- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
mr_ricsi #2649 üzenetére
Szia Ricsi!
Az a helyzet, hogy mindhárom módszerrel újra raktam a BIOS-t. Elsőként a @BIOS-szal Windows alól. Aztán jött a Q-Flash a BIOS-ból, majd a végén kétszer is egy DOS-os pendrive-ról az EFIFlash.exe használatával, ami a letölthető BIOS csomag része. Az utóbbit úgy hogy használtam a /C kapcsolót, amivel először törölte a teljes flash tartalmat, aztán írta rá a BIOS-t. Meg aztán bátor is voltam (vagy csak felelőtlen), mert bizony kikapcsoltam a gépet BIOS flash közben. Ezzel kapcsolatban van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó az, hogy a Gigabyte mérnökei jól terveztek, mert a backup BIOS gond nélkül felismerte, hogy a main BIOS hibás és szépen visszatöltötte magát. A rossz hír az, hogy a backup BIOS-ban is az az F5-s BIOS van, amit hibátlanul rátöltöttem már az első alkalommal is, de az alapjaiban szar, mert a VGA részét a hardvernek nem kezeli jól. Amúgy az EFITool nem az EFIFlash progit jelenti nálad? Vagy ez egy másik alkalmazás? Na majd utána nézek...
Üdv és Köszi az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest