Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zooltan93
üzenetére
"Beszelgetos musorok hallgatasara hasznalnam, zenehallgatasra fozes kozben."
Erre célra szerintem nem szabad ennyi pénzt elkölteni.
Nem írtad, hogy külföldi (amazon.de) rendelés játszik-e? Amennyiben igen, akkor én két olyan hangszórót ajánlanék, ami nekem is volt, és tudom, hogy nem csalódnál bennük.
A kisebb - szerintem már ez is tökéletesen megfelel a célnak - a Tribit Xsound Go, a nagyobb (nem sokkal) a Tribit MaxSound Plus (az oldalon lévő név ne zavarjon meg).Jelenleg egy Motion+ és a Boost-ot használok. Előbbi nagyobb, (leg)hangosabb, - stílustól függően - már komolyabb zenehallgatásra is alkalmas.
A Motion+ -nál szerintem többet egyszerűen nem érdemes költeni erre a célra. Vannak persze jobb hangszórók, de azok általában nagyobbak és/vagy - jóval - drágábbak.
Van még egy elég best buy-nak ígérkező cucc, de azt leghamarabb júliusban lehet majd megvenni (most csak az early bird akcióra lehet jelentkezni).
Nem akarom még jobban elnyújtani a dolgot, szóval ha valamelyik tetszik, vagy érdekelnének a részletek, kérdezz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MÁV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest