Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjacat
tag
válasz
Penge_4
üzenetére
"Csak most ha valaki 100 dollár értékben vesz Bitcoint, akkor lesz neki 0.25 BTC-je. Szóval ha a 0.01 > 500.00 példa alapján 4 nagyságrenddel számolunk (tehát 1 BTC értéke 5 000 000 USD lesz, amit még Rick Falkvinge sem becsült, mert ő is 100 000 meg esetleg 1 000 000 körülire taksálta), akkor 1 250 000 USD boldog tulajdonosa lesz az, aki ugyanakkora kockázatot vállalt. Oh, wait. Ha ő negyed BTC-vel ekkora vagyonra tesz szert, akkor vajon a 250 000 BTC-t birtokló Winklevoss fivéreknek mennyijük is lesz?
1 250 000 000 000 azaz 1 billió dollár. Reális? "Kb. a mostani árfolyam 2-3 x-a lehet még benne, feljebb szerintem nem fog menni nagyjából azért amit írtál, mert az árfolyam növekedtével egyre nagyobb kockázatot tulajdonítanak a vásárlók a váltásnak.
-
HSM
félisten
válasz
Penge_4
üzenetére
Elég nevetséges, amit a gazdagokról írsz.

Akiket ismerek sikeres embereket, egytől egyig precíz időbeosztás szerint, reggeltől estig be vannak osztva. Anyuci-apuci pénzétől senki nem lesz sikeres, elárulom.""Itt panaszkodsz, hogy pl nem tudsz programozni....senki sem ugy szuletik hanem megtanuljak, elmelyednek a temaban."
Tehetségtelen vagyok hozzá."
Látod, ez is csak egy újabb kifogás. A programozáshoz nem tehetség kell, hanem meg kell tanulni. Ugyanúgy, ahogy teát főzni se magától tud az ember.
(#4881) Penge_4: "Bízni bíztam, csak annyira nem..."
Nalátod, pont erről van itt szó. Te nem bízol benne annyira, de aki meg vett fel rá kölcsönt, és mert kockáztatni, nem kicsit, hanem nagyot, attól sajnálod az extra profitját. Én se mertem ennyit kockáztatni, de minden tiszteletem azoké, akik mertek, és most sokkal sokkal több profitjuk lett az árfolyamból, mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi