Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
én már tavaly óta azon vagyok Bt speakerekkel leváltom otthoni hangrendszert azóta sikerült is kb
jbl ultimate akkor használom ha kell a.nagy zene vagy épp vadulni támad kedvem (vagy túl sokat iszok
)
go+ play 3 az a mindennapi társam javarészt ez szól ha lágy kellemes ''minőségi"zene hallgatás a cél.Xiaomi Sound outdoor (30w) meg a munkás/ kis cipelős hangfalam kis túlzással zsebedben elfér ha valahová gyorsan kell zene ehhez nyúlok. ez Kis hangfal elég komolyan szól amúgy 15 ezres árához képest simán van olyan mint egy flip6 vagy talán jobb is ahogy észrevettem nem nagyon ha van is minimál a dsp védelem nagyon jól EQzható ez a kis hangfal komoly hangokat lehet elő varázsolni belőle kár applikáció nincs hozzá akksi idő se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)