- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
centwo
csendes tag
Így van meg kell próbálni próba cseresznye.Köszönjük a szavazatokat, lesz ez még így se
Nem volt a konfoggal gondunk, kaptunk rengeteg dicséretet, de a zsűri, és a közönség a több munkát és látványt részesítette előnybe, amivel így nem tudtuk felvenni a versenyt.(Pl: trabi,csillagkapu)
De hátha legközelebb, dobogósok leszünk. -
Tervben van, az is lehet, hogy a felni ismét szerepelni fog átalakításokkal, amit szereztünk tapasztalatként.
Pár dolgot idén majd lesz időnk kitesztelni, mint például egyedi kábelharisnyázás és még pár apróság.
Tervben van, hogy épül nekem is majd egy konfig, de azt már látom, hogy látványos kell.
Sajna a felni sem a zsűri, sem pedig a közönség díját nem zsebelte be, de még csak dobogóra sem jutott...Kicsit azt érzem, gyenge volt a marketing, mert akinek tetszett, az megnézte, de a szavazásra nem mindig biztattuk. Ezen csúsztunk el
-
Köszi a szavazatot
Sajnos annyi teendőm volt, mert kiállítóként a modding körül a mod gazdája felügyelt.
Sajtós karszalag miatt én pedig próbáltam lent "cigánykodni" a gyártóknál , több kevesebb sikerrel.
Az biztos, hogy vagy az egyik, vagy a másik fog menni a jövőben.
Máskor dobj egy privátot
lehet hamarabb odaérek
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ehh, láttam a modot, szavaztam is rátok, de te Duliee, elbújtál előlem
-
-
tornas
őstag
Tetszetős ez a felni-konfig...
Marmonkannából vagy egy régi Trabant felniből egy HTPC-t vagy egy IFA felniből egy brutális gamer konfigot nem építetek???
-
Na kicsit visszatérek, alakul a project, a Veletech-re épp készen lesz a dolog.
A festéssel kicsit elvolt a festő.. Talán túlságosan is
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na, hol vannak mán a friss képek?
-
-
Dr_Syrex
senior tag
Sok sikert hozzá, szép lesz ez, ha elkészül.
Gurulni azért csak nem fog? -
centwo
csendes tag
Reméljük megmutathatjuk a kicsikét a versenyen, kezdetben ez meg sem fordult a fejemben,hogy versenyre menjünk,de Duliee mesélt a Veletech-ről, és mondta, próbáljuk meg, hátha.... íme beneveztünk! "így vagy úgy,de ott leszünk
"
Egyenlőre rengeteg még a kis apróság, amiket meg kell csinálni, de halad-halad.
Reméljük másnak is tetszeni fog a végeredmény. -
Jelenleg még pár cucc beszerzése folyik, meg a festés zajlik. A gép átrakása csak ezután jön, főpróba volt, minden komponens elfért.
Egyelőre várjuk a visszajelzést majd, hogy egyáltalán indulhat-e a móka
Ebay--- rendelés- ebay, rendelés ez megy most a maradék apróságokért. meg dekoros
-
csabi112
Modder
Láttam már több alufelnis modot is, jól néznek ki.
Érdekes a konfig elhelyezése, meg a lenyíló oldal is a Ti elképzelésetekben.
Várjuk a folytatást! -
Hamarosan friss képek
-
centwo
csendes tag
Duliee kész lesz a feló, belekezdünk még a tiédbe is
Majd én nyomatom a technikai részét
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Frissnek friss, betanulási időszak, de sok a szabadidőm
Kínai csodáim már eladtam, sajna T-nél 0 Ft volt az SP, elcsábultam
Én még nem tudom, szerintem ellátogatok a Veletech-re idén először, tavaly nem értem rá,pedig be voltam zsongva. Hogy géppel együtt vagy sem, ez már csak rajtam áll, bele kell húzni a modba, a tervezés szakasz lassan befejeződik
Képeket meg várom
-
Ármester
, nocsak, ez a rang még nagyon friss ?
Ja ha jössz ki, akkor bármiféle kínai csodád lesz, légyszi hozd már el
ígérem én is viszek Lenovo telefont
Hát az ötletgazda a cimbora volt, övé a project szíve-lelke, én pedig a technikai support, meg az ebay-s - mindenes.
Sajna kevés a szabadidőm a sok munka miatt, de a Veletech-et nem hagyom ki idén se.
Ez az év erről a projectről szól, a következőre pedig én gyűjtök erőt. Habár minden alkotóelem megvan , ház táp , lap, memó, proci, és egy ugyanilyen hűtésem is, de a kreatív énem egyelőre másra fókuszál.
Szóval felni ,aztán meglátjuk. Képek hamarosan
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ideje belehúzni a saját MOD-ba, még a végén kiviszem a Veletech-re
Gratula, szép kis házikó lesz, ha összeáll. Felnin még nem gondolkoztam, lehet nem is rossz
-
válasz
biznisz_man #7 üzenetére
Hellooo, köszi, igyekszünk.
-
centwo
csendes tag
Köszönjük Szépen mindent megpróbálunk kihozni belőle
-
biznisz_man
tag
Gratula! Szépen halad, ahogy ismerlek szép "vas" lesz ez is!
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Egy kicsit "megijedtem", hogy ez a végleges darab. De tovább olvasva, látom hogy még alakítás alatt van.
-
válasz
Clown-corp #2 üzenetére
LED-szalag lesz max, az fogja bevilágítani szépen a belsejét ,nem túl giccsesen
-
Clown-corp
tag
Ez aztán komoly kis szerkezet lesz .. esetleg valami tuning világitás?? mondjuk neon zöld
-
Jöhetnek a bátorító szavak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest