- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
H.Ezredes #30818 üzenetére
Tudom, hogy mindig mondod, hogy 8,5L kell bele.
Ezt kozvetlen a BMW-tol vettem, mert az elozo vasarlasom utan kaptam egy 30%-os kupont olajra es szurokre(azokat nem kertem, mert meg 30% off -al is tobbe kerultek, mint a Mahle szett
), meg egy ajandek tesztvezetest. Csak a rendszamomat kertek, meg, hogy premium vagy sima BMW olajat kerek e, es melyik viszkozitasut. A szukseges mennyiseg a rendszeruk szerint 7,5L az automba. Rakerdeztem, hogy biztosan nem 8,5L e... Kihivta a szervizest a nocike, aki ragaszkodott hozza, hogy ennyi kell bele. Szoval majd kipotolod.
De mar ossze vagyok zavarodva, hogy most mennyi az annyi.
Egyebkent kiprobaltam a 435D xDrive M-Sport -ot.... No offence, de soha nem kellene. Ilyen ronda, baratsagtalan, fos minosegu belsot nem vartam. Minden rideg, nem jo tapintasu, mar zorog zorog es nyikorog. Persze megy mint a golyo, allo rajtnal jol jon az xDrive, meg azert az a 8 sebesseges automata klasszisokkal gyorsabb, sokkal jobban startol, mint a regi 6HP. 100 folott viszont ugye gyengebb volt, mint a mostanim. A kormanya nekem hatalmas csalodas, ez az elektro szervo sok dolgot kivesz az elmenyfaktorbol.... A kovetkezo autom ezek utan biztosan nem BMW lesz, hacsak nem lesz atmenetileg egy ujabb E92-om. Merci vagy az Audi merfoldekkel a BMW elott jar a belso kialakitas, minoseg es extrak teren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nest doorbell gen2
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest