Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adee.
csendes tag
Sziasztok!
Nyáron összeraktam egy konfigot:
Alaplap: ASUS TUF GAMING Z490-PLUS (WI-FI)
Processzor: Intel® Core™ i7-10700F
Ram: 32 GB (4x8GB) Corsair Vengeance LPX Black CL15
Videókártya: PALIT Gaming Pro RTX 2060 SUPER™ GP OC (később frissült Gigabyte 3060Ti-ra)
SSD: Samsung 980 M.2 1Tb + Adata SU800 512GB
Táp: Corsair RMx Series White RM850x tápegység, 850W, 80+ Gold
Összeraktam minden működött ahogy kell! Később kapott a konfig egy szebb és nagyobb asztalt így áramtalanítottam és félreraktam a gépet 1 napra. Amikor viszont bekapcsoltam a BIOS 1 hosszú és 3 rövid sípszót adott amit meglepett és azt írja az alaplap kis könyve ,hogy nem található videokártyaviszont a gép ettől függetlenül bekapcsol és működik minden csak bekapcsoláskor mintha kicsit többet gondolkozna azonban a BIOS-ba nem tudok belépni mert nem jelenik meg.
Amit csináltam/próbáltam:
- alaplapi elem kivesz-vár .. (kicseréltem az elemet is azóta) - semmi
- ctrl cmos reset - gondolkozik - felpörögnek a ventik és elindul a Windows
- RAM-okat kivettem, cserélgettem - semmi
- videokártyát kivettem, foglalatot megtisztítottam - semmi
- Windows helyreállítás - UEFI mód - semmi .. ugyanúgy betölt a rendszer a BIOS-t nem érem el
- Al Suite 3 programmal próbáltam BIOS-t frissíteni - legfrissebb BIOS-t letöltöttem az ASUS oldaláról az alaplapnak megfelelően - betöltöttem a programba - FLASH - újraindul a gép a BIOS 2 rövidebb de MÉLY hangot ad majd indul a rendszer ahogy eddig.
- indításnál próbáltam SHIFT-et nyomni és DEL de semmi .. csak gondolkozik egy kicsit indul a op. rendszer
Okozhatja ezt a jelenséget az ,hogy NINCS a processzorban IGP? mert olyan minden indítás mintha a BIOS azt keresné és nem találja (1 hosszú és 3 rövid sípszó) aztán gondol egyet és látja ,hogy na de van itt egy mégis (Gigabyte 3060Ti) és elindul a rendszer.
Nem tudok már mit kitalálniRemélem tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest