Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát végülis ja, supportra nem alkalmas. Én most Hunterrel vagyok, a madárka már nálam is az általad leírt szinten van. 4x-es tüzes sebzés, egyszerre 6 ellenre is rámegy, elég szép pusztítást tud alkalmazni.
Amúgy ez a második végigjátszás elég durva, az elején még okés volt, hogy már nem pup skagek jönnek. Na de amikor bementem a barlangba kristályokat gyűjteni, és egy részen rámjött egy hardened alpha skag meg 3 badmutha shock alpha skag + egy rakás kisebb, na akkor jöttem rá, hogy itt már nem viccel a játék
Hoze76: akkor nem tudom mi lehet a baja, nem tudok segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Autós topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest