Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
A jókat már elmondtam az i4 kapcsán azért pár dolog ami idegesítő.
1. Ülés. Az ülés válltámlái szélesebbek mint az F30 sportüléseié. Emiatt kicsit lötyögök benne. Néztem egyes ülésekhez van háttámla szélesség állítás, az enyémhez nincs. Szóval az F30 ülései jobbak mint az i4-é. Kényelmesebb benne ülni, valahogy ezt még nem sikerült megszoknom. Nyilván nem az van, hogy az i4 ülések szarok lennének csak kicsivel rosszabbak mint az előző.
2. Klíma. Valahogy sehogy se tudom úgy belőni, hogy jó legyen. Először azt gondoltam kevés a befúvó rész és azért de megnéztem pont ugyanannyi. Ha rendes klímát akarok akkor tolni kell hármason de akkor meg üvölt az egész és panaszkodik az asszony, hogy nagyon fúj. Előzőben nem tudom mit csináltak másképp, de beállítottam minimum fújásra automatán és nem kellett hozzányúlni.
3. A fordulókör. Ez bakker úgy fordul mint egy busz, nem is értem. Erre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokban is.+1. Ez meg a coupé forma, de minden csomagtartó zaj bejön, elmész vásárolni és nyekereg a csomag hátul
Ez adottság, ezzel nagyon nincs mit kezdeni. Cserébe faszán pakolható a csomagtér és jó nagy is. Mondjuk valami lefogó hálót rakhattak volna bele. F30-ban az is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Micro Four Thirds
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Formula-1
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest