- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
Aby_2014 #12932 üzenetére
Azért nem mindegyik…
Mondjuk ami nekem van épphogy átlépi a felét.
Sajna itthon nincs túl nagy verseny, ez tényleg nem az a cucc amit az Aldiban az ember betesz a kosarába 20 deka parizer meg két sóskifli mellé
A 98 Db-es 900w Phantom II Reactort 1445 Euróért tudtam megvenni Áfával és kiterjesztett 5 éves Devialet garanciával.
Amikor vettem cakkpakk 544.000-re jött ki, mai árfolyammal már 520-530 között van.Még mielőtt bekapcsoltam, tudtam, hogy ez más kategória lesz.
Én kis naív azt hittem bekapcsolom és megy. Nem nem, szépen minden alaklommal ha kihúzom és újra bedugom addig egy fikarcnyit sem mozdul míg a belsejében az erősítő be nem melegszik a megfelelő szintre.Semmi extra de ha be van dugva hálózatra és egy ideig nem szólal meg rajta semmi akkor szépen pihenőmódba teszi magát úgy, hogy a két oldala szépen lassan ki-be mozog, mintha levegőt venne
Más dolog az Phantom Gold 108 db…
Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest