Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok, van itt olyan, aki Fritzboxon futtat torrent klienst? Van egy 6490 és egy 7360 SL boxom, az egyikre szeretném felvarázsolni a transmisson-t, de regneteg a leírás, van openwrt is a 7360-ra, nem tudom melyik irány lenne a jó. Van egy fő" routerem, az 7390-es, azt nem bántanám, a fenti 2 közül valamelyik lenne ip kliens és csak torrent futna rajta. Szóval ha használ vki ilyet, írjon, egybkis segítség kellene.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Gyula84
veterán
üdv a qbitorrentnél csak webui van távoli eléréshez? át szeretnék váltani rá delugedról
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
hali 198 torrent fút jelenleg, de az ncore csak 186 mutat ez mitől lehet? persze hibást nem látok
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Meg lehet oldani Qbittorrentben, hogy SSD-re menjen a letöltés (átmeneti tár), aztán ha teljesen letöltődik az anyag, az átkerüljön a végleges helyére, de a seedelés továbbra is az SSD-ről menjen? Majd pedig ha eléri a seedelés a megadott arányt, nyilván törlődjön az SSD-ről a tartalom?
Egyelőre csak azt tudom megoldani, hogy az átmeneti fájl az SSD-re menjen, majd áthelyezi a végleges helyére (HDD), a seedelés pedig már a HDD-ről történik. -
Melorin
addikt
válasz enginev3.0 #47362 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, pofon egyszerű lenne. SSD-re menne a letöltés szimplán, és onnan kimásolná egy biztonsági mentő progi a végleges helyére, ami már a HDD-n lenne.
Sajnos Synology-n nem találtam ilyen progit. -
MasterMark
titán
válasz Melorin #47359 üzenetére
Symlinket kell rá csinálni nem pedig ténylegesen áthelyezni, akkor maradhat seedben. Így át is lehet nevezni.
(#47363) Melorin: Ez is megoldható, csak akkor visszafelé csinálod, vagyis kimásolod a HDD-re, és csinálsz egy symlinket az eredeti helyére, akkor maradhat seedben.
A kimásolás + symlink kreálás megírható egy pár soros scriptben amit beteszel hogy lefusson amikor a letöltése véget ért egy torrentnek. Ehhez nem kell alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Melorin
addikt
válasz MasterMark #47364 üzenetére
Nem értem a logikát. Letölt az SSD-re a qbit. Majd amikor lejött az anyag, lefut egy script ami átmásolja az anyagot szőröstül-bőröstül a HDD-re, majd a HDD-n lévő mappát vissza-symlinkeli az SSD-re, ahol már amúgy is létezik az az anyag? Minek a symlink hamár egyszer kimásolom HDD-re, nem pedig áthelyezem?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz MasterMark #47366 üzenetére
Ha áthelyezem egy scripttel a tartalmat, nem fog megállni a seed hibaüzenettel, hogy nem találja a fájlokat amiket seedelne, még mielőtt megtörténik a symlink script?
-
MasterMark
titán
válasz Melorin #47367 üzenetére
De, ez benne van sajnos valószínűleg. Esetleg meg kéne állítani a torrentet, aztán utána folytatni, vagy pedig ha kész akkor kérni rá egy újraellenőrzést.
Esetleg a symlinkkel felülírod törlés nélkül akkor nem veszi észre.
De ezt ki kell tapasztalni ha meg akarnád csinálni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok.
Win telepítés után, a mappa nevének is teljesen egyezni kell avval, ahol előtte voltak a fájlok?[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
-
amargo
addikt
válasz Melorin #47361 üzenetére
Filmek és sorozatok katalogizálására szolgálnak, windows alatt is csinálhatsz egy powershell/python script-et, majd ezt ütemezed, csak valahonnan tudnod kell (qbit-nek van erre api-ja), hogy a fájl letöltése befejeződött.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
De4d
őstag
Üdv egy segítságet kérnék.
Hogyan tudom "ráerőszakolni" a már leszedett fileokra hogy vissza is seedeljem?
Nem állítottam le, mégis megállítva szerepel a megosztó oldalon, a letöltő progiba meg kész forrás, vagy várakozikban.
Ez mitől áll át alakul át? Kényszerindítással se tudom megcsinálni.
Még azt vettem észre hogy régebbieknél egyáltalán nem tölt vissza és azonnal megállítvába kerül, újabb dolgoknál pedig visszaoszt pár napig.
Vuze progim van.Minden jó, ha a vége jó!
-
senior tag
-
De4d
őstag
válasz sfdrakex #47374 üzenetére
Elindítottam ma kettőt az rögtön seed a régebbiek meg mégis megállítva vannak.
Ha pl ez lenne a gond hogy már maxon vagyok akkor el se indulna a legújabb nem?
Vagy esetleg automatikusan felülírja a sorrendet?
Ha most pl elindítanék még 3 teljesen újat a mai nappal akkor a már meglévő 2ből (mai) az egyik megállna?
A progiban egyébként készforrás vagy várakozikban van.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
TeeJay
félisten
Már hajnalban agyon volt seedelve mert a sok autoDL/RSS/szerveres user benne van és tolják gigabittel. Attól hogy te letöltöd nem nagyon fogja vinni másoknak
Legyél aktív tehát portnyitásod legyen meg és ne legyél CG-NAT mögött a szolgáltató által
Illetve 100%-ban töltsd le a torrentet hogy minden fájl meglegyen akkor amit lehet kimaxolsz seedelés terén
Nincs semmi plusz beállítás meg gomb amiből majd gigabittel fogod tolni másoknak amikor kevés a letöltő és sok a feltöltőMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #47382 üzenetére
Igazából csak a WebUI része érdekelne.. mert a fehértől kiesik a szemem
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
válasz mZoleee #47383 üzenetére
Ha megfelel ha máshogy is néz ki az egész webui akkor ajánlom a vutorrentet. Nekem tetszik és jól kezelhető mobilról is (akár iPhone-on is) .
Sötét módbanEzt most mobilon fekvő módban csináltam . Pc-n böngészőben sokkal több látszik ! Mobilon álló módban is több látszik .
Innen [link] lehet letölteni és itt képeket is látsz ami vissza adja milyen pc- böngészőben.[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Hála a NAS topiknak, kissé megkésve, de most olvastam az RSS-ről. Nekem az RSS rövid hírként maradt meg. Nem is foglalkoztam vele. De látom itt mondhatni a listákat lehet a kliensből megnyitni és akár betenni.
Ezutóbbival kapcsolatban lenne kérdésem. Ha én definiálok egy szűrőt és neadjisten a feltételnek 3-5 vagy akár több is megfelel, akkor mindent letölt? Gondolom igen, mert a user hülye RSS szűrő beállítása kapcsán van valami okosság, trükk?Mess with the best / Die like the rest
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok bittorentet használok és az lenne a kérdésem miként lehet elmenteni a beállításokat, hogy egy újratelepítés után ne kelljen a beállítással foglalkozni?
-
Gyula84
veterán
Van aki 3000 alatt van, ő kb mennyit seedel? méret meg mennyiség? épp 3762. vagyok , persze a magoson
-
Gyula84
veterán
köszi az infot neketek is 1000/1000 netem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest