Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #52291 üzenetére
Azért a szándékolt felhasználás területén hatalmas különbségek adódnak
-
-
-
GabN73
addikt
4-6-kékhernyó tl-tf áradat.
-
Melack
veterán
MorgenZen! Éljen a szerda!
-
Melack
veterán
Végpapírok???
-
dances
tag
Köszi az infót, srácok. Akkor nem parázok.
-
GabN73
addikt
válasz
Winner_hun #52270 üzenetére
Ha minden jól megy nekem is max társam lesz, nem főnököm...
Főnök állítólag bevállalta, hogy októberre kész lesz a dolog 80%-a, úgy hogy 1-1 elemre kell várni heteket, mert b*sznak szerződést küldeni
-
vans?
őstag
Valaki nem tudja esetleg, hol tudnek szerezni 20+ cm-es csillagszorokat nagy tetelben? (40+ db) Annyira szezonalis termek, hogy nem lehet kapni, eskuvore kene.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #52274 üzenetére
Nem egeszen.
En se szeretnek fonokot, de van, mert nem vagyok abban a helyzetben, hogy ne legyen.
Lenne ceg otletem, de ami otletem van, az nem menne itthon a helenlegi helyzetben es tokem sincs hozza. Azaz szandek lenne, de a korlatok miatt nem lehet.
Igy marad a beosztott/csinovnyik let, ami most raadasul szar.Nincs nalatok akarmilyen nyitott pozi?
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Winner_hun #52270 üzenetére
De Te abban a szerencses helyzetben vagy, hogy nincs fonokod.
-
sss
őstag
Hali,
Továbbra is keresek kiadó albérletet/szobát, preferáltan a 3. kerület/Árpád híd környékén. Kezd sürgős lenni a dolog, szóval ha vki tud ilyenről az írjon privátot legyen szíves. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz
macilaci78 #52268 üzenetére
Aha, csak addig kell, hogy ne porosodjon tárolás közben, amíg eljut a célig. Ilyen 40*60-as, vagy 40*40-es párnák.
Köszi. -
tomcsi23
veterán
válasz
macilaci78 #52266 üzenetére
Jaja, feltétel lenne az átlátszóság a portéka miatt. Köszi, kettőnél már bepróbálkoztam de a zalkalmazott csak pingvinezett.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, nincs valakinek felesleges ruhatisztítós nejlon? Úgy 10-20 db kéne első körben, pont jó méret lenne, díszpárnák kerülnének bele. Vagy esetleg forrást, ahol lehet venni ilyesmit kisebb mennyiségben is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Na ha már Házigazda, Moderátor dömping van itt, akkor segíccsetek nekem.
Lenne egy értékelésem hardveraprón, kaptam a linket, rákattintottam, hogy valóban eladtam a terméket, de azóta semmi (ez volt 3 napja..). Nem jön egy újabb privi, hogy értékelni tudjam a vevőt, de a vevőnek se jön privi, hogy értékelni tudjon engem. Kinek kell szóljak ilyenkor, vagy mi a teendő?
-
GabN73
addikt
Nincs is jobb amikor 2 hónapja bedobsz egy javaslatot, hogy hogy lenne célszerűbb a melót csinálni, erre most "beterjesztik" hogy akkor úgy kéne...
-
Melack
veterán
Tegnap elvitték végre az ágyat, a babakocsit, az aktatáskát, ma a kendőt. Jók vagyunk
Qru: Spar-os szatyrom nálad van, ugye?
-
Melack
veterán
válasz
zsolti72837 #52247 üzenetére
-
GabN73
addikt
Fél óra alatt csak beengedett a gép ... De minek, olyan gyors, hogy kiszedem a szemöldököm.
Jól indul ez a nap is -
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Még 5 perc...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Earl_Muttley #52234 üzenetére
Ennél azért árnyaltabb a helyzet, de atlagember szempontjából kb ez a szitu.
Saint :Amíg nem adod el lényegtelen mennyit érne
-
-
-
Melack
veterán
válasz
dances #52225 üzenetére
Probléma címszó alatt javasolt megnézni a déli határokat, nos, az szarabb, mint a Keleti és környéke. Ha nem akarsz egyik pályaudvaron sem leszállni, akkor Kelenföld vagy Kőbánya a te megállód.
Bitmalac: Szerintem Győr és vonzáskörzetében, vasútvonal alapján.
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
dances #52225 üzenetére
Annak ellenere, hogy par hete felidegesitett az, hogy kerulgetnem kellett oket a nyugatinal, azert nem kell tulhypolni ezt. Leszallsz, kijossz es elvezed a varost.
Egyebkent talan a deli jobb.
Bar a moszkvan megint granatot talaltak es 400embert evakualtak...[ Szerkesztve ]
-
dances
tag
Üdv!
A következő héten Pestre kell utaznom vonattal.
Érdeklődnék: a Keleti és a Déli pályaudvarok közül melyik a "problémamentesebb" a migráns csoportosulások szempontjából? -
Magnum_
nagyúr
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nézzetek szét a hirdetéseim közt.
Szerdán, csütörtökön és péntek délelőtt leszek a X. kerben elérhető, de holnap délután tervezem felutazni vonattal szóval addig kéne szólni, hogy mit vigyek fel. Természetesen csak a kisebb dolgokat cipelem fel.
Posta nincs a gyengébbek kedvéért.
Köszi.
Üdv. -
Mercutio_
félisten
Nem elég a kékhernyón a szauna még egy csapat vidéki korengedményes nyugger is csinálja a műsort.
Az hagyján, hogy a 7 éves unoka függeszkedik a kapaszkodón mint csita, de hogy ezt a nagyszülők is utánozzák... -
Melack
veterán
Lassan bármely topicba írok be, ott tuti belháború lesz. Kezdek félni
-
MurdR
veterán
válasz
bitpork #52217 üzenetére
Ha a kertben vagyunk, és nem válassza el kerítés tőlünk, akkor nem. De ha az a felállás, hogy ő a kert elejében (ahol a helye van) mi meg a kert végében vagyunk, akkor a leválasztó kerítésnél ül, és néz minket.
-Előszőr csak áll, és néz.
-Aztán leül, és néz.
-Aztán ül, nyüszít és néz.
-Aztán eltűnik.
Legutoljára ez az eltűnés azzal volt egyenlő, hogy kettérágta a slagot. Előtte meg leharapta a skyrocket (hegyes tuja izé) tetejét. -
-
-
-
JanR
addikt
válasz
Dell XPS #52209 üzenetére
Ha már TV, én is kínálok egyet: Philips_47pfl6687k12
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Eladóvá vált makulátlan állapotú televizióm ha valakit érdekelne: LG -42LB730V
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Felköltöztem Budaörsre a mai nappal, de egy jó konditermet még nem találtam. Tudnátok ajánlani valami jó helyet kondizáshoz Budaörsön, vagy valahol a közelében? Súlyzós edzésre gondolok, mielőtt még elküldenétek aerobikra
Köszönöm előre is!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #52201 üzenetére
-
Melack
veterán
Éljen a bánya!
-
bandus
veterán
válasz
CoolBoy323 #52201 üzenetére
Vegre! Mar untam magam otthon! Irany a villanygyar
-
MurdR
veterán
Reggelt. Bánya.
-
CoolBoy323
nagyúr
Rohadj meg hetfo!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Skype topic
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest