Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

válasz Magnum_ #68079 üzenetére

Én sem vagyok 100. Reggel tűztem Somogy megyébe, a szemem előtt borították ki a kávémat (szerencsére hoztak másikat), végig álltam q 4 órás előadást, a végén már majd be pisáltam, ami annyira unalmas volt, hogy még én is majdnem elaludtam rajta (a legfosabb téma, szabványismeret. fúj). A nap fénypontja volt, hogy cserébe meghívtak egy egész jó ebédre, viszont ez ráhúzott +1 órát a napra, hazafelé eltévedtem és kerültem 40 km-t, így már hulla fáradtan beestem irodába, megcsináltam még 1 árajánlatot, meg kiküldtem 2 fizetési felszólítást. Meg kellett volna csinálnom még 1 szerződés tervezetet és elküldenem azt is, de ahhoz már nem volt erőm. Holnap reggel megint ülök kocsiba, a változatosság kedvéért most Heves-re megyek, ahol lezongorázok egy betonüzem évközi gyártás ellenőrzési tanúsítását, majd vissza az irodába és állhatok neki a saját munkámnak... :o

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés