Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-12 10:42:46

LOGOUT.hu

Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23363) Viktor0610 válasza MontyCrew (#23362) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Amennyiben nem jelenik meg rendben a felhasználók adatlapja, az jó eséllyel a reklámblokkolód miatt van. Az utóbbi napokban többször felmerült a téma.
Legyetek szívesek az összefoglaló alapján a hiba jelentése előtt kikapcsolt reklám- és szkriptszűrővel is megnézni, jelentkezik-e a probléma!

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

Hozzászólások

(#7345) Argos válasza csako (#7342) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Mobilra lehet felesleges pazarlás neked, asztalin viszont szimplán csak vacakul néz ki az átméretezés végett. Forgalmi korlátos vezetékes net meg nem hinném, hogy sok helyen lenne manapság.
Legfeljebb a sávszél lehet grízes, ha többen lógnak egy helyen, de ott se a képek fogják megölni a dolgot, hanem a 4-5 izgő-mozgó reklám, avagy bármelyik videómegosztó.
Ha, meg annyira sáfárkodni kell az adatkerettel, le kell tiltani a képek megjelenítését. Ami meg mégis érdekel/rá akarod pazarolni a letöltést, annál engedélyezed a megjelenítést.
És pontosan, poénból bárhova be lehet tolni képet/gif-et, akármit. Megnyitsz egy AMD/nVidia cikkhez tartozó témát, ahol 3 órája tombol a flame war, teleszórva viccesebbnél viccesebbnek szánt képekkel, animgif-ekkel, aztán máris hipp-hopp ugrott a havi adag...

(#7343) dqdb:
Köszi, láttam már responsive felületet. ;)
Viszont kliens oldalon nem hinném, hogy válogatna/tudna válogatni a böngésző, hogy az eredeti vagy az átméretezett képet töltse-e le, hacsak nincs szerver oldalon jelölve, hogy ezt szánja egyikre, azt meg másikra.

Annak azért kifejezetten nem örülnék, ha egy épp arra járó modi elkezdené linkesíteni a képeimet egy bejegyzésemben, amiket direkt úgy raktam be, hogy szépen jelenjenek meg és ne nekem kelljen a méretezésnél totózni, hogy hány pixel széles is a fórum/logout oldala..
Nyilván vannak olyan topic-ok, ahol kifejezetten felhívják rá a figyelmet, hogy csak link, vagy pl. a Vicces képek-ben a gif-eket csak linkelve. Ez tiszta sor és rendben is van.

...elmúlik...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.