Hirdetés
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hú srácok, ma majdnem lebontottam az autót. Most értem haza Pécsről. Már Szekszárd után jártam, elég fáradt voltam, haverral mentem. Szépen nyugisan mentem, 90 -el tempomattal, beszélgettünk. Refit nem kapcsoltam be, távol jött egy másik autó.
Nah, jött a meglepetés. Csak azt láttam valami nagy sötét valami van az úton, jó magas. Mire felfogtam, már ott volt közvetlen előttem. Haver sikított, vigyázz, én már rántottam is a kormányt balra reflexből. Ez kb. 1s idő alatt végbe ment. Csikorgott is a gumi, hátulját kidobta kicsit, de szépen fogta az elektronika az autót. Ha nincs bekapcsolva a DSC, akkor tuti út mellett találom magam, mert tényleg gyorsban kellett irányt váltani. Mintha magától fékezett volna az autó... Egy buzi őz volt a sávunk közepén, és még csak nem is felénk nézett, szeme nem csillant. Áldom az eget, hogy két kézzel fogtam a kormányt, és hogy semmi nem jött szembe.
Jah, utána megálltam, kiszálltam, és megpusziltam az motorháztetőt. Haver az meg megfagyott, utána egy szót se szólt, csak azt ismételgette az utat nézzem.
Am én is megijedtem, ha azt elkapom, akkor asszem lőttek az autónak.Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest