- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11806 üzenetére
Jól értelek, hogy a promókód használata "ledobja" az Áfa-t?
No, ez érdekes. Nagyon érdekes ...
Én most egyhamar tuti nem rendelek semmit, de ha te esetleg megtennéd, akkor nem akarnád kipróbálni, hogy ilyenkor mi történik?Én arra tippelek, hogy ez bug.
Kipróbáltam: 2db kábel & 2db Motion+ mindenféle hókuszpókolás nélkül (az "ADMITADB11" nálam nem működik): 177,04$.
Amint kiveszek egy kábelt a csomagból, megjön az Áfa, és ... 218,91$ lesz a vége.A cseh címből, hogy lesz magyar? Bocsi, ha már volt / írtad, de ez nekem most nincs meg
" ... hiába tud aptX-et ... " - nekem Win10 alatt azt írja, hogy aptX LL-t is tud. Viszont nincs cuccom, amivel ki tudnám próbálni. Plusz nekem ez annyira nem is fontos. Ha, az lenne, akkor lehet vennék egy komolyabb bt. adót, és tennék egy próbát (optikán keresztül) ...
Amennyiben tényleg tudja az aptX LL-t, az egyfelől kuriózum, másfelől az már elég kellene, hogy legyen kb. mindenre a hardcore gamer-kedéstől innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest