Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz sfdrakex #6541 üzenetére
Abban biztos vagyok, h létezett ez az opció, h amennyiben van aktív torrent, akkor a gép nem alszik el, még ha a winben be is volt állítva egy időzítő. Mint írtam, ki is kapcsoltam a sleep időzítőt, de ez nem a legstílusosabb megoldás, hisz van amikor tényleg jól jön, h 30p inaktivitás után pihizzen.
Az updates szitut meg én sem értem, mert bár csak 4-5 éve torrentezem, ilyen eddig soha nem fordult elő, h letöltés közben a win feltelepítette a frissítéseket és magától restartolt. Be van kapcsolva, h magától telepítse a frissítéseket és tényleg hajnali 3-ra van alapból állítva, de eddig, ha fel is rakta azokat, akkor is csak kiírta, h restartolni kéne. Most úgy tűnik, h nyomta is a force restartot.
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest