- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Még arra lennék kíváncsi, akinek van otthon bluetooth hangszóró annak ez a fő hangrendszerre? Mert nekem van itthon egy Hifi rendszer de mivel elég nagy helyet kér nem lett összerakva, 2 éve áll és most a Edifier R1280DB Gép mellet add hangot.
Earfun Uboom X és a 2 Dockin D fine minden zenei dolgot kiszolgál, nem gondoltam egy nap egy hordozható bluetooth hangszóró közel olyan szinten legyen ne kelljen otthonra "Hifi".Nem házibulira gondolok hanem kellemes de jó zenehallgatásra, más felől azért is jó ez mert gondol egyet az ember van akku a hangszóróba és vihetem magammal bárhová.
A konyhába kell zene vagy a teraszon ott se lesz vége.
Emlékszem régen 2009 körül kivittem a hifimet és kiraktam a udvarra de hogy az milyen szenvedéssel jár, hosszabító és kábelek a hangszórót és tornyot kint is összerakni.
Ehhez képest a Uboom X minden ilyen macerátol megkímél, hozzod és viszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest