- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szentmihályi pihenő -nél már nagyon sokszor kellett fékeznem. Mindig elbújnak a kihajtó mögé, így csak ha nagyon odafigyelsz, akkor látod meg. Nem is kockáztatok, mert ha ott nem látom meg, már filmezik is a seggem.
Ott ezért már akármi is van, lassítok. Meg mostanában még jobban patkányok, sokat mérnek az M6 -os Dunaújvárosi végén a felüljárón és a rávezetőn is.
De tapasztalat sajnos, hogy a felüljárókat mindig nézni kell, mert a törvény emberei törvénytelenül elbújnak, és úgy mérnek. Egyszer látnám meg...Visszagurulnék, és csinálnék egy szép fotót.
zack: Igen, mocival megint más. Tudom hogy az az igazi, de én őszintén megmondva félek motoron.
Lehet csak azért mert még soha sem próbáltam, meg sok rémhírt hallottam.
Ha motorost látok, főúton vagy pályán, az az első hogy lehúzódok, amennyire csak lehet. És úgy vettem észre, hogy értékelik, mert mindig kapok egy köszönömöt.
Meg motornál gondolom sokat van tényleg olyan, hogy elveszik a rendszám, avagy tényleg csúnyán sáros lesz.És motorossal mit tudnak csinálni?
Utána mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged