Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz TeeJay #46789 üzenetére
lib 2, qt6-ot tolom
Ramban kevesebbet eszik mint az 1.2, konkrétan 1.2-vel 13-15GB ram használat volt, ezzel pedig 10-11GB
Sebességben sokat nem veszek észre különbségre, ugyan az a napi 4TB körül megy fel ezzel is mint azzal
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Geth
veterán
válasz zsolt_64 #46803 üzenetére
A leírás alapján:
- POST kell (-X POST), a hibaüzenet utal arra, hogy a default method (GET) nem jó
- ilyenkor nem lehetnek a hashek az url-ben (--data "hashes=all")
Tehát:
curl.exe -X POST --data "hashes=all" http://192.168.1.5:8080/api/v2/torrents/pause
(És továbbra sem lehet a Windows-al takarózni )[ Szerkesztve ]
-
-
titán
Hello!
Nálam is előjöttek a parts kiterjesztésű fájlok.
Új rendszert telepítettem, a 4.3.9-es qbittorrentet toltam fel és ugyanúgy állítottam be, mint a másik gépen. Erre most létrehozza a parts fájlokat, ha valamit nem teljesen töltök le, csak a torrent egy részét. A másik gépen ezt nem csinálta.
Mi lehet ennek a titka?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem a legfrissebb Qbittorrent-et, viszont ez az új megjelenés elég csúnyácska.
Az előző verzió témáját vissza lehet rakni, nem tudjátok esetleg?
Valaki nem próbálkozott vele?Köszönöm.
-
Jack Oneill
veterán
válasz tothjozsi96 #46818 üzenetére
Akkor nem csak nekem szurja a szemem az uj megjelenes.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Jack Oneill #46819 üzenetére
Nem csupán neked. Ez alapból randa. Kifejezetten randa. S mindez nem elég, mert kevésbé áttekinthető, mint a korábbi.
Mi alá kell írás?
-
EmPoWeR
csendes tag
válasz sziszi-fuszi #46820 üzenetére
Próbáljátok ki sötét témával. Én a mumble-dark.qbtheme fájlt állítottam be, és szerintem nagyon jól néz ki a 4.5.0 új színeivel. De persze ez ízlés kérdése.
Ettől függetlenül: A libtorrent 2-es verzió még nem az igazi. Hiába van benne ram limit, és hiába látszik a feladatkezelőben az, hogy alig használ memóriát a qbittorrent, resource monitorban az látható, hogy már 2-3 nap alatt 10 giga ramot committol magának a qbt. Ilyen probléma nincs a régi libtorrentes 4.5.0-val, mert ott maximum annyit committol, ami be van állítva cache-nek.
Let me take you on a trip.....
-
enginev3.0
félisten
válasz tothjozsi96 #46818 üzenetére
Pár nap alatt megszokható
-
tothjozsi96
addikt
válasz enginev3.0 #46822 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz sziszi-fuszi #46820 üzenetére
Nekem főleg ez a kék szín veri ki a szemem
-
EmPoWeR
csendes tag
válasz TeeJay #46826 üzenetére
Valószínűleg te azért nem tapasztaltad a hibát, mert ez a ramhasználat nem látszik a feladatkezelőben. Ha napokig futtatod a libtorrent 2-es 4.5.0-t, akkor a windows resource monitorban valószínűleg te is látni fogod, hogy valójában igenis foglal le magának memóriát (nem is keveset), teljesen függetlenül attól, hogy mekkora limitet állítasz be qbittorrent-ben. Ugyanez a hiba a régi libtorrent-es 4.5.0-val nem tapasztalható.
A másik opció, hogy azért committol sok ramot az új libtorrent, mert nálam ki van kapcsolva windowsban a pagefile. De ez még nem lenne mentség a libtorrent 2-es qbittorrent számára.
#46825 Cs1csó: Én nem tapasztaltam velük problémát.
[ Szerkesztve ]
Let me take you on a trip.....
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #46822 üzenetére
A büdös is megszokható, de nehogy csak az legyen a megoldás!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
enginev3.0
félisten
válasz EmPoWeR #46827 üzenetére
Én semmi extrát nem látok, 2GB van neki adva
Elsősorban csak próbaképp, nem okoskodásból, mindenki akinek magas a memóriahasználata, vegye vissza a nyitott fájlokat 5000-ről mondjuk 50-re vagy 40re
Nálam ez oldotta meg a nagy memória használat gondotAnnyi trükk még mellé, hogy a qbittorrent által használt mappát tegyétek a kivételek közé a vírusírtóban, hogy azt ne ellenőrizze, mert ugye ezért van az extrém sok nyitott fájl érték, erről a libtorrentben lehet olvasni [link]
Ha jól emlékszem, a qbittorrentben most a gyári, talán 5000, ami ezek a beállítások mellett felesleges4.5.0-ban az a beállítás neve, hogy "fájl sor mérete:"
Ja és 3 napja fut a qbittorrent, a windows pedig 35
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
A file helylefoglaltatásnak van bármi előnye manapság? És a Qbit-ben alapból be, vagy ki van ez kapcsolva? Lenne értelme bekapcsolni valamiért? (Vagy éppen ki?). Ha nem jó semmi extrára, akkor inkább kikapcsolnám.
ZHX!
-
Jack Oneill
veterán
válasz SunMount3r #46834 üzenetére
Nálam évek óta aktív, egyszer próbáltam kikapcsolva, akkor töredezett lett a merevlemez.
-
enginev3.0
félisten
válasz SunMount3r #46834 üzenetére
Akkor jó ha nincs átmeneti tárhelyed, hanem oda töltesz le, ahol végleg marad is a cucc, hdd esetén, ssd esetén nem ajánlott semmi esetben sem bekapcsolni.
De jobb egy átmeneti tárra letölteni, majd áthelyezni a végleges helyre, ez esetben nem lesz töredezett a hdd, és nem kell várni amíg lefoglalja a cucc helyét a kliens
-
Dragon3000
veterán
válasz enginev3.0 #46836 üzenetére
Ha nagy torrenteket szed le, akkor hdd esetében is érdemes kikapcsolni, mert percekig el tud fele szarakodni, ha nagyon nagy a méret, akkor sokkal tovább, illetve az adott hdd-re/-ről minden adatforgalom kb 0-ra csökken.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz TeeJay #46839 üzenetére
Tudod, eddig látszott, hogy mit seedelek (ténylegesen, és nem csak azt, hogy mi áll seedben), ez pl. most nem látszik. Több mint 2500 torrentnél ez már zavaró. Tudom, tudom, lehet rendezni stb. stb. Lehet. De nem kényelmes. Nekem biztos nem. Arról nem beszélve, hogy a színek borzasztóak, aki kiválasztotta őket azt el kellene küldeni egy kicsit tanulni valami grafikai suliba. Bántóak. Legalábbis nekem. És még lehetne folytatni. Az igaz, hogy olyat nem lehet csinálni ami mindenkinek tetszik, de azért törekedni lehetne rá.
Mi alá kell írás?
-
Cs1csó
félisten
válasz sziszi-fuszi #46841 üzenetére
az a KÉK kiégeti a retinám.
-
TeeJay
félisten
válasz sziszi-fuszi #46841 üzenetére
Kék a seed zöld a letöltés
Nem is értem mi a nehéz benne, 1800 torrent fut nálam is és átlátom melyikkel mi a helyzetCs1csó:
Nekem Acer Nitro IPS paneles monitorom van amit sRGB módban futtatok és tökéletesen látok mindent[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Laccoss
addikt
válasz sziszi-fuszi #46847 üzenetére
Akkor jól értem, te nézegeted a kliensedben a torrenteket, hogy melyiket mennyivel és mennyit visznek, abban a pár percben, mikor megnézed? Vagy egész nap azt nézed?
-
SunMount3r
nagyúr
Azt mikor oldják már meg, hogy ha már beraktam egy magnet-es torrent-et, de Stop-ba, akkor a torrent elindítása (Start) ELŐTT le lehessen szedni a metadata-t (mármint, hogy magától leszedje, ha talál rá Seeder-t, vagy Peer-t)? Szerintem nem lenne valami nehéz megoldani.
Van olyan magnet-es torrent, amit ha megnyitok, akkor akár órákig nincs Peer-je, így a metadata-t sem látom és pl. nem látom a tartalmát, nem is tudom kijelölni mi kell belőle és mi nem (pl. egy több tíz Gigás torrent-nél ez jól jön), de ha Stop-on rakom be, akkor soha nem tölti, ha mega Start-al, akkor lehet pár óra (vagy akár fél, de akár 1-2 napi is) múlva elkezdni leszedni az egész torrent-et, tök feleslegesen. Lehet nekem meg csak egyetlen pár Megás file kellene csak a pl. 70GB-ból. Erre lenne ez megoldás. Mást ez nem zavar?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest