíváncsi, hogy aztán el tudjam engedni a dolgot.
-
fuze
őstag
válasz s7evcsenko #11317 üzenetére
Nekem a uBlock origin leblokkolja, de úgy, hogy az ablak felugrik és már nem a ph-n vagyok, hanem egy letiltott lapon. Nem jöttem rá, ez hogyan oldható meg, de naponta többször előfordul
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
válasz s7evcsenko #11606 üzenetére
5 levél ment ki. Max 6, hogy ha az utolsó kört én már nem kaptam meg.
-
válasz s7evcsenko #11611 üzenetére
Emailezés egyébként nem egészen úgy megy, ahogy az ember elképzelné. Tehát ha küld a PH egy emailt, akkor az nem azonnal érkezik meg, hanem csak átadja kimenő leveleket kezelő kiszolgálónak, ahol sorban állnak a levelek kiküldésre. Így lehet késés. Sőt, ezen felül is, mivel ha a mi kimenő kiszolgálónk el is küldte a levelet, az még bolyonghat egy ideig az interneten, mire megérkezik a postaládádba.
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #11812 üzenetére
Nálam akkor is alá lóg, bár kattintani nem próbáltam.
Simán kattintható nálam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s7evcsenko #11966 üzenetére
Mondhatnám, hogy "járulékos veszteség".
Amúgy meg Middleman profilján van megadva telefonszám... Ha nem kamu, akkor gyanítom azon elérhető. Aki üzletel, annak a profilján legyenek egyéb infók az elérhetőségére szerintem. Vagy a hirdetésben megadva a priváton kívül más is.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
cmhaf922
újonc
válasz s7evcsenko #11966 üzenetére
Köszi... Igazad van, pontosan így vagyok, és nem elég h büntet engem is ezzel mivel pont utaltam és pont én fogom megszívni mert azóta a telót se veszi fel. Köszönöm adminok!!!
-
válasz s7evcsenko #12209 üzenetére
Ha segített neki, akkor ugyanazt küldte el.
-
Rimuru
veterán
válasz s7evcsenko #12297 üzenetére
Nalam mukodik, inspectorban latszik hogy elmegy a post request.
Vigyázat, csalok!
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #12297 üzenetére
Szóval? Hol lehet a hiba?
Nem megy az otthoni gépemen win10-en, chrome alatt, nem megy a telómon legújabb androidos chrome alatt sem, és nem megy egy másik gépen sem win7-en se chrome, se IE-vel.
Van erre valami beállítási lehetőség, amit nem találok?
Mert a felfelé mutató nyilacskát hiába nyomkodom... (lista elejére hozás)"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Rimuru
veterán
válasz s7evcsenko #12550 üzenetére
Szerkesszetek fototrend/mobilarena alatt (alapbol praktikusabb a mukodese), nekem nincs vele bajom (jelenleg).
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz s7evcsenko #12552 üzenetére
Firefoxot hasznalok.
Amugy ugy remlik masnak is volt vele baja, de hirtelen nem talalom.Vigyázat, csalok!
-
válasz s7evcsenko #12552 üzenetére
Néhány felhasználónál tényleg probléma van a kedvencek sorrendjével. Javítva lesz.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s7evcsenko #12659 üzenetére
Akkor, hogy értsd: Kezdetek óta ilyen, jelezték, így hagyták, nem bug. Most jó?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tag
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #12992 üzenetére
Fordítva. Én láttam még szerkesztés előtt, eredetileg úgy volt a hsz. hogy a hősre keres, és azt cseréli orbanviktorra. Meg ugye a képen is a hős van a keresőbe írva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #13172 üzenetére
Írtam már én is úgy hozzászólást, hogy elkezdtem ébredés után az ágyban, aztán elvittem a gyereket oviba, elmentem melóba és csak ott volt időm befejezni, közben 3-an válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #13262 üzenetére
Nagy topikok törlésére csak nyomós okkal kerül sor, és igen ritkán fordul elő ilyen. Nem tudok róla, hogy mostanában töröltünk volna ilyet, amire én utoljára emlékszem, az a régi BB topik, de az is áprilisban volt.
Esetleg topik áthelyezések során is módosulhat a kombinált hozzászólás szám, de most ilyenről se tudok.
Én inkább el tudom képzelni azt, hogy még mindig valami nem kerek a hsz. számlálások vonatkozásában, ha tényleg ilyen anomáliák vannak. Ugye a napokban voltak ilyen gondok...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #13456 üzenetére
Vagyis bármit változtattok, az csak jó lehet, a háborgók, meg le vannak tojva, mert amúgy is mindenért háborognak?
Nem, viszont bárhogyan is lesz, háborgó mindig lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest