Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pixx96 aktív tag válasz  carl18

üzenetére carl18

üzenetéreMegjött az uboom X tetszik na ez nem egy rossz hangfal bb3tól szebben szól tisztábbak az ének hangokon érezni nem olyan kásás a hangja mondhatni go+ play3 minőségét súrolja hangra elég szépen (persze kisebb hangereje van) de a mérete is kisebb és akár go3 vagy a bb3 árából majdnem kijön 3 uboom x  (nagyon gyanús lesz párja ennek a hangfalnak (nagyon gyanús lesz párja ennek a hangfalnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) )"7 Oluv EQ amivel lehet játszani" Hááát meghallgattam őket 3 különböző zenével is hagytam a picsbe lőttembe saját magamnak saját fülemhez EQ-t az appban majd még finomítok rajta aztán ennyi... sose voltam híve ezeknek az előre majmolt preset eqnak hiszen hangzás is egy szubjektív dolog ahány ember , ahány fül ahány ízlésvilág meg zenei műfaj mindenkinek más tetszik   
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(nagyon gyanús lesz párja ennek a hangfalnak
 (nagyon gyanús lesz párja ennek a hangfalnak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) )
 )