Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Alan-nak nem azzal volt baja, - ha jól értettem (de majd még megnézem még 1×) - hogy nincs közép, hanem, hogy 6 kHz környékén van egy "tüske", amit nem lehet az EQ-val kiszedni. Ha pedig emelni próbálja a magasokat, akkor bántó lesz a hangja.
Nekem spec. ezért csalódás. K. hangos, ez nem kétséges, de nem képes még annyira sem tisztán szólni, mint az elődje.
Bízom benne, hogy ez hangolás kérdése (esetleg egy fw. frissítéssel rendbe tudják tenni), és nem arról van szó, hogy valamilyen filléres hangváltó van benne, ami ennyit tud. Mert akkor hiába sok benne a "bassz", megette a fene. Legalábbis az én szemszögemből.Ez a csávó is hasonlóra panaszkodik (csak nem megy bele a technikai részletekbe, mint Alan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest