- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamat
aktív tag
válasz
Dani3457 #60679 üzenetére
Volt E46 328i tulaj vagyok. A fogyasztása volt a legkisebb gond.
Futóművel voltak gubancok, szinte folyamatosan újítgatni kellett, illetve a hátsó futómű bekötési pontok ami komoly probléma volt, ezt mindenképpen orvosolni kell. De a rozsdára való hajlam a leggyengébb pontja ennek a generációnak szerintem...
-
Anaren91
senior tag
válasz
Ami a lényeg, hogy próbálj a felső ársávból választani a kínálat közül. Az olcsó autó hamar drága lesz. Igaz nekem E60-van, ami motorikusan rendbe van nagyon, de ilyen tingli tangli kopó alkatrészekre hamar el lehet locsolni igen sok pénzt. Ha meg a motorral van baj még hamarabb még többet. Ha nem értesz a kocsikhoz, vigyél magaddal valakit aki átnézi, lehetőleg egy hibakód olvasóval, vagy vidd el átnézetni, ha már úgy érzed, hogy "ezt megvenném". Inkább azt a pár tizest "bukd" amibe az átvizsgálás kerül, mint, hogy szopórollerre kerülj egy leharcolt példánnyal (vagy legalább ha van papír a kocsi bajairól, az már egy elég erős alku tárgyát képezi).
-
Chris0321
veterán
válasz
Hello.
Nekem e46 320i van, 8-9 körül fogyaszt vegyesen. A futóműve érzékeny, nekem is most lett felújítva a hátsó rész, 130-150 k anyagárral. Rozsdásodást kell nézni, mint más is írta. Az M54-es motorok hajlamosak fogyasztani az olajat, meg kell nézni füstöl-e. Érdemesebb egy extrásabbat nézni mert egyrészt kényelmesebb, másrészt könnyebben el tudod majd adni. Az én kocsimban kicsivel több mint 250 k km van óra szerint, nem a km szám a fontos hanem az autó állapota. -
Anaren91
senior tag
válasz
Nem a fogyasztás lesz a legnagyobb gondod ha BMW-t veszel
De am e46-nál legfőbb probléma a rozsda. Jól át kell nézni mielőtt megveszed, mert elég idegörlő tud lenni a rozsda elleni harc.
M54 amúgy egy elég megbízható motor, ha rendbe volt tartva.
Fogyasztás ahogy nézem, papíron kb olyan mint nekem a 35d-nek, szal egy olyan egészséges 10-11 literrel számolnék városban. Hosszabb utakon olyan 7.5-8. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Dani3457 #51074 üzenetére
90-95-ig (pontosan nem emlékszem, bocsi)
M50 vasblokk, vége felé VANOS-szal (változó szelepvezérlés
Után M52 már nem vasblokk, változó szelepvezérlésselUtóbbi nekem jobban bejön, jobb a nyomatékgörbéje
Mik lehetnek a bajok:
1. lassan 30 éves, tehát simán OT-s lehet de az csillió
2. sok a szétrúgott elhanyagolt példány,
3. a 20i motor itt minden volt csak jó választás nem. Ahogy írták rövid diffi miatt pörgött rendesen, akkor már szomjas is volt. Sokkal jobb választás egy 18iS, vagy 23-25-28i (25i facelift előtt volt 23-28 meg után)nekem volt 23i-m szép állapotban volt, még sokat nem kellett ráköltsek mert anno még nem jött elő a rozsda.
A mai napig azt mondom a legjobb BMW-m volt, talán az F20 hoz vissza belőle valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest