Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakosyy
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
hat ha ramesz a linkre ott irja Asus P5N32 SLI Deluxe , az asus oldalan nem kaptam semit viszont erdekelne ha van valakinek tapasztalata vagy esetleg ien lapja V02.58 as bios updet .. errol szeretnek bovebb infot
-
Killer man
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Igen, most látom, h az kisebb csati a képen.
-
Csákk
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ok, köszi

-
heno68
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lehet, hogy igazad van... Csak mondom hátha lehet bios frissítéssel...
-
mtade
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most nagyon szőrösnek gondolsz, ha azt mondom, hogy iszonyat zavar? Lehet ebből lapcsere lesz, csak sajnálnám a frissen vásárolt vasat szétszedni...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát ebben igazad van, kajla fingom sincs

-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azt nemértem miért nem olvassa be a gyári cd röl a biost mert a könyvében is ezt irják hogy nem meghal a bios hanem van rajta egy program ami leblokkolja a biost ha hibás lett és akkor berakod a cdt vagy usb pendrivot és arrol bebootoltatod és ennyi de ez nem akarja beolvasni a gyári cdn lévö filet pedig fel is pörgeti nem tudjátok ezt miért csinálja?
-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
igen be is raktam de nem olvassa be.. már probáltam usb röl is pendrive val..
floppyrol is megakartam probalni de nincs floppymeghajtó a laptopban éés nemtudom kiirni rá a file-t...P5KC.RAM ez a file van a cdn is de nem olvassa b Nemtudom mit tegyek pedig fel is pörög a cd..
Valami tipp? -
Kiskokó
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi szépen.. azt elmondanád hogy kell egy iylet végigcsinálni?? és esetleg milyen problámák léphetnek fel ?? és ha ezt frisitem akkor a 2.0 pentiumom tudom majd huzni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest