Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz HS 2142 #3086 üzenetére

a Moxxinál minden jobb...mondjuk én is az alkatrészeket szedegetem bőszen,most csak 150 kell..úgyhogy sokat még nem láttam a többi dologból,de mondjuk tény,hogy ennél elsőre ötletesebb ellenfeleket vártam,ráadásul pt2.5-ben annyira nehéz,hogy még moddolt fegyóval is elvan az ember...egyébként nem tudom,ilyen-e a dlc,de a robotos rész,ahol gyűjtögetsz,időről időre újraadja az ellenfeleket...nem mondom,hogy nincs ötlet a dologban,de nem is mutat sok újat eddig.
    Vannak új tereptárgyak,vasútállomás,stb....de mégis úgy csinálták meg,hogy ezek hagyományos környezetben vannak,mintha a Krom's canyon-ba beszórtak volna pár új tárgyat,ilyesmi.Az hogy meg most robotfejű ellen jön a trapokon kivül,az ugyanmindegy,semmi extra.A trapok meg eléggé gyengék viszont.A hyperion pajzsos katonák is marha nagy ötlet,hogy háromszöges pajzs+sárga pajzs az ágyún,ez sem hoz extrát.
    Remélem beindul...még Tannis is tisztára elmebeteg az elején,ráadásul ezzel a hülye gyűjtögetős küldivel inditani...ha tényleg igaz,hogy csak 10 normál küldi van,mint annó mondták,meg is értem,hogy kellett egy ilyen is már az elejére.
    Engem inkább idegesitenek a claptrapdumák,mint megnevettetnének vagy ilyesmi,más a hangjuk,olyan repedtfazék,és ráadásul 0 intelligenciával 1-1 helyről bújnak elő,kábé azt tudják mint a midgetek.
    Eddig az látszik,hogy a Knoxx-al érte el a csúcsát a játék,mint további ötlet...Ezzel eddig nem indokolt,hogy ennyit pöcsöltek.
    Ez a bugyi meg pizzagyűjtögetés,de én már találtam 3d szemüveget is,na ez még marhaság...random néha bedob ilyet is és kész,én amikor olvastam,azt hittem,hogy ezekért fel kell túrni a pályák rejtett zugait,de nem...igy aztán mindenkinek kész lesz az archivement előbb-utóbb,max bosszankodik,ha épp nem akarnak a robotok ilyet dobni.
    Fegyóban nem semmi azért az eredmény,jelenleg most adtam le a 100-as küldit,és csak a robotok környékéről 9! narancs fegyót kapkodtam össze...bár volt olyan is,amiből 2 egyformát dobott,ilyet se láttam még.Új cucc szerintem nincs,pearlra se számitok,bár az is összesen csak néhány fajta van...És még a level se növekedett meg,hát ez azért kevés ennyi várakozásra.Nekem....nem érzem a HANGULATOT....Nyomom,mert jó gém,de nem azért,mert valamit hűde meg akarnék fejteni...eddig nem sok a motiváció.

Új hozzászólás Aktív témák