- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #85187 üzenetére
Nekem is lesz bútorom eladó, zárt és nyitott szekrények.
-
GabN73
addikt
válasz
CoolBoy323 #85197 üzenetére
Hát majd viszed a többi cuccoddal
Ahol most hagytam, ott nem szívesen tárolnám tovább, mostaniban nincs hely...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #85197 üzenetére
Ha kell, egy pincetárolót átmenetileg fel tudok ajánlani. Ha Zsolti kéri telefonban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer #85191 üzenetére
Fém fogók ~4 ezer volt rá ha jól rémlik, de mivel teteje nem patika és nem is arra megyek hogy ebből nagy üzletet csináljak, ezért így szerintem 15 ezer korrekt ár lenne érte neked, főleg ha kifizetési konstrukciót nézzük.
Annyi kikötésem van ha kell, hogy a derekam nagyon tropa, így le se, el se viszem sehová, és szétszedni se szedem (ha szétszedve akarod elvinni arra persze van lehetőség hogy szétszedd nálam).
-
GabN73
addikt
válasz
CoolBoy323 #85187 üzenetére
Én elviszem neked, aztán majd 2 hónap múlva kiperkálod
-
CoolBoy323
nagyúr
De kar h nem 2 honap mulva hirdetitek ezeket a butorokat. Akkor vevo lennek mindenre valszeg
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már bútor, valakinek egy ilyen? . Tetején a felület pár helyen lejött, fogói ilyen műanyag sz@rok voltak, ezeket lecseréltem fémre. Nem hirdettem még sehol, ha valakit érdekel megbeszéljük az árat és viheti.
-
GabN73
addikt
Vegyetek Ikea MALM íróasztalt!
30e, 1-2 helyen van rajta kisebb karc (sosevegyetekfeketeasztalt/vagytegyetekrávédőt)
Eladás oka: nincs hová raknom, új helyen van asztalom, hely viszont nincs, ahová beférneSzállítás: előre egyeztetett időpontban szerintem házhoz tudom vinni.
-
Melack
veterán
MS Access-hez van valakinek használható anyaga? Egy összetettebb adattbála kellene nekem, de elakadtam az Outlook importálásnál.
-
Magnum_
nagyúr
minimum egy hét betegszabi. o yeah.
-
GabN73
addikt
Valaki nem tud egy jó gyógytornászt?
Igazából találtam 1-2 intézetet, de 10k-t sokallok egy óráértbandus
Csak CoolBoyal futottam össze egy gyors találkára, hogy megnézzem, hogy egyben van e még.Háááát, ráférne 1-2 sör...
-
föccer
nagyúr
Kiszivárgott Murderék esküvői fotója. Erősen 18+os, megtekintése csak saját felelősségre és bő mobilnet kerettel.
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
Úristen!
1 órája már dolgozok, holott még be se kellett volna érnem!Murcika! Hát gratula, akkor a kv-s kislányokat vihetjük?
-
JanR
addikt
Reggelt!
MurdR: ok boldogsagot. Naszut merre fele lesz?
-
föccer
nagyúr
Szerződéstervezet írásában gazdag szép jó reggelt mindenkinek!
Milyen idő lesz ma?
üdv, föccer
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
MurdR: gratula!!! vagy reszvet?!
8. Munkanapom egybe... Es hol van meg a szombat este... Vagy vasarnap?!
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
-
B-L-A-C-K
titán
Mivel az ágyra ennyien nyomultatok, jelzem holnap viszik, így sajnálhatjátok lemaradtatok róla...
-
föccer
nagyúr
válasz
marcusa #85127 üzenetére
Jajaja, telefonon nem szoktam baszkódni vele. Legyen elég gondotok elolvasni azokat a hszeket, amit a virtuális billentyűzeten csépelek be.
Melack: 2 GB a havi keret, de túllépés esetén nincs sebesség korlátozás, ellenben igen vaskosan indul a túlforgalmazási díj megállapítása. Talán 1,7 GB volt a felső határ, amikor 1 hétre nem volt irodába hálózat és gyak folyamatosan mobil neten dolgoztunk.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ez nem szerepelt a kerdesek kozott
-
föccer
nagyúr
Egy delutani kv a koki-ben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
MurdR: Asszony felkelt már? Megbeszéltétek előző estét, hátha van olyan amire nem emlékszel?
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #85112 üzenetére
Uhh, ezt most elképzeltem. Nem kellett volna.
-
MurdR
veterán
válasz
TROG AIR #85105 üzenetére
Köszönöm szépen
Az étterem felett aludtunk, volt ott szobánk. Reggel 7kor felkeltem hogy lefürödjek, felöltöztem csinosba (!) és bementem a fürdőbe. De nem volt törölköző likészítve, így inkább lefeküdtem. Asszonyom délben keltett, és csodálkozott hogy van rajtam ruha, mert még az inget is ő hámozta le rólam, mikor lefeküdtünk
-
MurdR
veterán
Jóreggelt!
Iszonyatosan szétcsaptam magamat, jelenleg látom a hangokat is, illetve olyan porcikáim is fájnak, amiről azt hittem, hogy nem is léteznek...
Lecsúszott kb. 20feles, 3 sör, pezsgő.
A vőfély folyamatosan szopatott, a zene nagyon jó volt, a kaja állati, nagyon királyságos volt minden. -
föccer
nagyúr
A panasonic távirányító után kissé szokatlan volt, hogy fordítva van rajta a hangerő/program váltó, de ezt leszámítva nincs vele baj. Bár nem sokat használom a TV-t akkor is a BD lejátszó távirányítóját használom, azzal is be tudom kapcsolni a TV-t, a tv meg ARC-n keresztül kapcsolja az erősítőt. A BD távirányítójával így az erősítőnek tudom a hangerejét állítani, így gyakorlatilag 1 távirányítót használok a három helyett.
Most nézem, jó dzsuvás a távirányító, ideje lenne azt is megtakarítani.
A héten befejezem idénre a felújítást, talán lesz rá kapacitásom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia