Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Magnum_ #42093 üzenetére
Számlát én mindig adok. Várni van hogy sokat kell, van hogy kevesebbet. Pár hete jutottam el végre addig hogy nem kell mással foglalkozni munka mellett így tudok normális tempóban dolgozni. Elég zsúfolt volt az utóbbi 1,5-2 év... Ha nem tegnapra kell akkor ide vagy privátba írd hogy mekkora legyen, milyen fából. Ahogy elnézem felületkezelés nem kell mert azt magad megoldod.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Melack #42645 üzenetére
Mint pl? Se a fényképezőket, se a mobilokat nem követem, nem érdekelnek. Telefonból a mindig újabbat meg jobbat hiszti nálam kimaradt. 13 éve vettem nokia 3310-est, 3-4 éve bemondta az unalmasat, akkor kerestem ebay-en okostelefont mert mondom de jó lesz GPS-ként is használni. Találtam eBay-en egy repedt érintős zte blade-et, meg is vettem. Nincs többre szükségem, pláne nem tepsifonra.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz werszomjas #51308 üzenetére
Elég sok dinnyét eszek idén is. A legelső fura ízű, bár én megettem azt is de szüleim nem. Másnap folytattam, na addigra mintha kicseréltél volna, megérett a kamrában. Valószínűleg nem magyar dinnye volt. A többi amit ettem eddig jó volt.
-
Winner_hun
titán
válasz Melack #52481 üzenetére
Magyarországon belül. Most épp Pátyra, utána huszonakárhanyadik kerület. Balatonhoz is dolgoztunk már nem egyszer, Pécsre is lesz majd meló elvileg.
Van akit nem érdekli hogy a szállítási költség 1-2 10k-val több, mi csináljuk, mással nem csináltatja meg.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz DeFranco #52483 üzenetére
A festékeset nem utána szerkesztetted bele? Arra nem emlékszek. Ha jól rémlik akkor 2 festék 1 edző. Egy kis mennyiséget vegyél ki, keverd be és meglátod hogy jó-e vagy sem. Nem baj ha nem 100%-ban találod el az arányokat de 1:1 azért ne legyen.
Itt amúgy keresgélhetsz. - edző - festékeknek nincs linkje
De az is lehet hogy 3:1, tényleg nem emlékszek már rá. Annyi biztos hogy a festék a több.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Eastman #52512 üzenetére
Ja hogy te arra a privátra választ vártál? Őszintén? Nem kertelelek, először néztem hogy mi van, ezt most komolyan gondolod? Aztán mosolyogtam rajta egyet, legyintettem és hagytam a fenébe. Nem tudtam, nem tudom komolyan gondolni amit írtál. Amúgy az nem tudom meg van-e hogy amikor rákérdeztem a rigolyádra hogy az miért jó amit csinálsz arra nem kaptam konkrét választ, nem magyaráztad el, annyit írtál hogy nem tudod hogy jobb vagy nem... hát nekem nagyon nem volt jobb. Sose szerettem a plusz munkát, az eBay-es vásárolgatást mindig is csiszolgattam hogy gyorsabban, jobban, kényelmesebben menjen.
Oké hogy mindenkinek vannak rigoláyái de amikor valami már ésszerűtlen és magyarázat sincs rá akkor azzal egyszerűen nem foglalkozok. Egyszer rákérdezek, ha nincs rá normális, egyértelmű válasz akkor ne legyen már elvárható hogy találjam ki, mit is (nem) szeretne a másik.mod: off
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Irány Sopron.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Melack #53749 üzenetére
Sok^^
~1,1 m3 tölgy, sok kg ragasztó, 2x kg lakk (körbe 3 réteg), 1000+km kocsikázás, szilikongumik szintezéshez, állványcsavarok.. (eléggé össze-vissza voltak a vas lépcsőfokok - volt ahol a lépcső egyik feléből 6-7 mm-t kellett kimarni, másik felén meg fél cm-t emelni.. de kihoztuk vízszintesre és egyenlő lépésmagasságra az összeset)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz DeFranco #53751 üzenetére
Nagyon. Idénre akikkel beszéltem azoknak még ok, de amúgy új munkát már nem igazán vállalok, max. ha kisebb dologról van szó. Jövő év eleje is úgy néz ki hogy kezd telelenni, tavaszra is van már több munka (egyik egy kerítés javítás/felújítás, nagyok sok m2 és nem is a legjobb állapotban van..), szóval nem unatkozunk. 2-3 hónappal nem árt előre szólni de lehet hogy szólástól meg munka nagyságától függően fél év is lehet míg kész lesz. Ez a lépcső ~4 hónap alatt lett meg az első találkozástól számítva.
-
Winner_hun
titán
válasz Melack #53756 üzenetére
Felújítás és az új gyártása között van némi különbség... felújításnál már megvan az anyag, ott átcsiszolni kell és újra kenni. Rosszabb esetben javítani is.
Van, csak elfelejtettem betenni, pedig szoktam - ide készül a következő lépcső, nagyjából már kész van, jó lenne ebben a hónapban befejezni de lehet hogy átlóg majd októberre mert van más amit közben be kell fejezni.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Melack #53759 üzenetére
Kép (közeli) van róla?
A rugdosó hátuljára rétegelt lemez van ragasztva, szétesni nem fog. Lehet hogy néhány lépcső repedezni fog a hőtől, mondtam, kérték úgy is. Az fűti majd a tetőteret (meg ami lentről felmegy, illetve a két fürdőszoba törölközőszárító radiátorja).
-
Winner_hun
titán
Elfogytak, ojee.
-
Winner_hun
titán
válasz CoolBoy323 #53754 üzenetére
Pár napja kiderült hogy jópár szakit hívtak előttem de senki se vállalta el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest