Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #75399 üzenetére
Most hogy mondod pont rossz példa mert láttunk róla már elég sok mindent miundenhol mindenhonnan mindenhova.
Mindegy akkor is paparazzo leszek
Amúgy Ő az én plátói szerelmemKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #75401 üzenetére
Plátói szerelem. Eredeti jelentése az, amikor egy idősebb férfi tanítja a fiatalabbat mind kulturális, filozófiai, és szexuális szempontból. Forrás.
Tehát amikor mi, idősebb férfiak próbálunk beléd verni egy kis kultúrát, az plátói szerelem. Amint Ms. Diamond iránt érzek, az kangörcs. Amit utána éreznél, az a vizeléskori égető érzés, kankó.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #75404 üzenetére
Te beteg vagy
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #75404 üzenetére
Nem tudom mit ittál basszus de én is kérek!
A plátói szerelem a soha be nem teljesedő egyirányú szerelem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #75410 üzenetére
Nono, nem adom Szerezzen mindenki magának feleséget! ÉLjen az első Ph' feleségre fel! program
Saint_: lásd fentebb.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
CoolBoy323
nagyúr
Az 1 negyzetmeterre juto TF-eknszama meghaladja az tulsokat! Mivanittkeremszepen?!?!?!
Ha szemmel is szamitana a nemi eroszak, csak ma kaptam volna 10000 ev letoltendot
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #75417 üzenetére
Van 1-2 rövidnadrág.... ....ami már nem is fér bele a rövidnadrág kategóriába.
Qru
Akkor ezt mondajd, ne csodálkozz a hangokon... -
zsolti72837
addikt
ORIC sikerült beszerezni az órát?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #75424 üzenetére
Persze, de csak a labak voltak erdekesek. Meg nem akarok boribe menni.
Mas, megjott a bicska, atloktem neked a kepet.
Tovabba kifele a postarol talalkoztam a volvos ex fonokasszonnyal. Puszipacsisimi minden volt.
Es mindezek elott par perccel:
Hiv a. Vevo. H tegnap v elloptak v kiesett az egyik felnikupak. Jo es mi kozom hozza???? Adjak masikat. Na nondom tisztazzuk.ilyen dolog miatt ne hivjon. Ja ok
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #75415 üzenetére
Igazolom, elég jó ma a felhozatal.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
elvileg módosították és már úton van vele ide a futár. kíváncsi vagyok ideér-e munkaidő végéig. de max itthagyja a portán. a héten reggel meg leadom a szomszéd faluban a kocsit az olajjal/szűrőkkel, 4k a munkadíj, de szerintem adok nekik 5-öt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Mercutio_ #75367 üzenetére
No, most tudok írni, egész nap szarakodott a mobilom valamiért.
A BKV-sra még 3 év múlva lehet be is tudnak szervezni, család jó barátja mondja ezeket a képzéseket folyamatosan, és még el is tudnám magam képzelni egy rövid ideig (2-3 évig) a szakmában, vagy tovább.
Az alkatom folyamatosan under construction, mert tudom, hogy egy interjún elég hátrányos tényező.
Forgatókönyvírónak nem lennék jó, hol van ihlet, hol nincs. Standuppal is így vagyok, már pl. új helyen csak a régit adom elő, ami már "bevált" vagy hogy mondjam.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
hszilard666
veterán
válasz Earl_Muttley #75442 üzenetére
Alkatod hátrányos tényező? Wut? No offense de te is dagi sorstárs vagy mint én?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz hszilard666 #75444 üzenetére
Kb. közéd és MurdR közé esek
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #75446 üzenetére
Igen. Murdi tenyleg magasabb picit
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #75406 üzenetére
Hallod, ráérek ilyen hülyeségekkel foglalkozni, míg a kanapén a kecót őrzöm...
iszilard: A soha be nem teljesedő... Pedig mi kitartóan próbáljuk megtölteni azt a feneketlen kutat, de egyelőre látszatja sincs.
Melack: Szerezzen mindenki magának feleséget! - a másét ér?
CoolBoy323: itt a tavasz lehellete, áll a f*szod, hehehe...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #75445 üzenetére
Szerintem egy szóval nem mondtam, hogy el KELL menned az Illatos útra. Az ajánlott pékség/cukrászda sem ott van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest