Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Alan-nak nem azzal volt baja, - ha jól értettem (de majd még megnézem még 1×) - hogy nincs közép, hanem, hogy 6 kHz környékén van egy "tüske", amit nem lehet az EQ-val kiszedni. Ha pedig emelni próbálja a magasokat, akkor bántó lesz a hangja.
Nekem spec. ezért csalódás. K. hangos, ez nem kétséges, de nem képes még annyira sem tisztán szólni, mint az elődje.
Bízom benne, hogy ez hangolás kérdése (esetleg egy fw. frissítéssel rendbe tudják tenni), és nem arról van szó, hogy valamilyen filléres hangváltó van benne, ami ennyit tud. Mert akkor hiába sok benne a "bassz", megette a fene. Legalábbis az én szemszögemből.Ez a csávó is hasonlóra panaszkodik (csak nem megy bele a technikai részletekbe, mint Alan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi