Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

Hú srácok, ma majdnem lebontottam az autót. Most értem haza Pécsről. Már Szekszárd után jártam, elég fáradt voltam, haverral mentem. Szépen nyugisan mentem, 90 -el tempomattal, beszélgettünk. Refit nem kapcsoltam be, távol jött egy másik autó.
    Nah, jött a meglepetés. Csak azt láttam valami nagy sötét valami van az úton, jó magas. Mire felfogtam, már ott volt közvetlen előttem. Haver sikított, vigyázz, én már rántottam is a kormányt balra reflexből. Ez kb. 1s idő alatt végbe ment. Csikorgott is a gumi, hátulját kidobta kicsit, de szépen fogta az elektronika az autót. Ha nincs bekapcsolva a DSC, akkor tuti út mellett találom magam, mert tényleg gyorsban kellett irányt váltani. Mintha magától fékezett volna az autó... Egy buzi őz volt a sávunk közepén, és még csak nem is felénk nézett, szeme nem csillant. Áldom az eget, hogy két kézzel fogtam a kormányt, és hogy semmi nem jött szembe.
    Jah, utána megálltam, kiszálltam, és megpusziltam az motorháztetőt. :DDD Haver az meg megfagyott, utána egy szót se szólt, csak azt ismételgette az utat nézzem. :DDD
    Am én is megijedtem, ha azt elkapom, akkor asszem lőttek az autónak. :(

Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés