Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz BomiBoogie #248 üzenetére

játék fórumáról:

VaultHunter.EXE
    "VaultHunter.EXEwill analyze the situation, determine which Vault Hunter would do the best job, and then load an ACTION PACKAGE allowing Claptrap to fight in that manner for a short period of time. It also gives you Full Health and Heatlh Regeneration. VaultHunter.EXE is still in beta and its definition of "Vault Hunter" is questionable at best.

Warning: VaultHunter.EXE is currently classified as malware. Your allies may be affected."

Cooldown: 40 seconds
    Regenerates 2.5% of your Max Health/ sec.

Unlockable Action Package:
    Torgue Fiesta: Whoops! Drop a large amount of grenade that damage enemies and friendlies.
    Unlock by: I Am Rubber, You Are Glue
    Pirate Ship Mode: Turn in to an AWESOME PIRATE SHIP! With CANNONS!
    Unlock by: Livin’ Near the Edge
    Clap-in-the-Box: Digistruct a giant bomb that hurts everything around it when it explodes.
    Unlock by: Kick Him While He’s Down
    Gun Wizard: you and your allies gain drastically increased fire rate and reload speed.
    Unlock by: You’re … GOING TO LOVE ME!!
    One Shot Wonder: Every shot empties all bullet from your clip.
    Unlock by: Tripleclocked
    Laser Inferno: Shoots lasers in all directions at nearby enemies.
    Unlock by: Rainbow coolant

egyébként Athéna skilljei között van egy olyan, hogy csökkenti a friendly fire mértékét. ennek mennyi értelme lesz vajon? tekintve, hogy csak dualban illetve bizonyos esetekben volt ff, nem értem miért kellene rá 5 pontot pakolni.
    illetve az is fura, hogy (érthető módon) sehol se látok slag damage-t. kíváncsi leszek, így mennyire lesz horror a játék nehezebb szinteken.

(#247) gbors azt értem én, hogy szimpatikus lett, de ez akkor is kevés szerintem. azért hoztam fel a Jack barátnője dolgot, mert kb ennyi köze van az egész sztorihoz de ez sem szerves része a történetnek. magán a főszálon elő se jön. ha nem lépünk le lynchwood-ba nem tudunk meg róla semmit... vagy ha már ennyire beleerőltették a dolgot, legalább ezt a cowboy-os b*zulást hagyták volna el.

szörnyű, hogy így óra előtt mennyire ráérek ilyeneken agyalni. :D

• .LnB

titán

válasz BomiBoogie #248 üzenetére

Az számomra is egy nagy káosz. Nem tudom, hogy jól értem e, de számomra olyan mint valami szerencsejáték. És random dolgokat sorsol action skill-nek. De aztán lehet valamit félreértettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés