- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
a Moxxinál minden jobb...mondjuk én is az alkatrészeket szedegetem bőszen,most csak 150 kell..úgyhogy sokat még nem láttam a többi dologból,de mondjuk tény,hogy ennél elsőre ötletesebb ellenfeleket vártam,ráadásul pt2.5-ben annyira nehéz,hogy még moddolt fegyóval is elvan az ember...egyébként nem tudom,ilyen-e a dlc,de a robotos rész,ahol gyűjtögetsz,időről időre újraadja az ellenfeleket...nem mondom,hogy nincs ötlet a dologban,de nem is mutat sok újat eddig.
Vannak új tereptárgyak,vasútállomás,stb....de mégis úgy csinálták meg,hogy ezek hagyományos környezetben vannak,mintha a Krom's canyon-ba beszórtak volna pár új tárgyat,ilyesmi.Az hogy meg most robotfejű ellen jön a trapokon kivül,az ugyanmindegy,semmi extra.A trapok meg eléggé gyengék viszont.A hyperion pajzsos katonák is marha nagy ötlet,hogy háromszöges pajzs+sárga pajzs az ágyún,ez sem hoz extrát.
Remélem beindul...még Tannis is tisztára elmebeteg az elején,ráadásul ezzel a hülye gyűjtögetős küldivel inditani...ha tényleg igaz,hogy csak 10 normál küldi van,mint annó mondták,meg is értem,hogy kellett egy ilyen is már az elejére.
Engem inkább idegesitenek a claptrapdumák,mint megnevettetnének vagy ilyesmi,más a hangjuk,olyan repedtfazék,és ráadásul 0 intelligenciával 1-1 helyről bújnak elő,kábé azt tudják mint a midgetek.
Eddig az látszik,hogy a Knoxx-al érte el a csúcsát a játék,mint további ötlet...Ezzel eddig nem indokolt,hogy ennyit pöcsöltek.
Ez a bugyi meg pizzagyűjtögetés,de én már találtam 3d szemüveget is,na ez még marhaság...random néha bedob ilyet is és kész,én amikor olvastam,azt hittem,hogy ezekért fel kell túrni a pályák rejtett zugait,de nem...igy aztán mindenkinek kész lesz az archivement előbb-utóbb,max bosszankodik,ha épp nem akarnak a robotok ilyet dobni.
Fegyóban nem semmi azért az eredmény,jelenleg most adtam le a 100-as küldit,és csak a robotok környékéről 9! narancs fegyót kapkodtam össze...bár volt olyan is,amiből 2 egyformát dobott,ilyet se láttam még.Új cucc szerintem nincs,pearlra se számitok,bár az is összesen csak néhány fajta van...És még a level se növekedett meg,hát ez azért kevés ennyi várakozásra.Nekem....nem érzem a HANGULATOT....Nyomom,mert jó gém,de nem azért,mert valamit hűde meg akarnék fejteni...eddig nem sok a motiváció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest