- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
hszilard666 #98980 üzenetére
Lehet hogy ez az értékesítősdi nem a te világod lesz idővel.
Saját boltot minden esetre ne nyiss -
föccer
nagyúr
Én eleve kértem, hogy rangrendszer szerint legyen, valahogy rettenetesen unszimatikus az a vip felirat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
7
addikt
Azért ne bántsátok annyira Szilit
Ha jól értem, a főnöktől érkező elutasító válasz hangneme fájt neki (leginkább). -
Spet
addikt
válasz
System error, empathy did not found.
Next time: Don't give a sh1t about a sh1tty problems.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #98990 üzenetére
Akkor segíts a #98980
harmadiknegyedik mondatának értelmezésében, mert iSzili ott azt írja.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98989 üzenetére
Macko, a telefont nem loptak el
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tehát volt olyan hülye, hogy hitelre vegyen telefont, hagyja, hogy ellopják, kirúgatja magát és úgy tervezi, hogy ezek után visszaszáll a mókuskerékbe?
El tudom hinni, hogy tök cuki, meg aranyos és ezzel írtó komoly dilemma elé állít téged. Az IKEA ugyanis a jó ár-érték arányú termékekről híres, sose kapsz ott iPhone-t.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz
Lefordítom.
A vevőd hülye volt, ezt megpróbálta először rajtad leverni, majd amikor ez nem működött, szempillarebegtetéssel (mert érzékeli, hogy ez nálad bejön, hiszen ebből már komplett pozitív jellemkarakterisztikát tudsz leszűrni - most hagyjuk, hogy a hormonjaid döntenek az eszed helyett) bepróbálkozik nálad. Erre te kb. a nadrágodba élvezel, és a főnökeidre akadsz ki, aki teljes joggal szúrnak le.
Másképpen: az ismert szőkenős viccből te az a mozdonyvezető vagy, aki azon gondolkodik, hogy elvigye két szemrebegtetéssel egybekötött léccilécciért cserébe a szőke nőt a Budapest-Debrecen menetrendszeri járattal Székesfehérvárra.
Egyébként még mindig meglepődök az emberi hülyeségen, pedig lehet, hogy nem kellene, most sem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Petyyyyy
addikt
válasz
hszilard666 #98986 üzenetére
shutdown -f
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
És még aludni sem tudok. Szuper.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bandus
veterán
válasz
szerintem főnyeremény lenne elvenned egy olyan csajt, aki hitelre vesz olyan telót amit nem engedhet meg magának
eh, Saint bácsi megelőzött.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ez a mult szerdai amugy?
Mar akkor is mondtam, hogy neked ne legyen azert lelkifurkod, mert a user olyan dolgot vesz maganak, amit egyebkent nem engedhet meg maganak (aruhitel, soksok szazalekpontra).
Ez most ugyanazt erositi meg. Elvesztette a melojat (szerintem probaidos volt, aztan elore ivott a medve borere).
Te csak vegezd a dolgod, nem te hozol uzoeti dontest a vasarlo helyett semmikor. Te elado vagy. Nem te dontesz, hogy ki mit es hogyan vasarol.I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98979 üzenetére
Elvonultál zarándoklatba, és nincs senki aki lökje a hülyeséget.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
válasz
macilaci78 #98975 üzenetére
Ma visszajött az ügyfél. A világ legcukibb csjáról van szó. Könnyes szemmel meséli hogy ő hitelt vett fel hogy meg tudja venni a készüléket, és hogy most rúgták ki. Emesélem neki hogy ellopták tőle, de a biztosítása ettől nem védett (a telefont és a biztit is tőlem vette.) Megemlítettem hogy mi jogszerűen jártunk el, mondja hogy mostmár érti, de hogy akkor is itt fogja venni a következő mobilját is és hogy nagyon boldog lenne ha tudnék neki intézni valami kedvezményt. Mondom fel a fejjel, utánajárok. (Picit belezúgtam bevallom, valahogy beindulok a pityergő hölgyektől -fel is írtam a fétislistámra- ) utánakérdezek a felettesem felettesé él, és én vagyok lebaCCva hogy miért akarok neki segíteni, mert hogy ő aláírta a szerződést. Mondom, ok, fuck me mert hogy segíteni akartam egy csalódott vevőn, hogy ne rossz szájízzel kerüljön ki a szituból. És full szarul érzem magam hogy az életben másodjára szeretnék önzetlenül segíteni (az elsőnél csúnyán pofáraestem a.k.a. Első szívszerelmem) de tehetetlen vagyok. aztán ma ezért voltam depis. A csaj full cuki jóindúlatú hölgy volt gyönyörű szemekkel. Egyszerűen láttam rajta hogy jó ember. Erre Ő kerül ilyen szituba, mikor én egy rosszindulatú béna gyökér, mindenem megvan amit kívánhatok. Full igazságtalannak éreztem. Aztán most ezért vagyok depihuszár. De hazafele találkoztam egy csajjal aki kettő kiskutyát sétáltatott, egy nagyonpöttöm goldeb retrivert, és egy picit fiatalabb beagle-t. Megdögönyöztem őket like hell, aztán mosolyogtam pár percig de ez is elmúlt...
-
CoolBoy323
nagyúr
Mai 4. Poszt a topikban
Negativ rekord gyanus
-
Spet
addikt
Zöld erdőben jártam,
Piros Iphone 7-es találtam,
Nem akart jai breakelni,
Szabad-e vízzel meghinteni?Szili jó lesz-e locsoló versnek?
-
rizso
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #98947 üzenetére
Szard le, én is leszarom!
De most komolyan: egyikőtöknek sincs tanuja, így az számít, ami alá van írva.
T-Onlinenál dolgoztam front officeban, minden lelkiismeret furdalás nélkül kínáltam, hogy beszéljen vezetővel a k. ügyfél, nem kell nekem minden harcot megvívni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vegyetek tőlem TV-t. 109 cm - FullHD - 65 000 Ft. [link]
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
-
Melack
veterán
válasz
hszilard666 #98971 üzenetére
Miskolc nem játszik?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #98968 üzenetére
Veszprém?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hszilard666 #98968 üzenetére
Nyiregyhazan?
-
hszilard666
veterán
Napot!
Valaki egy jó káve, valahol egy bő óra múlva?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Szólista
senior tag
válasz
Petyyyyy #98965 üzenetére
Fölösleges elmenni:Bankfiók bezárás
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Szólista
senior tag
válasz
Petyyyyy #98961 üzenetére
Szerintem miután munkaszüneti nap van,nincs nyitva.Legközelebb kedden lesznek,a Sberbank oldalán nincs is Villányi úti fiók.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Tim82
félisten
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
A Villányi úti Sberbank fiók nyitvatartása kérdéses jelen pillanatban. Elvileg kettőig van, de nagypéntek miatt változhat. Másfelől karbantartanak, így még csak mancikát sem tudják kapcsolni.
Valakinek akad erről biztosabb infója?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
négynapos hétvége reggelét házi akácmézzel kent tortaváras fonott kaláccsal* és forró teával kezdeni
*a város egyik legjobb kézműves fonott kalácsa, már a súlya is tekintélyes, 70 deka egy 35-40 centis kalács, és "van benne anyag". nem az a felfújt kisbótos...
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #98953 üzenetére
Isten hozott az ügyfélszolgálati bizniszben.
-
hszilard666
veterán
válasz
Mercutio_ #98955 üzenetére
Az lesz. Megvan az ügyfél által aláírt szerződés valamint a tudat hogy biztos hogy nem állítottam valótlant. Már csak azt kell kivárni hogy a CEO mit mondd erre, ha egyáltalán el jut hozzá az eset...
De mindegy, ha kirúgnak akkor elmegyek blekkmetálos utcazenésznek... Vagy pimpnek. Még nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Légy férfi és vállald a következményeket!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz
hszilard666 #98953 üzenetére
Ne vedd magadra. Ma az átlagnál is több idióta szaladgált...Egy idő után már nem hittem el, hogy a mai nap valóság...és még mindig nincs vége...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
hszilard666
veterán
Köszi skacok!
Már meg is nyugodtam. Kicsit kiábrándít hogy olyan emberek akarják rámpasszolni a felelősséget, akiknek segíteni akarok. Szélmalom harcnak tűnnek a mindennapjaim. Talán legközelebb.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
rizso
addikt
válasz
Ha alairta a szerzodest, ami teged/ceget vedi, akkor ezt bebukta. Celszeru egy ilyen helyzetben egyebkent az uzletvezetohoz/fonokhoz/kollegahoz fordulni, akinek van tapasztalata a problemas esetek kezeleseben, lehet, hogy elobb juttok egyrol a kettore, illetve nem art ugy intezni a dolgot, hogy az ugyfel se rossz szajizzel menjen el, tehat valamilyen kompromisszumra kell torekedni, ami mindket fel szamara elfogadhato meg.
Nalam/nalunk is kozel napi szinten vannak problemas ugyek, ami altalaban user error, de ezeket is kezelni kell, meg akkor is, ha a cegnek pont nem erdeke.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
fant0mi
őstag
válasz
Ne aggodj. Bizonyitsa o, hogy mast allitottal, mint amit alairt.
Csak emberekkel ne kelljen foglalkozni...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
megint ugyanazt mondom, mint a múltkor.
nyugi.
szard már le a hülye vásárlót.
btw nem neked mehet, hanem a boltnak (cégnek)I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz
Attól függ, hogy mit állít. Ha valami olyasmit, aminek az ellentettje benne van a szerződésben, amit aláírt, akkor nagyon nincs miről bezsélni. És egyébként is szerintem nem személy szerint járnának el ellened, hanem a cég ellen lépnének fel. Az persze más lapra tartozik, hogy a cég hogy veri ezt le rajtad.
a kereskedelembe mindig leszenk gyökerek, akik fenyegetnek, meg próbálkoznak. Sokuk még agresszív is. ez egy ilyen szakma.
Írd meg miről van szó.
üdv, föccer
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ásó, kapa, vadászkés
-
hszilard666
veterán
válasz
CoolBoy323 #98941 üzenetére
Köszi, viszont!
Más:
Ma az egyik vevő azt állította rólam hogy én valótlant állítottam 2 hónappal ezelőtt, és azt akarja hogy térítsem meg a kárát. Hogy tudom bebizonyítani hogy nincs igaza? A vicc az hogy aláírtunk egy szerződést is, amiben benne van milyen feltételekkel adjuk az adott szolgáltatást. A szerződést aláírta, de nem olvasta el valszeg. Kijöhetek ebből a szituból rosszul? Hogy bizonyítsam be hogy nincs igaza?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
bizalomgerjesztő
-
Spet
addikt
válasz
Jól van, aki nem dolgozik, ne vágjon fel
-
JanR
addikt
válasz
Sok locsolót!
-
CoolBoy323
nagyúr
Kellemes Nyulat Urak, elhuztam haza
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #98932 üzenetére
A procinak megfelelő topikban nem próbálkoztál? Szerintem több esélyed van, nem rémlik, hogy lenne bárkinek LGA1366-as vasa a jelenlévők közül.
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: valahogy meghálálnám ha valakinek akadna egy x5650 kompatibilis lapja egy próba erejéig - vagy bevállalna egy x5650 próbát. (Eladtam egy pesti phórumtársnak a procimat, egy hp z400-ból - működésből bontva) A vevőm egy Gigabyte ex58 ud5 lapban szeretné megszólaltatni, eddig nem sok sikerrel - hozzátéve, hogy nem 1333 ddr3 rammal hanem 1600- 1866 ramokkal tudta próbálni csak.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bandus
veterán
jo, hogy emlekeztetsz erre, mert 7 korul nekem is gyorbe kellene ernem, ami normal esetben fel6-os indulast jelentene. igy szerintem kesek majd, mert ennel korabban nem keszulok ma el :/ vagy megyek vonattal, meg ez is egy opcio.
-
Mercutio_
félisten
Nálunk szinte kihalt a kolbászgyár, sokan már tegnap munka után léptek haza, a többiek ma délelőtt fognak indulni.
A ma még dolgozók mint második hullám az átlalad írt időben fognak startolniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
jó reggelt kívánok.
melóból rögtön zúzok vidékre, ezért nem a szokásos, ünneplős outfitben jöttem. reggel 7kor már ketten kérdezték, hogy "ma nem dolgozol?" "Hol van a zakó?" uncsi.
mindegy, várom már, hogy balatonon legyek.I humbly and respectfully decline™
-
JanR
addikt
válasz
werszomjas #98919 üzenetére
Komolyan? Erre inni kell
Na meg ugye születni tudni kell
-
Spet
addikt
Reggelek.
Utolsó nap a rövid hétből.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #98915 üzenetére
EUR számláról akar kivenni EUR-t, egyáltalán nem biztos, hogy így magasabb díja van.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Petyyyyy #98899 üzenetére
Lehet rosszul értettem, de valutát veszel ki automatából (aminek általában magasabb díja van) majd ezt a valutát forintra váltod? (aminek váltási díja van ÉS az állami sarcot is levonják érte)
Ahogy lentebb írták, transferwise a legolcsóbb jó megoldás erre.
Vagy ha már KP-felvét, akkor keress valakit, aki megveszi tőled váltói középárfolyamon.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98904 üzenetére
Pipa
-
macilaci78
nagyúr
Ki volt ma kora délután Ecseren a cipésznél?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
válasz
CoolBoy323 #98909 üzenetére
Akkó ahogy szent magyará sztaki.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mar megint valtasz?
Elvesztettem mar a fonalat
Bemesz kedden, reggel atadsz egy papirt, hogy te az X napon letrejott munkaszerozdest - amelyben probaido kikotesre kerult - a mai nappal az Mt.79.$ (1)bek. a) pontjara hivatkozassal felmondod. Kered, hogy ma adjak ki a kilepo papirokat, fizessek meg a beredet, blabla.2peldanyban legyen nalad, egyet vetess at a munkaltatoi jogkort gyakorloval.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz
azt majd saint megmondja, hogy ilyenkor van-e különbség a kinyomatott, aláírt felmondólevél és a mail között. de indokolnod próbaidő alatt nem kell semmit.
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogyan kell felmondani? Probaidon vagyok...
Szitu: szerdan mar csak max a kilepo papirokert akarok bemenni, es kezdeni az uj helyen.Most szoljak (irjak mailt) h ez lesz, vagy kedden irjak, h mizu?
Kisse szarba hagyom oket, de nem erdekel, ok is kiba..tak velem eddig csak...
-
-
bandus
veterán
már második napja nyúzom ezt a navon meizu d504 telót és egészen meg vagyok vele elégedve. még nem lassult be, kézre áll és egész kellemes az anyaghasználata. jobban bejön mint a másik versenyző huawei y3 ii, ezért lett ő a nyertes [link] szóval ha valakinek kell gyorsan vennie egy telefont, akkor ezt tudom ajánlani. remélem a maradék 5 napban amíg használnom kell is ennyire jól fog teljesíteni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon EOS DSLR topic
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest